PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
lucians spune:
quote:
Originally posted by Genie
Si ar mai fi o intrebare...Medicul meu pediatru considera ca Antonia la 8, 2 kile la 6 luni jumate este grasuta si nu vrea sa ii dea cereale sub nici o forma. Voi cu ce ati inlocuit a 3-a masa in afara de cereale
Incearca iaurt.Nici noi nu papam cereale,caci si noi suntem putin
.Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Hai ca m-am incadrat bine.Inca n-a trecut ziulica,asa ca Mirunici,la multi ani,multa sanatate si tot ce-ti doresti!

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Fetele,cititi www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=1715&cafenea=1&idold=46&old=2&sortare=&pag=1" target="_blank">aici despre sindromul copilului scuturat.Habar n-am avut ce se-ntampla-n capsorul lor cand ii saltam in sus, pt a-i amuza.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
Nu stiu ce s-a-ntamplat de s-a copiat alt link.Sorry,nu stiu daca asta are legatura cu viruseii mei.Asa-mi mai apare cand caut pe google.Mai incerc o data.www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=1715&cafenea=1&idold=46&old=2&sortare=&pag=1" target="_blank">Cititi,ca-i interesant de stiut!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
Ceva se-ntampla.Copiez linkul atent,il verific din nou,si cand dau goimi apare alt link cu prostii.O sa-ncerc fara prescurtare.informatia e de pe reclamamascataatentie si cand transmit mesajul apare prostia asta 
.Uitati linkul lung.Sper sa nu se mai intample iar.http://www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=1715&cafenea=1&idold=46&old=2&sortare=&pag=1.Deci,io-l vad corect aici,dar nu promit ca se va si pastra asa.![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
E fenomenal!Imi bag picioarele.Stati sa-ncerc si cu alt link,dar de pe acelasi site http://www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=1715&cafenea=1&idold=46&old=2&sortare=&pag=4. Deci e copiat corect,si tot corect as vrea sa apara si la voi,ca altfel ma-mpusc
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
M-am impuscat
si acum alerg la spitalul din apropiere.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
Am incercat aceeasi smecherie pe mess si functioneaza.www.reclamamascataatentie/t_Articole_interesante_de_pe_net_1715_46_2.html hematom pe creier&hl=ro&ct=clnk&cd=28&gl=ro&lr=lang_ro" target="_blank">Nu zgaltaiti copilul!.Sper sa mearga si aici,ca altfel ma las pagubasa.Doamne ajuta!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
Asta e,nu vrea si pace.Dar pt ca v-am amagit,am sa va zic in cateva randiri despre acest sindrom.
Cand cineva isi scutura copilul cu forta,capul copilului se roteste incontrolabil pt ca muschii gatului nu sunt bine dezvoltati si nu-i pot oferi suport.Creierul se misca-n interiorul scalpului,producand rupturi de vase de sange si nervi,ce duc la hemoragie si la inflamarea lui.
Interactia normala cu copilul,sa zicem saltatul pe genunchi nu produce SBS,insa joaca mai dura de atat, poate.Parintele arunca copilul in aer si-l prinde sau il lasa sa cada pe perne,in pat spre deliciul micutului.Momentul este amuzant pt amandoi,insa se poate transforma intr-o tragedie.
Din nefericire,efectele SBS sunt ireversibile si cauzeaza moartea-n cele mai multe cazuri.Copii care supravietuiesc pot suferi consecinte grave: pierderea vederii,pierderea auzului,dificultati in vorbire si-n activitatea de-nvatare,probleme de atentie si de memorie,hematom si edem cerebral,hemoragie oculara,desprindere de retina,fracturi la nivelul toracelui si a capului,paralizie,retard mintal,coma.
Simptomele SBS sunt:ochi sticlosi,convulsii,iritabilitate,pupile fixe,somnolenta,dificultati in respiratie,voma,cap intors complet intr-o parte,umflarea capului.
In cazurile de SBS,durata si forta cu care copilul a fost scuturat,nr episoadelor determina gravitatea consecintelor.
Evitati astfel de distractie,ca-i nasol de tot.
pup fetele,noapte buna!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
mamanati spune:
Miti merci de complimente,
, dar tati ne vede deocamdata doar in poze si pe webcam.
She_wolf, m-a topit filmuletul cu pupaturi.
Si noi i-am luat Cameliei piure de la Hipp bio mar cu piersica dar nu i-am dat inca. Eu am cautat doar piersica si n-am gasit. Stie cineva ce brand produce piure doar din piersici?
Ancutex, eu i-am dat Cameliei dovleac(bostan) copt in rola. L-am copt cam 1 ora si Cami l-a mancat cu multa placere, ca e dulce.
Adina, ce dulce e Elena! Pupam fetita.
PUPICEI DE LA CAMELIA PENTRU TOTI SARBATORITII DE IERI SI ASTAZI!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea