PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
adelapop spune:
angelli
esti scumpaaa raau de tot
incearca in lapte - poate la cantitatea mare nu simte
stiu cum e.....
quote:
Originally posted by angelli
Nu mai poooooooooot imi ies peri albi si verzi, poate ii ies dintii, dar de atita urlaaaaaat si nedormit trebuie sa ii iasa dinti multi si frumosi ca eu sunt epuizata.Plinge toata ziua, agitat, nervos nu vrea decit in brate.Nu era asa, de o saptamina s-a schimbat.Noaptea am antrenamente puternice cu Doamna suzi are in patut 3,4 iar eu le caut cocosata prin intuneric, ii caut gura cu degetele( care oricum e mare ca tipa)apoi ma prabusesc in pat ca in minutul urmator repet figura.Vreau sa ii dau Calma baby da nu ii place gustul sau e smeker nu se lasa pacalit.In total ziua doarme o ora.Pot sa ii pun in lapte, poate e mai diluat si nu isi da seama? Am tot incercat in ceai in suc, degeaba.
Andreas,soarele meu
scumpei
Bianca Maria
Tweety7 spune:
Miruna!!! Sa ne traiesti o mie de ani si sa continui sa ne ajuti aici pe forum, ca tare bine imi prind sfaturile tale. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
miti2004 spune:
Muuh 

miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
alina2006 spune:
muuh! sa fii sanatoasa!
sarbatoritilor de azi!
she_wolf merci pt raspuns! 
mamidestefan multumim de arecieri! 
genie multumesc de reteta! 
va pupilesc pe toate si pe toti bebeii cei adorabili!
POZE IANA MEA
Ioana81 spune:
Miruna La Multi Ani!
!
Noi suntem suparati rau pt ca avem primul dintisor
la 6 luni si jumatate. Va rugam sa ne scrieti si pe noi la dintosi!
Acum ne luptam cu al doilea. E groaznic!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
norocuta spune:
Azi ca am avut o zi infecta. Cel mic e marait nu stiu de ce, nu am putut face nimic in casa. Am iesit cu el pe la 19.00 si a tacut milc in port bebe de ziceai ca nici nu am copil.
N-am apucat sa mai citesc ce ati mai facut, dar sper sa imi revin maine...
O seara placuta...cu piersicute care dorm bine
!
lucians spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
Tot eu!
Sa incerc sa pun un filmulet, sper sa mearga.
pupaturi
Sa-ti traiasca puiutii!.Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut.Si ce m-a miscat cel mai tare a fost faptul ca cel mare nu stia ca-i filmat.Original...

.Sa-i mananci,nu alta...asa face si Andrei cu sora-sa.O albeste de atatea pupaturi

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
roxanya spune:
Buna seara mamici de piersicutzee!!!
hop si eu pe aci , sa va urez la multe lunisoare bebeilor vostri,dar ce bebei ca acu sunt flacai si fetite marii!
eu nu am mai intrat de muuuullltt , ca normal nu am mai avut timp iar cand era cadeam lata de oboseala
si nu mai eram stare sa fac nimic...
Si acum sa va raportez ce am mai facut noi din iarna si pana acum:
am vazut ca la multi copilasi lea dat cate un dintisor sau mai multi-noi nu avem nici unul..
noaptea dormim bustean ,nu ne trezim deloc, nu papam pana la ora 8-9 dim
stam in fundulet dar nu mergem de-a busilea sau stam in picioare
avem vreo 7300 kg si 63 cm
pana acum nu am fost raciti deloc (ceea ce va doresc la toti)
suntem vioi dar facem caca cam tare si ne scremem rau dar iese tot pana la urma
in carut ca trebuie sa admiram privelistea si tot ce ne inconjoara sa vedem cum se misca ...
mai plangem sa fim luati in brate si plimbati prin casa si atunci ne linistim![]()
inca nu zicem cuvinte dar radem mai tot timpul si chiuim ,am zis o data mama dupa care m-am plictisit![]()
mancam binisor cam de toate , preparat in casa si la borcanele
dar mai luam si cate o tatzi asa dimineata dupa care completam cu formula si cam asa facem in fiecare zi , si ca sa ma vedeti cum mai arat va atasez un filmulet si poze mai noi
va multumesc ca ne-ai urat la multi ani si nu ne-ati uitat astazi! noi va dorim sanatate maxima si fericire deplina 
Cu drag Roxanya si Christian Ionut