PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 29
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
V-a fost dor de noi? ![]()
Patricica va multumeste pt. urarile de la multi ani si ureaza si ea si mami
sarbatoritilor zilelor trecute si celor de azi. 
Noi nu suntem bine ,am racit cu totii inafara de tati si TOTUL e din vina mea 
.Acum vreo 2 zile am uitat sa inchid geamul in camera lui David,am inchis doar oblonul,va dati seama ce frig a fost in camera chiar daca mergea AC
Eiiii a doua zi David a fost super mucos si cu tuse magareasca,ieri a inceput Patricia asa ca am fugit la clinica si de acolo am luat eu un virus ![]()
Inafara de raceala Patricia e bine,a avut tentative sa spuna mama si tata dar a iesit doar TA respectiv MA
,sta si ea in fundulet destul de bine dar daca ii atrage ceva atentia isi pierde echilibrul si da sa cada.
Astazi am vrut sa ii fac paste cu pui (spaghetti) dar am constatat ca puiul s-a terminat
asa ca acum incerc sa ma gandesc cum sa fac sa folosesc peste,cred ca voi face o combinatie de peste cu broccoli... ma mai gandesc
Japonicilor a fost cutremur de dimineata? Oare am visat ? Pe la 7 cred ca era m-a trezit ca se zgaltaia patul cu mine
si din instinct am pus mana pe patul Patriciei sa nu cada.
Eliya a trecut virusul? Cum mai e David? 
toate piersicutele si mamicile!
Aaaaaa si multumim pt. aprecierile parului si bretonului 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
miti2004 spune:
bulinuta te rog ai grija de Bulinelul nostru si pupaceste-l sa-i treaca cat mai repede pneumonia !!!
Consi dar ce grasunel s-a facut Luca si ce freza "craciuneasca" are el...poze mai noi nu am vazut, ca eram curioasa sa-l mai vedem si acum !
ani_nutu il pupam pe Mihaita ! ce frumusel e el la aniversare !
anasia si al meu e transpirat mereu la talpi, rar la manute si stiu ca asta-i lipasa de Calciu, eu i-am dat Calciu Pharco 10 zile in ianuarie si o sa ii dau cate 10 zile in lunile cu "r".
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mamaluidavid spune:
La multi ani de Valentine`s Day pt. cine sarbatoreste!
Aici astazi barbatii primesc de la femei(nu doar iubite) ciocolata si eventual un cadou simbolic.
Fiindca suntem raciti si nu iesim afara ramane Masaaki fara ciocolata din partea mea
,parca vad ca vine incarcat de ciocolata ca de obicei,primita de la colege ![]()
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by leistradupa cum ati vazut poate, dupa ce m-am chinuit de m-am rupt sa imi apara si mie poze la sf mesajului, nu se mai vad deloc pozele, asa ca nu mai stiu nici eu ce se intampla
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Ca sa-ti apara pozele, in loc de linkul dintre ghilimele, trece-l pe-asta: http://photos.yahoo.com/adina_roberta sau http://new.photos.yahoo.com/adina_roberta/albums si nu vor mai fi probleme. Pusesei virgula dupa http in loc de doua puncte.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
nicolica spune:
quote:Buna dimineataaaa!
Originally posted by Consi
Martta, Alina!
Lucians pozele sunt in album. Scuze am uitat sa ma uit si in directoare.
Nicolica cand am renuntat la alaptat, ginecologul mi-a zis sa-mi strang sanii cu un prosop ca sa fie "presati" (alta exprimare n-am gasit). Eu am folosit burtiera, o prietena a folosit un fular. Ideea e sa stai cat mai mult cu ei stransi. Eu nu am reusit decat noaptea, dar in 2-3 zile nu mi s-au mai intarit sanii.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Cosi de cand nu mai alaptez port zi si noapte un sutien mai mic ce tine foarte strans sanii. Deja e mult mai bine, nu ai dor.
In sfarsit prima noapte cand grasanel a dormit fara sa se trezeasca de la 21:30 pana la 6:30 cand a baut 250 ml
lapte. Nu-mi vine sa cred
.Acum doarme iar. Ce bine ar fi sa se obisnuiasca asa, m-asi mai odihni si eu.Philip
doniro spune:
Buna dimineata! Fetelor, aveti un ritm infernal. Nu apuc sa va citesc si ma oftic (daca pierd ceva??). Aseara Daria mea mi-a facut figuri la lapte. Habar nu am ce a avut. Nici nu vroia sa vada biberonul. Cum dadea cu ochii de el, zici ca o picam cu ceara. I-am dat iaurt cu cereale si le-a lins. Ati patit asa ceva? Dimineata a baut lapte f bine. Si mai am o intrebare la voi: ce le dati bebeilor sa bea? Pt ca Daria mea nu vrea apa, nu vrea ceai, nu suc de portocale... O fi ceva in comert sanatos pt ei, sa le si placa?
Roxana
POZE DARIA
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Andreea Stefania, fetita lui misimica
Si pentru baietelul meu Darius-Theodor
- pt 6 lunisoare
Alessia Maria, fetita lui ccc77
Ianis, baietelul lui bibi
Elena-Corina, fetita lui mia
Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen
Alessia Anca, fetita lui anasia
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
Doniro si piticul meu o perioada nu vroia sa bea decat lapte, ceai, apa, nici vorba. Am incercat suc de mere de la Hipp diluat jumatate cu apa si a baut. Am tot diluat sucul pana a inceput sa bea doar apa, ceea ce face si acum. Bea cca 600-700 ml lapte pe zi iar intre mese doar apa.
doniro spune:
P S Am mai pus niste poze. Ultimele 2 sunt de la botez (avea o luna si 3 saptamani).
Roxana
POZE DARIA
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Doniro si piticul meu o perioada nu vroia sa bea decat lapte, ceai, apa, nici vorba. Am incercat suc de mere de la Hipp diluat jumatate cu apa si a baut. Am tot diluat sucul pana a inceput sa bea doar apa, ceea ce face si acum. Bea cca 600-700 ml lapte pe zi iar intre mese doar apa.
O sa incerc. Mersi mult de pont.

Roxana
POZE DARIA