PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Alina2006, eu i-am dat Antoniei compot de gutui, adica o gutuie o pui la fiert in jumate de litru de apa si cand fierbe am adaugat o lingura rasa de zahar brut/brun, de care ai in casa. Dupa ce a fiert bine, am scos coaja si am pasat-o cu blenderul si cu branza de vaci, am diluat cu puna suc si iata papa pentru masa de la ora 10. Ei i-a placut. Va dorec pofta buna si voua

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by elena24
In sfarsit si-a facut aparitia si al 6 dintisor mai greu decat ceilalti dar am reusit .Acum va intreb :ce ar trebuii sa-i dau merisorul intr-o mana si biscuitele in cealalta manuta sau mai asteptam :)
elena

FELICITARI

Dar nu va lasati deloc ..
vreti sa fiti fruntase la piersicutzele cu dintzoci

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ah, inca ceva... Aseara am incercat sa ii dau copilului meu putin lapte formula Nan 2 in completarea sanului, in speranta ca o sa se trezeasca doar o singura data noaptea...Ei bine nu a vrut, l-a scuipat

Voi ce formula folositi? Oricum, mai incerc si in seara asta, poate am mai mult succes

Si ar mai fi o intrebare...Medicul meu pediatru considera ca Antonia la 8, 2 kile la 6 luni jumate este grasuta si nu vrea sa ii dea cereale sub nici o forma. Voi cu ce ati inlocuit a 3-a masa in afara de cereale?

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

fetelor, iata am mai pus si eu un filmulet cu Alex, ca nu l-ati mai vazut de prin noiembrie, asa ca iata-ne:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070209&ctime=125417

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Ehhhheheeeeiiii ...ce baiat mare

Si eu l-am pus pe Stefan zilele astea in fundic
putin ..cite putin ..inca nu sta fara sa il sustin ..
dar tot asa are o privire cercetatoare ..
se tot uita cind la mine..cind la picioruse..
cind la jucariile din jurul lui..
sunt asa dragalasi ..cum descopera ei lumea din pozitia sezut.
aaa..si mai nou a inceput sa se supere cind il las jos.

Dar puiul tau sta chiar bine ..inca un din partea noastra.

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

La multi ani Naomi Patricia, Mihnea George, Christian - Ionut,
Rares Andrei, Catalin, Andrei, Vlad Gael si Ana Maria
!

Alexia, Muuh, merci, o sa-i dau astazi, sper sa-i placa.
Muhh, da, doarme cu ele, de fapt acum sta tot timpul cu ele, mai putin la baita, normal. :-) O sa mergem la control pe 12 martie si poate o sa trebuiasca sa le poarte doar noaptea, sa vedem.
Genie, eu ii dau Aptamil, de la Milupa. Al meu nu papa cereale, nu-i plac deloc, asa ca deocamdata n-avem trei mese de solide, ci doar doua sau, de multe ori, doar una. Trebuie sa ma gandesc si eu la o solutie...

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

leistra ce domnishorica scumpica ai! Ptiu, ptiu, ptiu sa nu-i fie de deochi!
dorinush bine ai venit! Cred ca esti singura mamica de-a noastra cu trei copilushi. O adevarata eroina. Astept cu nerabdare pozele.
doniro sunteti superbe amandoua. Dariuca te intrece , dar asta nu se spune.
Ancutex vreau si eu piscina si jacuzzi. Fericitoooo!!!
avmaria welcome back!
she-wolf ce pui dulci ai tu acolo!!! Cred ca nu-ti mai incapi in piele de mandrie.
angelli saracutza de tine! sa treaca oboseala si nervii! N-am reusit sa-ti vad pozele. (probabil nu le-ai facut publice)
Alexia multam fain pentru carti.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna de dimineata mamici si piersicute!

De ieri piersicoiul meu sta canteva secunde in picioruse, dupa care hop in fund.
Dupa cum v-am mai scris de 2 sapatmani nu-l mai alaptez pe Philip. Timp de o saptamana m-am muls fff putin cu o pompa electica si am luat pastile pt oprirea productiei de lapte. Dar de doua zile mi s-au intarit sanii si dor in unele locuri la atingere. E oare alarmant, sa merg la doctor sau astfel reactioneaza corpul dupa intarcare?

Nicoleta

http://fotocenter.aol.de/galleries/nicoletaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by doniro

Mamanati, lucians, miti2004, maryion - multam mult de complimente. O sa mai pun poze. Am si eu o intrebare. Cum fac ca in subsolul fiecarui mesaj sa apara pozele?

Roxana

Pune link-ul cu pozele la semnatura

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

De ieri piersicoiul meu sta canteva secunde in picioruse, dupa care hop in fund.
Dupa cum v-am mai scris de 2 sapatmani nu-l mai alaptez pe Philip. Timp de o saptamana m-am muls fff putin cu o pompa electica si am luat pastile pt oprirea productiei de lapte. Dar de doua zile mi s-au intarit sanii si dor in unele locuri la atingere. E oare alarmant, sa merg la doctor sau astfel reactioneaza corpul dupa intarcare?
Nicoleta

Este alarmant ..atita timp cit doare..
Foloseste pompa ca sa golesti sinul de laptic ..
daca nu iese ..pune sinii intr-un lighenas cu apa calda.
Poti face mastita ..dar chiar mai rau..
nu vreau sa te alarmez ..dar trebuie luata in serios problema.

Eu am fost la un pas de mastita de 2 ori..
In citeva ore m-am trezit cu temperatura, sinul intarit si dureros (simteam un gogoloi inauntru) ..dar noroc de maica-mea ..ca m-a pus sa golesc sinul ..ca altfel ..ajungeam la antibiotice ..sau cine stie ..
ai grija ..nu e de joaca

LIDIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

quote:
Originally posted by nicolica

Nicoleta

Parerea mea e sa te duci urgent la doctor...daca s-au intarit sanii trebuie sa te mai si mulgi, chiar daca iei medicamente...si arunci laptele. Eu m-am muls inca 2 sapt. dupa ce am luat medicamentele de incetare a lactatiei. Dar daca si dor...sa nu fie vreo infectie...Bafta multa!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput