PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

mamidestefan si ani-nutu multumesc mult pentru raspunsuri. O saptamana dupa ce am icetat sa ma mai mulg si sa iau pastilele pt oprirea lactatiei nu am avut nimic. Sanii erau relativ fermi dar nu dureau. De sambata insa, dor si sunt tari. Mi-am infasurat sanii in comprese calde. Pompa nu mai am am innapoiat-o farmaciei dar merg sa o inchiriez din nou si merg si la dr.

va pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

marta
m-am linistit acum, dar cand am cantarit-o aam fost distrusa
mamanati fi-mea tipa
nu stiu daca de plictiseala dar oricum tipaaaa si se uita la mine sa vada ce fac
leistra noua pediatra ne-a recomandat smantana dupa 7 luni
pana atunci papam iaurt si branzica proaspata de vaci
aminteles ca B-urile ingrasa, eu am luat cate 4magne b6 pe zi in sarcina si desi a tunci nu m-am ingrasat tare in alaptare am pus la greu pe mine
am inteles ca b-urile m-au ingrasat
si eu stiam ca linistesc dar acum am retineri
am o prietena in belgia care are abonament la ei si stiu ca vorbesti cu fff putini bani
dorinush bie ai venit, asteptm poze cu printesele
muuh stiu si eu ca laptele de vaca e nerecomandat. dar se refera la cel nepasteurizat????
ca eu nu inteleg cum avem voie sa dam iaurt s branzica de vaci - nu e facuta tot din laptele de vaca???????
doniro e superba gogosica ta, iar tu..sexi mama
miti, merci pt incurajare
am si eu zile si zile, uneori mai cedez de oboseala
ieri sotul meu zicea sa ma intorc la munca

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele! hai k asa in ritmul asta pot tine si eu pasul cu voi... adica nu ati scris prea mult se vede k ati avut un we fain
si noi am fost in vizita, sambata la niste prieteni de fam si duminica la nasi...Timeea s-a facut o miorlaita, inainte nu plangea cand mergeam pe undeva (ce-i drept nu prea am fost cu ea k mi-a fost frica sa nu-i schimb progr) cum se apropia cineva de ea incepea sa planga si se tinea de parul meu sa nu-i dau drumul..pana la urma a fost fata faina, dar greu s-a obisnuit. si la nasi am pus-o la nani si cand s-a trezit nu am auzit-o imediat pana am ajuns eu la ea plangea cu suspine...imi venea si mie sa plang , draga de ea cred ca se speriase k nu stia unde era...
nicolica vezi k nu comprese calde trebe sa-ti pui, ci reci...eu asa stiu, cele calde dau drumul la lapte, la canale
si eu am intarcat-o pe Timi duminica trecuta, dar eu mai strangeam 40 ml din amandoi...asa ca nu a trebuit sa fac nimic ...mi-a fost si mie frica dar med meu de fam a zis ca pt atat nu tre sa iau pastile sau sa fac altceva

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamanati

Miti, ce mare s-a facut baiatul! Ce mot are in frunte!
Nicolica, ti-am vazut si noi flacaul grasunel! In ce oala sta in poza 3? Am mai vazut la o mamica suedeza ca era baietelul ei in vas ca asta si tot ma intrebam ce e.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">http://www.dropshots.com/mamanatiPOZE[url]
Nati, mami de Lia dulcineea

'oala' este de fapt o galeata din plastic gradata pentru imbaierea bebelusilor pana la 7 kg. Noi am primit-o cadou cand Philip cantarea aproape 11 kg. Ne-am amuzat copios ca abia a incaput in ea si putea sa se rastoarne cand impingea in picioare. Nu puteam sa-l spalam si l-am mutat in cadita lui. Dar aici bebelusi se spala in asa ceva, nu ajung deloc cu capul in apa si prezinta astfel siguratnta cat sunt fff mici. Eu nu o gasesc deloc practica.
http://fotocenter.aol.de/galleries/nicoletaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adela orice lapte de vaca nu se refera doar la cel nepasteurizat. Avem voie sa dam iaurt si branza pentru ca prin procesul de fermentatie se schimba ceva nu pot sa iti spun exact ce. Dar de ce graba cu laptele de vaca?
she wolf saracutzul. Speram sa fi inteles eu gresit, cred ca ii este teribil de incomod. Daca nu vrea cereale incearca faina de orz, ovaz - am citit ca se pot da la bebei. Uite un site de unde sa te mai inspiri http://www.wholesomebabyfood.com/.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Ramoon mi-am pus mai intai comprese calde timp de 10 min apoi reci 20 min. E mult mai bine. Dar pentru siguranta merg maine la dr.

[urlhttp://fotocenter.aol.de/galleries/nicoletaionescu]Philip[/url]

Mergi la inceput

Uite c-am reusit si eu faza cu pozele
Piersicoiul Philip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
daca toata lumea spune de stat in fundulet, atunci va rog sa ne treceti si pe noi. Sta in fundulet de la 5 luni, dar sprijinita. Acuma sta singura si jumatate de ora, cu conditia sa aiba de lucru. Si distractia ei e ruptul cartilor si revistelor. Mai are o distractie mare de tot. Ruptul si mancatul florilor. Mi+a distrus 2 frunye mari de la un ficus. Abia astept sa se mai incalzeasca putin sa scot florile in balcon. Merge cu premergatorul pana la flori si le rupe toate. pana zilele trecute mergea doar in partea dreapta, apoi a inceput si spre stanga, Iar de ieri merge si inainte. dar stiti cum? Isi tine picioarele lipite si isi face vant, ca o broscuta care inoata. E mortala.
Fug sa citesc ce ati mai scris, ca mie nu mi-a mers internetul de vineri.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si inca ceva. Fiica-mea su se vede ca e leu. Cand o tin in picioare paseste...inapoi Parca e rac. Nu vrea deloc inainte. Dar inapoi merge ca o balerina

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

genie eu ii mai dau la masa de 6-7 seara iaurt cu fructe, sau iaurt simplu si pasez eu fruct cu furculita.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput