PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by dorinush
Buna fetelor,
scriu pentru prima data, da sper ca ma primiti in clubul vostru. Am trei copilite, cea mai mica e Laurentia si e din iulie 2006. E o dulceata. Cea mai mare e Andreea si a facut 7 ani pe 5 februarie. Patricia e cea mijlocie. Face 2 ani pe 21 februarie. O sa postez niste poze si-o sa va dau adresa, sa vedeti comorile mele.
Mamicuta a trei ingerite
Bine ai venit in

Ai deja 3 copilitze...da ce
harnica ai fost ..Sa-ti traiasca.asteptam pozici si mai multe despre voi

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Merg sa deschid lactobarul, ca n-are somn altfel fii-mea.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lia dulcineea
Foarte original ....LACTOBAR ...
De fiecare data ma amuz cind te aud..

dar chiar imi place expresia asta

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Muuh spune:
Ancutex ii dau fructele fierte/coapte pentru ca mi se par muuult prea acide pentru stomacul lui cand sunt crude. Vitamine isi ia din laptele praf asa ca nu vad de ce sa ii dau crude.
Miruna +
Alexei
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by leistra
am pus si noi pozici cu noi la 7 luni
norocuta incerc, sa vad daca reusesc
[url=http://photos.yahoo.com/adina_roberta]POZE ELENA
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Mai ..mai ..ce fetita papacioasa ai ..e o frumusica si o scumpa

LIDIA
mami de
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Ancutex ii dau fructele fierte/coapte pentru ca mi se par muuult prea acide pentru stomacul lui cand sunt crude. Vitamine isi ia din laptele praf asa ca nu vad de ce sa ii dau crude.
Miruna +Alexei
Am sa va scriu si parerea mea despre subiectul asta.
Eu sunt de acord si cu Muuh si cu Ancutex ...adica
-fructele crude sunt intradevar un pic acide date simple si pe stomacelul gol ...dar daca sunt diluate cu putina apa,sau cu alta fructa (sau morcov) care nu e acida sau cu putin orez ...sau acelasi fruct copt (adica sucul de la jumate mar crud + piure din cealalta jumate coapta) nu mai este acida ...aaa..si e importanta si cantitatea ..o cantitate mai mica e tolerata mai bine de bb.
-fructele crude sunt extraordinare pentru ca pe linga vitamine
(care le gasesti si in lapte-formula) au si acele enzime ...ce se distrug prin fierbere ..si nu prea pot fi luate decit din hrana
ne-gatita termic ..ele sunt numite si "adevarata hrana vie"..si sunt vitale pentru buna functionare a organismului.. Ar fi mult de scris despre ele ..dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni ..
LIDIA
mami de
ani_nutu spune:
quote:
Originally posted by doniro
Incerc sa va arat niste poze cu Daria mea mica si cu mine de cand eram gravida in 8 luni. Sa vedem daca reusesc......
DARIA
Roxana
Vai, ce scumpa e cu freza aia....are si parul lung...

si sa va traisaca.Dorinush bine ai venit...sper sa fie cu folos...
Va invitam pe toate mamicile cu
lor la o felie de tort
ca deja avem jumatate de an!!!!La multi ani si pentru Lusk , sa ne creasca bebeii frumosi, cuminti si sanatosi.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ani_nutu
Va invitam pe toate mamicile culor la o felie de tort
ca deja avem jumatate de an!!!!
ani_nutu siMihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaitaPOZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
Multumim de tort
...doar o bucatica mica ..ca a cam luat-o razna cintarul
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi

LIDIA
mami de
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by alina2006
imi raspunde cineva in legatura cu gutuile? please!
cred ca am reusiot!
merci norocutza, desi n-am intrebat eu, m-am folosit de sfatul tau!
POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina
Iana ta e foarte frumusica ...
si ce obrajori are ..iti vine sa ii
toata ziuaLIDIA
mami de
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
mai fetelor, ce ritm aveti!!! Abia daca apuc sa va citesc, ce sa mai postez si eu! Cand apare vreo intrebare sau ceva, la care as putea sa ajut in vreun fel, pana citesc eu s-au scriu patru pagini, si bineinteles ca nu mai are nici un sens sa ma intorc la Adam si Eva.
Acum, ca sa ma bag si eu in seama, am facut rost de niste carti, tot de pe DC, despre psihologia copilului, cred ca le aveti, daca nu, si va intereseaza, dati un semn si vi le trimit. Pe cine intreseaza si o mica parere personala despre ele(prin prisma faptului ca sunt cat de cat in tema cu subiectul)...cu placere.
Eileen Nicole
Multumim de carticele
.foarte utile

LIDIA
mami de
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by save
Am spus TA-TA,(intr-o insiruire de ta-ta-ta sper sa se puna )la 6 luni si 6 zile spre marea bucurie a lui tati
si supararea mea
,cel mare tot tata a spus prima data
SAVERADU(03.08.2006) SI
LUCIAN(13.10.1993)
Poze
FELICITARI PENTRU TA-TA
Nu fi suparata ..daca stau toata ziua cu mama ...
e normal sa ii duca dorul lui tata
LIDIA
mami de

,(intr-o insiruire de ta-ta-ta sper sa se puna )la 6 luni si 6 zile spre marea bucurie a lui tati
,cel mare tot tata a spus prima data