PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Naomi Patricia, fetita lui mamaluidavid

Mihnea George, baietelul lui Mishi

Christian - Ionut, baietelul lui roxanya

Rares Andrei, baietelul lui Aysha2

- pt 6 lunisoare

Catalin, baietelul lui Tinasv

Andrei, baietelul lui chiara_2005

Vlad Gael, baietelul lui avmaria

Ana Maria, fetita lui elena24

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

She_Wolf, eu i-am dat piersicute, tot asa de la Hipp si le mananca cu o placere....vezi ca este si suc, la fel, e bun-bun. Si daca le mai amesteci si cu banana (de la Nestle) sa vezi ce papa piersicutza!

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Haideti fetelor la ...
ca tare v-am dus dorul zilele astea ...

A fost un week-end foarte frumos ...
diminetile m-a cam expediat tati la shopping ..
nu pentru mine ci pentru bb..ca ii cam ramasesera mici
hainutele ..asa ca ne-am innoit putin..
am fost si pe afara ca ti-era mai mare dragul
la cum ne zimbea soarele ..
asa ca mai greu cu navigatul pe forum ..

Dar merg sa recuperez

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Buna dimineata!La multi ani sarbatoritilor!Sa aveti o saptamana minunata si plina de dragoste!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

she wolf merci. Eu ii dau piersici la borcanel i-am dat si piersici din piata dar oparite. Ii plac tare mult si nu a avut nimic de la ele. Nu sunt sigura ca am inteles Radu doarme cu ghetele ortopedice?
avmaria eu vreau sa mai scrii ca ma simt bine pentru ca si eu merg in mare pe aceiasi schema ca si tine (numai fructe fierte/coapte, fara sucuri, carne cat mai tarziu) si macar vad ca nu sunt eu exagerata si ca se recomanda asa si prin alte parti.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mamanati, lucians, miti2004, maryion - multam mult de complimente. O sa mai pun poze. Am si eu o intrebare. Cum fac ca in subsolul fiecarui mesaj sa apara pozele?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Nu mai poooooooooot imi ies peri albi si verzi, poate ii ies dintii, dar de atita urlaaaaaat si nedormit trebuie sa ii iasa dinti multi si frumosi ca eu sunt epuizata.Plinge toata ziua, agitat, nervos nu vrea decit in brate.Nu era asa, de o saptamina s-a schimbat.Noaptea am antrenamente puternice cu Doamna suzi are in patut 3,4 iar eu le caut cocosata prin intuneric, ii caut gura cu degetele( care oricum e mare ca tipa)apoi ma prabusesc in pat ca in minutul urmator repet figura.Vreau sa ii dau Calma baby da nu ii place gustul sau e smeker nu se lasa pacalit.In total ziua doarme o ora.Pot sa ii pun in lapte, poate e mai diluat si nu isi da seama? Am tot incercat in ceai in suc, degeaba.

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE WEEK-END SI DE AZI

Petra
Leila
Andrei
Elena
Ciprian Constantin
Mihaela
Naomi Patricia
Mihnea George
Christian - Ionut
Rares Andrei
Timeea Andreea
Teodora Ana
Mihai
Mihai - Adrian
Catalin
Andrei
[blue]Vlad Gael
Ana Maria

LA MULTI ANI

Muuh

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard [/red](21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Incerc sa va arat niste poze cu Daria mea mica si cu mine de cand eram gravida in 8 luni. Sa vedem daca reusesc......
DARIA

Roxana

Bine ai venit in
Ce freza are piersicutza ta .

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

avmaria, miti multumesc de raspunsuri .
Ce nu inteleg eu este de ce dati fructele fierte/coapte si nu proaspete. Din cat stiu eu prin gatire se cam distrug vitaminele. Sau nu? Eu i-am dat fructe proaspete (marut) si a fost ok.
In legatura cu dovleacul, se poate prepara la steamer? Sau in cuptor? Se gaseste acum dovleac in piata? Eu habar-n-am cum sa-l fac pt ca mie nu imi place deloc. Dar ma gandesc sa incerc pt bebe. Si eu as vrea sa introduc carnea cat mai tarziu, dar domnisoara mea nu prea este fan legume. O sa i le dau si simple fara sa le amestec. Ar fi ok sa pun putin iaurt? Am mai incercat si cu branzica de vaci si a fost mai bine.

Mergi la inceput