PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

mamanati, parca nu trebuia gilimele?

POZELE NOASTRE

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

vad ca mi-a reusit, merci norocuta si mamanati!

ati vazut cum mancam noi? pana papam tot e jale, noroc ca am vreo doua barbite cu maneci

dorinush, bine ai venit!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by doniro

Incerc sa va arat niste poze cu Daria mea mica si cu mine de cand eram gravida in 8 luni. Sa vedem daca reusesc......
DARIA

Roxana

Roxana,bine-ai venit!Am vazut-o pe Daria ta si e tare dulcica,e foarte expresiva si uite multipt amandoua.

Noi n-am mai scris c-am fost plecati din Bucuresti,caci cel mare a fost in vacanta.

Ne revedem tomorrow.Noapte buna!

P.S. Consi,am mai gasit ceva poze cu limbutze scoase.Le adaugi in album,te rugam frumos?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Miti,mare flacau ai.Pupe mama baiatu'.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

Salutare! Am vazut pozele piersicutelor din acest capitol, sunt taaaare dulci!
Ca tot se vorbea de cheliute, si noi ne inscriem in acest club. Mariuca are cheliuta la spate si e tare haioasa.
Fetelor eu nu mai am inspiratie la legume, am impresia ca toate pireurile au acelasi gust. va rog spuneti-mi ce mai faceti voi si cum le mai combinati. Morcovul, cartoful, pastarnacul, telina le accepta, brocolli de nici un fel. Voi pasati si rosie? Dar mazare, fasole verde? Ati dat peste? Maine mergem si noi la dr pt vaccinul de 6 luni si vreau sa vorbesc si despre meniu. In plus sunt confuza cu inlocuirea mesei de lapte. Eu ii dau legume la ora 3-4 dar de cele mai multe ori ii dau dupa si titi pt ca maraie. Nu ar trebui sa renunte la titi? Cam ce cantitate de papa dati voi la bebei?
Azi m-am rasfatat si eu. Am fost la piscina & jacuzi, suuuuper! Iar tati a iesit cu bebe in parc! A fost asa bine!

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Eu i-am dat pana acuma fasole verde, dovleac (bostan), morcov, dovlecel, si azi spanac. Pana acuma nu le-am amestecat deloc, si am avut mare succes de fiecare data, a lins tot, desi i-am dat cate 2-3 zile din fiecare. I-am mai cumparat si cartof dulce, pe asta o sa-l dau in combinatie, nu singur. Nu i-am dat dar din cate stiu si mazarea e ok. De ieri am inceput fructele la gustarea de dupa masa, tot la vapori si nu crude, nu sucuri. Iti recomand cu caldura fasolea verde, si bostanul ce sa zic, un deliciu, cred ca le place la toti copiii. Ca sa iasa mai gustoase, fa-le la aburi, nu se compara gustul cu cele fierte, gusta si tu si ai sa vezi diferenta. Iti spun ce mi-a recomandat pediatra : completare cu lapte, in functie de cat mananca : la inceput i-am dat vreo 60 g de legume si 180 lapte, dupa aia 120 legume si 150 lapte (aia nu inseamna ca bea tot laptele, dar atat ii pregatesc biberonul, si cantitatile le zic din ochi, ca nu cantaresc). Vezi si tu, in functie de cat mananca al tau bebe. Aici se face adaptarea treptat, scopul nu e sa inlocuiesti o masa imediat, tot laptele ramane baza. M-am uitat pe forumuri si am constatat ca ce mi-a recomandat pediatra face parte dintr-o tendinta generala, si recunosc ca e foarte diferit de ce sa practica in Romania. De asemenea nu cereale, si nici carne sau peste deocamdata. Masa de baza ramane laptele ! Si la masa de fructe la fel : dupa fructe, biberonul de lapte. Si in rest lapte, lapte si iar lapte (tzitzi tot mai putin ca domnul nu mai vrea decat noaptea sau ma rog dimineata, si in stilul asta in cateva zile se va termina de tot da nu-i nimic ca maine facem 6 luni, mami si-a atins scopul cu alaptatul !) Probabil va mira pe multa lume ce scriu aici, dar nu cred ca strica nimanui sa afle ce se practica prin alte parti. Ce pot sa va spun e ca asteptam cu groaza diversificarea, tot auzind ce greu e, si cu toate astea a fost o adevarata placere, bubu meu deschide gura ca o pasarica sa-i tot dau, azi la para a fost apogeul, gemea de placere. Nu m-am asteptat, trecerea de la alaptat exclusiv la mixt a fost cu cantec, si nu vroia sa manance mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Misimica, Muuh are dreptate, evita laptele de vaca ! Parintii nostri ne-au dat noua lapte de vaca ca n-au avut ce face, dar in ziua de azi ar fi pacat de Dzeu. Io zic sa ai rabdare, un copil nu se lasa sa moara de foame, si incet incet va accepta. Al meu ficior nu a mancat mai nimic zile la rand pana cand s-a obisnuit cu gustul de lapte praf, imi venea sa mor dar l-am lasat si am decis sa nu ma stresez prea tare. Io n-am avut de ales, trebuia sa ma operez deci pauza tzitzi cateva zile in care m-am muls si-am aruncat, plus ca urma sa incep serviciul, asa ca trebuia sa insist si uite ca a mers pana la urma. Acuma asa mult ii place laptele praf ca nu-i mai place tzitzi. Curaj, nu dispera, ca o sa gasesti pana la urma solutia potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Multumim mult pentru urarile de luni!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!

Babee, la multi ani lui Phillip, sa va traiasca si sa va bucurati de el.

La multi ani Muuh!

misimica si eu zic ca-i mult prea devreme pentru lapte de vaca, eu i-am dat lui Cristi formula pana la 1 an si 10 luni. Mai incearca, poate totusi o sa accepte vreo formula pana la urma ca oricum n-ai nici o garantie ca cel de vaca o sa-i placa mai mult.
alina2006, nu stiu nimic exact despre gutui, dar eu nu i-as da inca.
dorinush, bine ai venit, asteptam pozele.

Fetelor, voi le-ati dat piersicutelor...piersicute? Am cumparat astazi un borcanel (primul, pana acum i-am dat doar facut de mine) cu mar si piersici, bio, vreau sa i-l dau maine, dar as vrea sa stiu daca a mai incercat cineva. Pe el scrie ca se poate da de la 4 luni.
Marti i-am dat si carnita de pui, tot bio si vad ca papa fara probleme.
De cateva zile ii dau marul crud, in combinatie cu altele, nu gol si este ok, nu mi s-a parut ca ar fi vreo problema. Ma gandesc ca asa ajung toate vitaminele unde trebuie.

Luni am fost la doctor si Radu s-a pricopsit cu o noua pereche de sandalute ortopedice (nu mai stiu daca v-am spus, dar are o mica problema din nastere la picioruse, tine labutele spre interior, s-a corectat deja mult, dar inca mai trebuie), care-l cam enerveaza asa ca a reinceput sa se trezeasca noaptea. A fost si Cristi racit, cu febra si dureri de urechi, asa ca am avut cateva nopti de cosmar cu cel putin 5-6 treziri pe noapte, cand unul, cand celalalt.

Miercuri am fost la vaccinul de 6 luni, l-au si cantarit si are 8.680 kg.

M-am uitat putin la poze, aveti niste bebelusi tare frumusei!

O saptamana buna!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Tot eu!

Sa incerc sa pun un filmulet, sper sa mearga.

pupaturi

si doua poze mai vechi, am si mai noi, dar inca nu le-am descarcat.

cu burta pe carte

vreau afaraaaa

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

doniro ce frumusele sunteti voi, AMANDOUA !

dorinush bine ai venit si FELICITARI de 3 ori !!!

Ancutex eu i-am dat si rosie ( dupa fierbere se despieliteaza usor ) si fasole verde. Referitor la telina, nu stiu daca ai vazut mesajul meu de acum cateva zile, dar sa stii ca si mie mi se innegreste cateodata la fiert si atunci nu o mai pun la blender...habar nu am de ce...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by doniro

Incerc sa va arat niste poze cu Daria mea mica si cu mine de cand eram gravida in 8 luni. Sa vedem daca reusesc......
DARIA

Roxana

Ce frumoase sunteti!
Pupici iubitelor.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput