Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Cristina26,mercik de urari.Eu inca n-am rezultatul la TT,dar sper sa am unul bun ca sa vin sa scriu si eu pe aici.
Pupicei la toate fetele.

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele la a doua sarcina,si mie mi se par sanii mai mari si mai plini
si mai gata sa explodeze :)
Sper ca de data asta sa am mai mult laptik

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

andutzy spune-mi si mie cum iti dai seama de pe eco ce e bebe?Adica poti vedea clar pe ecran sau trebuie sa vezi ceva anume?Te intreb pentru ca eu voi avea 15 saptamani cand merg pe 19 la eco si as vrea sa ma uit si eu poate vad ceva, daca cumva medicul meu nu-mi spune...Grea e curiozitatea asta.

roxy

14 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Roxi sincer eu credeam ca stiu "citesc" sexul copilul la sono dar se pare ca nu am stiut. La 11 saptamani eu am crezut ca e baiat pt ca i-am vazut eu ceva acolo. Sotul meu mi-a spus ca el crede ca e fata iar eu am zis "tu crezi?" si a ramas la atat. Dar eram sigura ca se insala, se pare ca eu m-am inselat. Deci, cred ca e mai bine ca sa nu iti spun ce "stiu" despre cititul unei sonogrme cu privire la sexul copilului. La 15 saptamani se vede bine sexul, o sa iti spuna dr.
Alina.a am vazut pozele cu tine, esti foarte frumoasa. Ai o burtica de invidiat. A mea parca creste cu solduri cu tot (poate asta explica kg mele in plus).
Samurai-lady eu nu am alaptat, dar m-am muls 7 luni jumate, eu nu am probleme cu sanii. Imi amintesc ca atunci cand am fost gravida cu Paul ma dureau asa de tare, ca nici nu puteam sa lasa apa de la dus sa cada pe ei. Acum se pare ca nu am nici o problema cu ei. (Daca cineva face furia laptelui cand alapteaza sa imi trimita un email ca stiu toate modalitatile prin care poti sa rezolvi aceasta problema)
Abea astept sa ne supui ca rezultatul TT este bun.
Ai o frumusete de baiat.
Stiu ca te-a mai intrebat cineva dar nu mai stiu ce ai raspuns scuze. Tu ii faci mancarea asa de frumoasa pt gradinita?
andutzyfelicitari pentru rezultatele bune ale TT . Ma bucur mult pt tine.
Oanabbb Felicitari si tie ca nu ti-au gasit anitcorpi. Sa speram ca o sa fie tot asa pana la sfarsit.
Alina.a, Anto, Lorina, imi pare tare rau ca nu va simiti bine si ca aveti contractii. Cred ca sunt atat de grele atat mental cat si fizic. Sa va ajute DD sa scapati de ele curand!
Jadi sper sa iti treaca raceala aia nenorocita curand. Ai grija de tine si de burtica
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta! Aveti grija de voi si de bebe!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

17+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ANDUTZY eu nu reusesc sa gasesc nici un nume de baiat care sa.mi placa.da nici unul.nu stiu cum o sa fac...

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

roxy, "cititul" sexului la eco este o treaba destul de dificila uneori chiar si pentru un medic experimentat. pare simplu, dar acolo nu vezi ca la tv, clar. Depinde de incidenta aleasa de medic, de pozitia lui bb, de performantele aparatului. Poti sa-l rogi pe medicul tau sa iti arate cand iti spune ce sex are bb (unii fac chiar poza explicita, cu sagetica indicatoare)

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie Iosup nu mi-a aratat nici dupa indelungi insistente. Oare nu era sigur sau n-a avut chef? Chiar a facut misto de mine cand i-am zis ca stiu ca trebuie sa ma uit intre picioruse si a zis "bine ca ati localizat"...

Carla, 19+ (speram)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Bine v-am regasit fetelor !
Fooooooooooooarte bine mi-a fost in Buc ca mi-am revazut toti prietenii si a fost asa frumos si cald-de plimbareala. Insa, ma simt obosita asa ca f bine imi prinde ca maine si poimaine stau acasuca si ma odihnesc.
Ioana75 am zis ca mai bine ma voi simti la o mica plimbare prin Bucuresti decat la servici. Apoi macar acum sa profit de concediu ca dupa ce nasc stii ca nu voi lua nici un ban, asa ca...............

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

am pus doua pozici cu burtica mea mica de 14 sapt. mie mi se pare destul de mare ca eram cu burta lipita de spate inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara fetele! Ma bucur si eu sa aud vesti bune de la teste si imi pare tare rau ca sunt si fete cu dureri(Anto,Lorina...). Din pacate in categoria asta ma aflu si eu. Cred ca in fiecare zi iau cate un No-Spa pentru ca efectiv seara nu mai pot! In cursul zilei ma agit vreau nu vreau dupa micutzul Dani si seara ma intzeapa tare burtica. Nici in fund nu pot sta. E osenzatzie tare ciudata. Parca iese...
Am zis ca maine trebuie sa ajung urgent la un echo si la control sa vad ce se mai intampla cu placenta mea.
Si abea astept sa gasesc o bona pt Dani. E ceva de speriat cata energie are si unde mai pui ca a inceput sa faca si niste crize de isterie de toata frumusetea

Vroiam sa va intreb ceve pe fetele care l-au simtzit pe bb miscand. Il simtzistzi zilnic??? Ca la mine s-a intamplat pe 22 ianuarie prima data si l-am mai simtzit cateva zile la rand uneori destul de bine insa de o saptamana nu-l mai simt aproape deloc. Adica foarte vag am simtzit aseara. Eu intru in panica deja. La prima sarcina parca simtzeam zilnic de la inceput...sau nu-mi mai amintesc eu...?

Kg am luat pana acum 4. Din fericire mai putzine decat la prima sarcina la care luasem 8 pana in 4 luni.

Foarte curand am sa bag si niste poze cu burtik mea. Sa vedetzi acolo burta mare...La mine se cunoaste din luna a 2-a.

Fetele,va las ca-mi cad ochii in gura de somn. Si mai scriu sa va zic ce am facut la echo.

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput