Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Cristina26,eu ii fac mancarica lui Ken pentru gradinita.
In afara zilei de miercuri,cand au zi scurta,in fiecare zi mesteresc prin bucatarie.Mai nasol a fost in perioada greturilor,cand ma enervau toate mirosurile.Acum,fara greturi,ma kinui sa-i fac paketele cat mai interesante.Si,imi si spune Kenutzu:mami,ce frumos eeeeee !!

Fetele care merg la eco asteptam vesti despre sexul lui bebelika

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Neatza !
Uai ca bine e acasa - ce boierie .
Andutzy-felicitari pt rezultatul la test !
V-ati uitat aseara pe National geographic la gemeni? Super, eu eram asa emotionata...insa, din pacat nu am vazut pana la sfarsit, ca am adormit.

Jeni 14+

Mergi la inceput

Samurai-lady, si eu am senzatia asta ca sunt foarte grei, oricum s-au marit, iar cand imi dau jos sutienul am senzatia ca vor pica in jos doua caramizi asa de grei ii simt.
Simo al jafaari ce burtica mumoasa ai

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!la cafelutza vine cineva?
simo se vede burticutza!
oanabb ne bucuram ca esti bine si ca auzim vesti bune!
cristina26 si tu esti tare frumoasa si o sa ai o minune de fetitza pe masura mamicii ei.
apropos de sani eu de la cea mai mica marime sunt la 85b!na ca am trait sa o vad si pe asta!

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna diminieata
jeni71 nici noi nu am rezistat decat aproximativ 1 ora sa ne uitam

15 spatamani

Mergi la inceput

alina. a vin eu la cafelutza, ca azi zac toata ziua pe site, ca sunt acasuca !

Mergi la inceput

Otim, da ti-a placut ce dragutzi erau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

In primele saptamani am fost socata sa va cum sunt , dar ulterior erau super ingerasi , ceea ce l-au determinat pe viitorul tatic sa pupe burtica ( ceea ce nu a facut pana acum ) . Pentru noi fiind primul bebe din viata noastra inca avem anumite sentimente asa ciudate .

15 spatamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jeni cat mai ai concediu?savureaza-l din plin....
teoretic azi imi vine laptopul si voi zace si eu in pat dar pe DC.
eu am uitat sa ma uit....
jadi cum te mai simti?ai grija de tine.

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

alina.a si maine mai stau acasa, sincer mi-a zis doctorita ca daca vreau sa ma duc si imi prelungeste, insa ma duc totusi miercuri la servici. Nu de alta, insa lunea viitoare am un examen la servici pt alt post ca sa imi creasca salariul, si m-as duce sa nu spuna ca ma duc fix in ziua examenului. Plus ca posibil peste o saptamana doua sa mai aibe drum in Buc sotul mei si mi-as mai lua atunci CM.
Da, trebuie sa recunosc ca f bine mi-a prins iesirea, sa imi vad toti prietenii, si sa ma plimb. Era si cald si frumos si mirosea a primavara.

Jeni 14+

Mergi la inceput