Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saluti!

Anto imi pare rau ca treci prin asta. Si mie mi s-a mai intamplat. Aseara insa au revenit contractiile si m-au speriat f mult. Ce e ciudat este ca acu 2 zile ma simteam super, speram sa scap de neplacerile zilnice din ultima vreme, cand ieri, dupa o plimbare scurta cu cainele, m-am trezit ci "vechi amintiri" Poate si cele 4 etaje urcate au avut o contributie... Maine ma internez si sper sa nu-mi dea vesti prea rele dna dr.

Pupici si multa sanatate tuturor!

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor voi mancati ficat? Am auzit pareri si pro si contra si tot nu m-am lamurit. Eu am mancat foarte putin.

Andreea 19+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Eu am mancat o singura data ficat da cand sunt insarcinata. Dupa aceea am aflat ca nu e tocmai indicat si am preferat sa nu risc nimic. Oricum, nici inainte nu cumparam ficat foarte des asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Eu sunt intr-o stare deplorabila, e cea mai naspa raceala din cele 3 avute in sarcina asta. Mi s-a infundat nasul rau de tot, respir pe gura dar cel mai nasol e ca am gatul foarte iritat si tusesc uscat de tremur din toate colturile corpului dar mai ales parca mi se rupe ceva in burta. Vad ca bb mic e activ, se misca toata ziua asa ca nu cred il afectez prea tare. Toata noaptea m-am trezit din ora in ora sa imi suflu nasul care nu prea se lasa suflat sa imi umezesc gura si sa mai iau o gura de stodal. Noroc ca sotul se ocupa de cel mic si il plimba, se joaca cu el ca nu cred ca m-as descurca!

Cristina felicitari pentru amnio si pentru fetita!

Revin ca nu ma lasa cel mic!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
lorina si anto imi pare rau de ce aud de la voi,am trecut si trec prin asta...durerile astea chiar daca sunt mai slabe sau puternice, te dau peste cap total...tin pumnii sa nu fie nimic ,dar stati in patutz si repede la dr saptamana asta.lorina abia asteptam vesti de la tine daca te internezi.
felicitari fetelor pt rezultatele bune la tt(samuray lady ken e bestial!)
eu am fost la nunta,a fost o nunta tare dragutza si prietena mea a radiat!nici nu i s-a vazut burtica,si desi au mai fost burtici mai mari decat noi dupa dpn printre invitati,a mea a fost cea mai cea!eu nu inteleg cum pot sa am asa burtica,imi creste intr-un ritm....puteti sa va convingeti
aici.ce mai mi-a picat tare bine,mi-a zis sotul ca efectiv radiez de cand sunt gravidutza...am stat c-am mult dar i-am promis lui bb ca toata saptamana nu ne dam jos din pat.dar asa as fi dansat,eu la nunti nu prea stateam jos...
va pup ca ma duc in pat

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

V-am vazut si eu pozele si sunteti toate foarte frumoase. Felicitari si pentru rezultatele bune de la TT. Eu am preferat sa nu ma stresez, mai ales ca translucenta nucala si pliul nucal erau OK.

Jadi, Anto, Lorina, imi pare tare rau ca nu va simiti bine. O sa treaca si asta, dar pana una alta ne ia tot cheful de a face altceva. Eu nu mai am arsuri, insa am niste greturi de-mi vine sa ma urc pe pereti. Astept sa treaca, nu poate sa mai dureze mult... doar vreo 4 luni jumate

Ca sa va mai inveseliti, va dau un citat despre saptamana a 19-a de sarcina. E in engleza dar suna tare bine, asa incat il pun aici:
"You may become more and more sensitive to smells, and the bad ones can overwhelm you every now and again. Stay on very friendly terms with your refrigerator, so it doesn't offend you with long-forgotten leftovers, turned science projects. Have you come across any smells that send you running to the toilet? An odor you share now could spare someone a future "green" moment."

Carla, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

lorina sa vii cu vesti bune de la spital!

pe mine m-a trezit BB de dimineata. nu il simt inca, dar pe unde se agita ma inteapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ce mari s.au facut burticile mele!!!!

si bb meu e mare...nu sunt convinsa ca il simt...e asa ceva acolo,dar mai astept!
eu scriu ca rar...sunt mai mult plecata,important e ca mi.am facut prima dozare de anticorpi pt rh.ul meu negativ,si NU AM NICI UN ANTICORP!
deocamdata...ceea ce e bine oricum...sper sa o tin tot asa.am niste filmulete superbe cu bb,inregistarate direct pe cd de astia de la euroclinic,da nu stiu sa le pun.ceea ce e cel mai comic este cat de clar i se vede puta!

ma pun acu pe citit din urma si revin!

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jadi, sanatate multa! Zici ca se ia prin forum, ca dimineata fi-miu s-a trezit super mucos si stranutos si in cateva ore a inceput sa ma doara si pe mine gatul. Urat este ca eu de fel nu pot bea ceaiuri, mi-e o sila de ele de mor, d-apai acum, cu greturile din dotare! Voi incerca cu niste Homeogene, am luat si o capsula de Oscilo, vitamina C si daca se accentueaza gatul, iar ajung la Amoxiklav, "tu-i mama ma-sii"

Andra14+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am uitat sa va zis ca si mie mi-au iesit bine rezultatele de la TT, cred ca asta e una din putinele treburi pe sarcina de care oricum am stat linistita de la inceput. Oanabbb si la piticul din burtica mea se vedea bine putza, eu mi-am dat seama ca e baiat inainte sa se pronunte Iosup, poate ca si stiam ce sa caut cu privirea de la sarcina anterioara.

Andra14+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput