Mamici de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Buna seara burtici!
Sunteti simpatice foc! ma recunosc si eu la faza cu "gazele" ...al meu sot s-a obisnuit acum, dar la inceput mi-era rusine si ii tot explicam ca ma doare burta daca nu ma "decompresez"
Alina, ma bucur tare mult ca esti bine! ne-ai dat vesti f bune si tare mi-ar fi placut sa locuiesc prin zona ca sa pot merge in continuare la Szeged, cum faci tu! sa dea Dumnezeu sa se ridice de tot sarcina si sa-ti petreci fericit urmatoarele luni de sarcina!
Lorina, ai o burtica tare frumoasa! daca tu vorbesti de aripioare, eu ce sa mai zic?! ca nici talie nu mai am!
Si eu mi-am luat blugi de la Tarafashion; sunt f comozi, elastici, subtirei, bleumarin si au un elastic f moale si f inalt, acopera toata burtica! sigur sunt purtabili pana la sfarsitul sarcinii! si pretul a fost super! i-am luat la oferta cu 590.000 ( cu taxe postale 630.000lei). Mi-am mai luat de la ei o rochita neagra de bumbac si un tricou f haios (vedeti pe site-ul lor, ala cu "-> Baby" indicand spre burtica ). Imi plac ca sunt seriosi si materialele f bune, iar preturile sunt oricum mai mici decat in magazine.
Si ca s-o pomenesc IAR pe Jadi, si noi iubim pana una-alta ...catelul, ca intre noi nu s-a ridicat inca interdictia! de fapt, am uitat eu sa intreb dr pe 25 ian si acum da-i si rabda pana in martie, ca la telefon mi-e foarte jena s-o intreb asa ceva!
Andicu 18+
Poze cu burtica
BBPuck spune:
Dragelor, cum fac sa-mi pun si eu carucior albastru? Acum ne-am intors de la eco si suntem tare bucurosi:).
BBPuck
16+
andutzy spune:
BBPuck, felicitari! Dupa +-ul de la saptamani, treci baietel intre [ ]. Si bagi si un "vizualizare"inainte, sa vezi daca ai facut bine! Sper ca am explicat cum trebuie!
Andra14+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2 Horia Andrei
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
LuciaZ spune:
Fetelor va multumesc. Mi-ati inveselit seara si m-ati facut sa uit de durerea mea de cap. Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana superb si fara evenimente nedorite.
11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
karligutza spune:
quote:
originally posted by jadi
karligutza am citit de 5 ori, am crezut ca faci misto de mine cred ca nu faci .
nu, chiar n-am facut misto, m-ai facut din nou sa rad cu cititul de 5 ori... chiar mi-a placut ce ai scris si de aceea ti-am raspuns... chiar ma gandeam oare cum vei reactiona?... firea mea e cam asa: cand trebuie sa ne pupam ne pupam, cand trebuie sa ne batem, ne batem , iar supararile imi trec destul de repede.. de fapt nici n-as avea motive sa ma supar serios pe cineva de pe forum oricine ar fi acea persoana... (asta apropo de trecut...)
... si m-ai mai facut sa rad o data cu intrebarea daca medicii erau si de acelasi sex... sa stii ca si mie imi trecuse prin minte ca aceasta chestiune nu fusese explicitata din start si ma intrebam oare ce vazuse tatal colegei noastre ca parea interesant RAU DE TOT ...
cam greu azi, ca am lipsit pana la ora asta din fata calculatorului... asa incat am avut de citit intai si musai de postat macar acolo un SALUT tuturor burticutelor gadilite si negadilite inca (de catre bebe, la ce va gandeati?)....
pupici la toate fetele si daca se poate ghiocei, inimioare si parfum de zambilute! nu-i asa ca e primavara si afara si in sufletele noastre?
karligutza, sapt.19
Samurai-lady spune:
Buna dimi,fetele gravidutzele,
Si ai mei parinti mi-au trimis cateva bluze faine de la TARA fashion,si imi plac muuuult.Mai mult decat ce au japonezii aici pentru gravidutze.Toate le au largi,gen sac,culorile-s asa mai pale,cam de babe.Io tot de la Tara fashion cred ca o sa-mi iau la sarcina asta.
Hai sa facem si un club - cine se ingrasha cel mai putin - eu am luat pana in 15 sapt doar un kg jumate.Hai cine se mai inscrie ???
O zi de sambata cu soare
Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
cristina26 spune:
Alina ma bucur mult pentru tine. Eu nu stiam ca e mare bai sa ai placenta putin in uter, a mea inca are forma de U acolo, dupa cum o zis doctorita mea "este joasa, dar nu ai de ce sa iti faci griji, sa te intorci pe la 24 de saptamani sa vedem daca s-a ridicat", asa ca o fata buna ce sunt am ascutat-o nu mi-am facut nici o grija...
Eu sunt tare fericita, am primit rezultatul de la amneo si a negativ. Deci mi s-a luat o piatra de pe suflet. Iar faptul ca e fetita nu s-a schimbat (sunt fericita), dar ca e sanatoasa e ceea ce ma intereseaza pe mine.
Samurai-lady da de ce vrei sa facem cluburi de astea unde nu am nici o sanasa de castig, hai sa facem un club cine sa ingrasa CEL MAI MULT ca asa poate castigam amnadoua (iti dau eu kg cate vrei, dar ramane secretul nostru). Eu nu am treaba cu ingrasatul. Felicitari ca te poti mentine.
Se pare ca toate sunteti bine si voia buna predomina aici. Va pup pe toate (eu sunt cu pupatul) sa aveti grija de voi si de burtici.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
16+ poze cu fetita si cu mine
otim spune:
buna dimineata . Binenteles . Poate mirosul de cafea proaspat facuta va mai trezi cateva
andreea c spune:
Neata! Mmmm ce bine miroase...ca la jacobs, m-am trezit dupa miros
Andreea 19+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005