Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo ai noroc ca azi ma simt mai bine si pot rade fara sa ma tin de burta

Jadi cine stie ce mai visezi la noapte . Na, ca rad cu lacrimi si asta de una singura in camera mea in fata calculatorului

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor harnicute mai sunteti la scris Imi e tare greu sa tin pasul sa va citesc dar sa mai si scriu in ritmul vostru Eu nu pot sa ma laud inca cu nici o "falfaiala, fluturas, bula etc." Poate inca bebe este prea mic ori mama lui e mai "nesimitita" Din pacate insa ma laud cu arsuri la stomac cam de ieri iar cand ma balonez am niste crampe de nu mai pot sa merg Simt ca explodez Intradevar la cate legume, fructe si iaurturi si alte alea amestec ar fi culmea sa nu se produca o astfel de reactie Dar din cate am mai citit noi suntem predispuse la balonari si arsuri Cica ar tb sa mancam mai putin si mai des Da vezi sa nu Varianta mult si des mi se pare mai convenabila Si culmea "reactia chimica" incepe de obicei sa se produca cand plec de la servici Sa ma vezi cum merg pe strada ca melcul din cauza crampelor si din cauza ca nu am cum sa elimin "gazul otravitor"As incerva sa imi reglez modul de alimentatie dar nu cred ca reusesc/vreau pt ca lui bebe ii trebuie multe fructe legume lactate asa ca mami este dispusa sa sufere Va ppe toate si va urey multa sanatate voua si puiutilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Liadorian aceste "intepaturi " le am si eu , mai ales daca fac o miscare mai brusca ( de exemplu ridicare brusca de pe scaun ) am imbulinat-o cu o intepatura . La ultimul control la medic am discutat cu el acesta problema , iar ca raspuns mi s-a spus ca uterul meu este prea mic . Referitor la uter mic nu este nici prima data cand mi se spune si nici acesta nu este primul medic care mi-l spune . Asa ca am grija la miscari , incerc sa evit sa duc lucruri care sunt mai grele si sa stau cat mai cuminte posibil din acest punct de vedere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

otim fff frumos ce ai scris!
nma activeaza-ti pm-ul ,poate povestim cate ceva,suntem din aceeasi generatie(anul asta fac 30 de ani si eu) la un oras ca rm.valcea poate ne trezim si rude

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aveam un amic care imi spunea ca pentru el omul pervers e cel care iubeste rata, mortul si gardul! Cu rusine declar ca nu am o minte atat de deschisa .

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

quote:
Originally posted by jadi

Aveam un amic care imi spunea ca pentru el omul pervers e cel care iubeste rata, mortul si gardul! Cu rusine declar ca nu am o minte atat de deschisa .

Deni & Vlad & bb2

esti mortala azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anculici, nu as stii explicatia corecta dar kinetoterapueta ne repeta mereu ca si inainte si dupa nastere nu stiu din ce cauza suntem predispuse la "vanturi" sau gaze sau cum vreti sa le numiti. Probabil ca se slabesc ceva muschi care ne fac "motorete", eu ma recunosc si de la prima sarcina, ma feresc sa fac vreo genoflexiune care sa ma impiedice sa tin gaura fundului neinchisa . Nu de alta dar nu exista un pericol de miros ci de zgomot al bombei atomice . Hai ca azi am avut o zi de debitat prostii!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lorina, inca nu am facut un control ginecologic dar aveam de gand sa merg repede la spital, maine dimineata. Oricum, raspunsurile voastre - jadi, otim - m-au mai linistit. Poate ca sunt si eu prea atenta la fiecare chestie mica, nu stiu. Cred ca maine o sa stau cuminte si daca totul merge bine, o sa incerc sa fac o programare in cursul saptamanii viitoare.
Pana una alta, am combinat un iaurt mare cu niste portocale si ma intreb daca n-am facut o prostie... (Ca tot vorbeam de prostii!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Salutare fetele!
Ce m-am mai distrat cititnd pe aici...
Mi-am luat si eu jeans de la Tara Fashion si o camasuta de care sunt tare incantata ca merge si pt. serviciu. Eu sunt multumita de hainutele de la ei. Mi-am mai achizitionat din oras si o salopeta de raiat, dar parca ma face mai grasa decat sunt. O sa o port mai incolo cant o sa simt ca intradevar sunt asa mare pe cat ma arata.
O sa incerc in w/e sa pun si eu cateva poze cu burtica.
Imi puneti si mie va rog numele lui bebe pe listuta. Please!

la toate

Andreea 19+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

he he he credeam ca numai eu sunt "artileria grea" toata ziua.seara cateodata cand se strange "munitie" se ridica plapuma aproape,rade sotu' cu lacrimi.ce ma fac maine la nunta?asta m-a cam framantat toata ziua.....

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput