Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oooo ce bine miroase...la mine miroase a lavaza.
buna dimineatza!
felicitari pt carucior bpuck!
cristin26 ce ma bucur si mie mi s-a ridicat o piatra de pe inima abia asteptam vestile de la tine!
karligutza uite iti trimit ceva.

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ce dimineata frumoasa, fetelor! Mda, miroase bine si cafeaua mea decaf Da` mie tot mi-e somn. Va salut si ne auzim mai tarziu

nasica de moflea burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

'neata scumpelor...eu nu pot bea cafea,vars daca beau...dar beau o cola...
referitor la kg eu am luat 3kg in trei luni...hai sa scriem cat am luat fiecare in fiecare luna,poate ne mai incurajam astfel.
va pupic pe toate...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetelor vreau si eu adresa e-mailului comun sa trimit niste foto acolo sa mi le puna cineva ca eu nu reusesc nici in ruptul capului sa-mi fac album,habar nu am unde sa ma duc,am cautat la mine yahoo foto dar ori nu vad eu...ori is cu pluta....va roggggggggggg

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata si de la noi.
Si la noi tot a lavatza cu mult lapte miroase....mmm bunut.

Va pupic si sa aveti un weekend frumos. Noi plecam din Bucuresti si sigur iar voi avea de citit romane cand ma intorc.

Va pupicim burticutze!

Carmen14+ si Stefi

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

neatza la fetele vesele.
ma alatur si eu la cafelunga...
nu stiu cate kg am luat in ultima luna, dar in primele am dat jos 3 . promit ca ma duc sapt asta la medic si ma cantaresc.
cristina pentru rezultate.
bbpuk felicitari pentru carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oaana ti-am trimis email,dar pe viitor mai bine iti activezi pm-ul.
eu am luat pana acum 2,5-3 kg.depinde la ce moment al zilei ma cantaresc.cand ma cntaresc dimineata deobicei sunt numai 2 in plus. ce e interesant ca astea le-am luat in primele 10 saptamani de sarcina,de atunci nimic...
carmena distractie placuta!

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata si de la noi.

Ma alaturi si eu la o cafeluta slaba.
De trezit ma-m trezit pt ca am citit din urma un pic si abia pot scrie pt ca rad intruna
BBPuck-felicitari pt caruciorul albastru,sa-ti traiasca bb si multa sanatate.
Lorina-sigur ca erea un cod acel "naspa" sa nu facem pofta fetelor dar eu si la ocazia urmatoare tot de asta fac chiar daca e "caaah" pt ca la alta nu ma pricep,defapt nu stiu sa fac deloc prjituri.

Fetelor am inceput sa simt si eu ceva falfaieli in burtic si cum zicea si niste inteparuri cand ma asez sau ma ridic de pe scaun.

Eu ma-m ingrasat cu 6 kg si ma simt ffff

pupici si week-nd placut tuturor.

15+ Andreea.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina, ma bucur mult ca rezultatul e bun si ca ai o fetita sanatoasa!

Hai ca va insotesc si eu la un lapte cu cafea.

Fetelor, nu va faceti griji cu kilogramele in plus. Reteta e simpla: alaptati cat mai mult dupa nastere ("topeste" grasimile de pe coapse si solduri) si nu va luati ajutoare (bunici, matusi, bone). Va spun din proprie experienta ca se slabeste...brici. Eu abia am timp sa mananc. Si cand prind...nu mai tin cont de nimic , dar nu stau la masa decat f rar,mananc in fuga in picioare, iar mai nou pe furis , pentru ca Anya ar vrea tot ce mananc eu si ma intreaba mereu:"bun, bun?".

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele care sunt la al doilea copil, cum va simtiti sanii? Eu am imresia ca in orice moment va sari lapte din ei, ii simt grei si plini, la Dragos ajunsesera la dimensiunile astea doar dupa nastere, cand alptam. Ma inteapa si parca ma ustura, de parca s-ar strange lapte pe canale si acum imi patez bluza...si la voi e la fel???

Andra14+cu bb2 Horia Andrei si Dragos Alexandru (31.05.2005)
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput