Mamici de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
Luna1 spune:
Jeni pupici.
Mioara, nma, multumesc mult cu sfaturile despre sani. Problema la mine e asa. La sarcina trecuta s-au pregatit sanii, adica am facut acea secretie oarecum galbuie la sfarcuri, au crescut,nici nu credeam ca nu voi avea lapte. M-au muls cu pompa electrica in spital minute intregi si daca va vine sa credeti nici pic de sfarcuri iesite. Si asistentele ziceau ca ar fi trebuit sa iasa macar pe moment dar nimic. In final au zis ca e ok sa alaptez cu protectii de silicon dar cum nu am avut lapte n-a mai avut sens. (Nu cred ca laptele ar avea legatura cu sfarcurile caci canalele erau desfundate si chiar mi-au curs 3 picaturi deci nu am avut lapte din alte motive).
Acum am zis ca poate voi avea lapte si as vrea sa nu imi nenoroceasca bebe sfarcurile caci stiu de la cumnata-mea ca daca nu apuca tot mamelonul faci rani urate. Ori eu cu sfarcurile mele clar ca nu-l ajut sa apuce mai nimic.
O sa incerc cu masaj desi ma seaca atingerea in zona aia.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
LuciaZ spune:
Buna fetelor!
Sunt la serviciu asa ca nu prea am timp sa va urmaresc. Dar nu am rezistat sa nu va povestesc o faza haioasa. Ma suna sotul pe la 11 sa-mi multumeasca pentru pachetul de pranz desi castravetii murati nu sunt tocmai preferatii lui. Ce credeti, dimineata de adormita ce eram am confundat caserola cu mancare si l-am trimis la serviciu cu cea de muraturi. Partea misto a fost ca a si incalzit-o la microunde temeinic. Am ras de mi-au dat lacrimile cand am auzit.
Apropo de
pana la controlul de 12 sapt eu voiasm si el nu ca face rau la kinder. Acum asteapta doar un semn din partea mea si ia pozitie![]()
Va pup si ne auzim pe seara
11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by LuciaZ
Buna fetelor!
Sunt la serviciu asa ca nu prea am timp sa va urmaresc. Dar nu am rezistat sa nu va povestesc o faza haioasa. Ma suna sotul pe la 11 sa-mi multumeasca pentru pachetul de pranz desi castravetii murati nu sunt tocmai preferatii lui. Ce credeti, dimineata de adormita ce eram am confundat caserola cu mancare si l-am trimis la serviciu cu cea de muraturi. Partea misto a fost ca a si incalzit-o la microunde temeinic. Am ras de mi-au dat lacrimile cand am auzit.
Va pup si ne auzim pe seara11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Alina
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by LuciaZ
Buna fetelor!

Suuuuper tare faza!
16+http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
christyne spune:
Buna, fetelor!!!
Va urmaresc de mult, v-am descoperit dupa ce am nascut prima oara si de atunci v-am tot citit. Dar abia acum, cand sunt graviduta iar m-am inscris in club.
Am un baietel de 5 ani si 10 luni si acum am aflat cu maaaare bucurie ca o sa am o fetita pe care abia o astept in jur de 16 iulie. Nu ne-am hotarat inca la nume.
Va pup pe toate, sarcini cat mai usoare si fara probleme si bebici sanatosi si cuminti.
Christyne +
Mihai + bb2
(16.07.2007)
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Ioana, multa sanatate
.
Luna, eu vazusem intr-un catalog un fel de pompita mica pt pregatirea sfarcurilor inainte de nastere, dar nu mai stiu unde, o sa caut.
Anticipam un pic, dar la inceput alaptatul e dureros, indiferent de forma si marimea sfarcurilor, pana se batatuceste pielea acolo local.
Nma, bafta la examen.
Lucia, am ras cu pofta cand am citit.
Pup fetele, o zi buna,
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
pepi spune:
Buna fetelor,
sunt si eu o viitoare mamica,cu o burtica de 15 saptamani si tare as vrea sa ma alatur voua.Va citesc de ceva vreme dar abia azi am avut timp sa imi fac aparitia intrucat mi-am luat o zi libera de la serviciu.Din pacate motivul nu a fost unul prea placut.O durere crunta de cap a pus stapanire pe mine de ieri,aseara a atins apogeul,iar azi pe la pranz parca ma simt ceva mai bine,insa nu am avut puterea sa merg la serviciu.M-a pus naiba sa plec intr-o excursie de 4 zile tocmai in Franta si cu avionul(primul meu zbor).Nu va dau detalii despre turbulentele pe care le-am suportat la dus si nici despre presiunea groaznica care mi-a facut creierii pane la intoarcere.Problema e ca pe 20 apr ar trebui sa plec pentru 6 zile la Roma si nu stiu ce sa fac.Voi ce spuneti?In rest e totul ok,lunea viitoare sunt programata pt TT si eco de 16 sapt.Abia astept sa-l revad pe bebelus si poate aflu si ce culoare are caruciorul.Va pup pe toate si va urez sarcina usoara si bebelusi frumosi si sanatosi!
Antoanela23 spune:
Luna, uite www.avent.com/uk/en/breastfeeding_niplette.php" target="_blank">aici, e de la Avent deci se gaseste in UK.
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Chritstyne si Pepi bine ati venit. Dati-va datele pt listuta (UMsi DPN) si va trece o fata dragutza pe prima pagina (intr-o zi am sa invat si eu cum sta treaba).
Christyne baiatul tau e aproape de o seama cu al meu, al meu are 5 ani si 7 luni deci avem un subiect de discutie in plus. Al tau cum a reactionat cand i-ai spus veste ca va avea o surioara? Al meu nu prea a fost fericit, pana a vazut pe bebe la echo si acum e super entuziasmat, il vrea cu el in camera sa doarma cand s-o naste si doarme cu poza de la echo inramata langa pat.
Pepi despre zborul cu avionul nu pot decat sa-ti zic ca te vei mai obisnui cu timpul, cred ca ce descrii tu (durerile de cap) sunt un semn al tensiunii scazute/crescute brusc, te sfatuiesc sa bei o cafea (daca stii ca e scazuta) sau sa iti iei o carte in avion si sa eviti locurile la geam. (mai bine sa nu vezi unde esti.)
Anto mersi frumos, am sa ajung sa mi-o iau. Te pup mult.
Alina