Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

moderatoru` de servici!!!
inteleg rostul moderarii. e doar frustrant in sensul ca "scrii azi si fetele citesc maine". alea care mai apuca sa citeasca, daca nu mesajul ramane 2-3 pagini in urma.

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor cu mesaje moderate scrieti despre vreme,despre sani,despre ce ati fost in viata anterioara,despre sex(ca ne lasa) dar nu suparati moderatorul de serviciu ca are si ea un bb la purtator si nu vrea sa aiba grija noastra

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Luna uite ce am gasit :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53862

Poze

Mioara 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am mai trea si eu cu ochiul pe aici.
Am reusit sa activez pm-ul, desi eram convinsa ca e activat.
Mioara pt sfat.
Jeni si pe tine.
Nicoleta ai mare grija cu spondiloza. Sotul meu are. Unguentul il ajuta.
Luna legat desfarcuri mioara are dreptate; eu stiu de masaj cu un prosop mai aspru sau cu degetele. Cred ca scrie in ”mama si copilul”, dar eu nu o am acasa. Pe mine la prima sarcina m-au pus asistentele sa ma mulg cu o seringa al carei varf era taiat ca sa se formeze sfarcurile. A dat rezultate metoda dar e cam dureroasa. Asi fi facut orice ca sa alaptez si pana la urma am reusit.

13+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata...mai pe la praz ...dar in ultimul timp mi_e asa de somn....
Misto discutia de ieri ... credeam ca numai eu am libidoul la pamant!! Dar cum spunea si Luna pofta vine mancand! Si cum noi nu avem interdictie..!
Azi ma duc la doctor pentru ecografia de 11 saptamani, pentru ca acum doua saptamani era prea mic bebe! Abia astept sa il vad din nou!!
Vroiam sa va intreb si pe voi daca in ultimul timp a-ti simtit si senzatia de lesin pe langa greturi?
Stiu ca Nikole si parca inca o fata a avut problema asta, eu inca nu am lesinat dar nici mult nu mai aveam de cateva ori... Cu glicemia eu zic ca stau bine pentru ca dulciuri mananc cam multe dar nu stiu ce ar putea fi?

MADA 9+

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Saliu again !
Ioana75 mersi de urare, sper sa fie bine, la altceva nu ma gandesc, insa un fior de stres tot am.
Greierash si eu tot asa ca tine. As sta acasa sa fac ce am chef, sa citesc, sa ma plimb da m-as duce si la servici. Cel mai greu e dimineata cu trezitul, nu ca stau pana la 4 la servici.
Am mai repetat ma seaca faptul ca nu am net, ca ar fis erviciul perfect pt perioada asta de viata cu sarcina.

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Multumesc mult NMA, ma simt mai bine, o sa continui cu unguientul

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

jeni te inteleg cu netu, eu am si la serv si acasa. Si acasa mi-a pus sotu ca ne facusem planuri sa facem bebe si s-a gandit el ca voi avea nevoie. Si ce inspiratie a avut! Acuma nu prea intru de acasa ca la serv stau toata ziua pe DC! si ma cam dor ochii, asa ca seara ii odihnesc. Si doamne ce fericita sunt ca pot sa dorm, ca vad ca sunt fete care au insomnii , stau pe net pina tirziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

greierash, rostul moderarii este destul de logic.

Nu toti userii noi sunt bine intentionati. Sint persoane care se inscriu numai pt a-si face reclama sau pt a intra in dispute cu alti membri.
De asemenea, mai sunt unii certareti care cred ca totul este permis in comunicarea virtuala, igorand existenta regulamentului.
Totodata, ne ofera noua, moderatorilor, timpul necesar pt a face niste cercetari de background, in caz ca cineva este suspectat de rele intentii.

Pentru ca nu avem cum sa ghicim de la primul mesaj cine e ok si cine nu, regula este valabila pt toti noii veniti, si nici nu sunt acceptate mesajele tip "flood", doar ca sa se scape de moderare.

Sper ca te-ai lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna fetelor!
Sunt la serviciu asa ca nu prea am timp sa va urmaresc. Dar nu am rezistat sa nu va povestesc o faza haioasa. Ma suna sotul pe la 11 sa-mi multumeasca pentru pachetul de pranz desi castravetii murati nu sunt tocmai preferatii lui. Ce credeti, dimineata de adormita ce eram am confundat caserola cu mancare si l-am trimis la serviciu cu cea de muraturi. Partea misto a fost ca a si incalzit-o la microunde temeinic. Am ras de mi-au dat lacrimile cand am auzit.
Apropo de pana la controlul de 12 sapt eu voiasm si el nu ca face rau la kinder. Acum asteapta doar un semn din partea mea si ia pozitie
Va pup si ne auzim pe seara

11+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput