Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Luna, uite www.avent.com/uk/en/breastfeeding_niplette.php" target="_blank">aici, e de la Avent deci se gaseste in UK.

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Anto acum am citit descrierea exacta si e exact ce-mi trebuie mie. Ma duc chiar maine la mothercare sa o cumpar ca nu am voie decat in primele luni sa o folosesc. Te pup mult, mersi. Incep sa-mi recastig sperantza ca voi putea alapta de data asta.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Chritstyne si Pepi bine ati venit.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor , va salut si eu in fuga, tot de la servici!

Bun venit noilor burtici si sarcini usoare!
Lucia, am murit de ras de faza cu muraturile! si eu sunt ametita rau in ultima vreme, parca plutesc, asa, iar sotul meu zice mereu ca " acum am 2 creiere , sa folosesc macar unul din ele!"

Eu vreau sa va spun ca sunt foarte fericita pt ca aseara am simtit pt prima data miscarile lui bebe in palma! adica stateam cu mana pe burtica si cand a miscat am simtit vibratia! apoi l-am tinut si pe al meu vreo 5 min cu mainile acolo, si a simtit si el ceva, dar la el n-a mai vrut sa fie asa categoric! Doamne ce senzatie, parca abia acum realizez ce am in burtica!

tuturor!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

andicu, ma bucur pt tine ca il poti simti pe bb. Eu inca nu am simtit nimic din ce ati descris voi pana acum. Doar cand ma misc mai brusc niste intepaturi destul de puternice in anumite locuri. Plus ca atunci cand stau intinsa in pat, are momente cand parca sta tot strans intr-un loc...e ciudata burta mea cum se umfla asa deodata sub burik si se intareste.
Dar nu simt miscari! Oi fi yo mai "nesimitita" .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Luna1 si Brazuca25 multumesc pt intampinare.UM 30-10-2006 iarDPN 06-08-2007.In ceea ce priveste calatoria nu imi fac griji pt mine ci pt bebe caci va fi deja mare peste 2 luni si nu as vrea sa fac vreo prostie.

pepi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

andicu, ma bucur pt tine ca il poti simti pe bb. Eu inca nu am simtit nimic din ce ati descris voi pana acum. Doar cand ma misc mai brusc niste intepaturi destul de puternice in anumite locuri. Plus ca atunci cand stau intinsa in pat, are momente cand parca sta tot strans intr-un loc...e ciudata burta mea cum se umfla asa deodata sub burik si se intareste.
Dar nu simt miscari! Oi fi yo mai "nesimitita" .

16+

E prea devreme iubita pentru prima sarcina. Nu toate fetele au norocul de a il simti pe bebe devreme. In medie abia dupa 20 sapt se simte bebe la prima sarcina.

Andicu felicitari! Tu faci parte dintre cele norocoase.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna fetelor, tot de la serviciu ..

Bun venit noilor burtici, Christyne si Pepi, sarcini usoare si bebei cat mai frumosi.

11+

Mergi la inceput

Luna1 eu stiu ca e devreme dar tot trag sperante ca daca alte fete ii simt inainte de 20 de sapt poate il simt si eu. E adevarat ca este prima sarcina si e clar trebuie sa mai am putina rabdare fie ca vreau sau nu!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna, din nou

Pepi - referitor la plecarea ta in Italia in perioada in care bebelul are aprox 2 luni nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu trebuia sa plec in Turcia cand aveam 2 luni iar doctorul mi-a spus ca nu este nicio problema doar ca ar trebui sa-mi iau preventiv cu mine niste NoSpa si Utrogestan. Parerea mea ar fi sa-ti intrebi si tu medicul gineco si o sa vezi ca totul o sa fie bine.

Asa ca: sa ai o calatorie usoara si te asteptam cu poze.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, fetelor, cred ca sunt norocoasa! pe la 15-16 sapt. aveam si eu tot felul de senzatii, nu eram lamurita daca misca sau nu, dar dupa 17 sapt. 1/2 am inceput sa-l simt din ce in ce mai bine, iar acum e clar!
Brazuca, stai linistita, pe mine oricum nu ma credea dr de familie cand i-am spus (parca si Carla a patit la fel!), cica la prima sarcina dupa 18 sapt. cel mai devreme incepi sa-l simti! oricum, nu e motiv de ingrijorare. In "Mama si Copilul" scrie ca intre 20-22 sapt. incepi sa-l simti, deci si mai tarziu!

Andicu 18+
Poze cu burtica

Mergi la inceput