Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
loreen spune:
[
LA MULTI ANI NEFERTARI... 
sa ai numa ce vrei cand vrei cum vrei si cu cine vrei tu...viatza lunga si de calitate
Mickyyy 

...
Beatriced cum mai merg cursurile?!Cand te apuci de practica?!
Gusta iar ai tulit-o in decor?!Cum nu e atenta lumea cum o tai...treci inapoi...
Olgutza din America tu cum mai esti?!
Olgutza din Canada voi in ce stadiu va prezentati?!Cum ti se pare acuma viatza dupa ce ai inceput munca?!
Ralwca unghiuta fetii cum mai este ?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
La multi ani, Monica(nefertari)!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de ce-ti doresti tu pe lume, sa-ti fie bine. Mai treci pe aici si mai zi-ne de zambilica mica Freya, de Alex, de voi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
blackpanterro spune:
Elisor, nu ma supar, cine stie poate nici nu va fi nevoie de vreo interventie, pana la 3 ani se pot intampla multe.....daca se ajunge aici circumcizia nu ma deranjeaza iar lui Aidan ii va trece repede.In State e foarte raspandita....sotul nu a fost de acord sa ii facem de la inceput pt ca nici el nu e circumcis.Catolicii dedicati nu practica asta, iar tatal lui e foarte religios insa nu mai e de mult o problema de religie, mai toti fac circumcizie datorita fricii de infectii.O sa ii spun dr sa vada daca se poate face decalotare iar daca nu asta este, viata merge inainte :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Nefertari, LA MULTI ANI!!!!
Mickyyy, wow ce bine vorbeste si recita poezia!! Super!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
gabitzam spune:
Eliiiii, ma intreaba Costi de la ce magazin ai luat ghetutele alea ca-i plac rau si vine pina la Brasov sa cumpere si el pentru Andrei ![]()
Mercedes spune:
sa va mai spun ca produsele melania se fabrica la vreo 30 de km de mine intrun orasel din apropriere dar nu reusesc sa ajung la ei ca au un program nasol pentru mine de la 8-12
micky -felicitari pt. vorbareata!!! noi mai avem sa ajungem la stadiul asta mult dar nu i asta important acum
nefertari -la multi ani
Elisor-la noi la baie e problema cu spalatul pe cap in rest e ok.
Fetelor bafta la examene cele care aveti!!!
Mickyyy spune:
La multi ani Nefertari

Si cu ceva intarziere,
La multi ani Babygirl

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI MONICA!
Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita, norocoasa!
Poate ne mai dai si ceva vesti despre voi.
Mikkky, e cea mai tare gugu mica! 

Elisor, la nou numai spalatul pe cap e o problema, ma rog limpezitul, in rest urla cand o scot din apa.
Pozele mele
gabitzam spune:
Tot asa e si la noi, Clara. Clatitul il lasam la urma, cand oricum urla ca-l scoatem din baie, macar sa urle o singura data
Execut o miscare rapida cu dusul, taica-su il tine sa nu-i intre apa in urechi si eu cu o mana ii tin ochii, cu cealalta clatesc cu dusul.
Daca nu-l spal pe cap iese din cada doar daca scot dopul si se duce toata apa.
Andrei si-a facut ascunzatoare in sertarul meu cu chiloti si ciorapi. Gasesc acolo tot felul de chestii, cuburi, cate o figurina de lemn, piese de lego, o data am gasit si o lingura de lemn si inca o ustensila de la bucatarie. L-am vazut o data la timp chiar cand baga cheile de la usa in sertar. Cred ca le cautam de innebuneam. A invatat sa le scoata din usa, din broasca de sub clanta. Le-am mutat mai sus, si incui de la yala cealalta.
nelia spune:
La multi ani, Nefertari!
Mickyyy, felicitari micutei vorbarete! Nu mi-a venit sa cred, l-am chemat si pe sot, a venit si Agata si am admirat-o impreuna. Fantastica! Abia astept sa se trezeasca si Tudora, sa i-o arat, poate o stimuleaza. Si Tudora recita poezii, vorbeste, cu tot cu mimica aferenta, de te spargi de ris daca o vezi, numai ca totul e pe limba ei, rar mai prind cite un cuvint care seamana ca ceva cunoscut in romaneste sau in engleza.
Noi am fost astazi in parcul cel mai mare din Montreal - Mont Royal. Era atit de frumos, numai ca noi eram betege: Agata cu degetelul, Tudora cu urlatul, ii era si somn, dar nici nu voia sa se dea Agata pe sanie, numai ea. Ne-am dat de vreo 6 ori cu sania, ne-am plimbat, era si un patinoar natural si mare in aer liber, cu muzica... foarte frumos. Am zis ca mai mergem, daca mai apuca, in iarna asta, dar sa se faca Agata bine, ca sa putem lua si patinele. Si ne trebuie o sanie noua, ca asta s-a rupt, ca doar s-au asezat si tati si mami pe ea.
Am pus niste poze www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">aici, nu multe, ca iar am plecat cu bateriile aparatului neincarcate.
Cu ocazia acestei iesiri, am trecut si pe linga scoala renumita ca fiind cea mai buna scoala publica din Montreal si linga care ne propusesem sa ne mutam in vreo doi ani asa, daca nu rezolvam nimic pina atunci. Unde, frate, sa te muti!?! Scoala e mare, frumoasa, cladire noua, colorata, linga parcul despre care vorbeam mai sus, cartierul plin de copaci si de spatii verzi vara... De fapt sint doua scoli, foarte aproape una de alta, cred ca in una sint prescolarii si clasele mic si in cealalta cele mai mari. Dar si cartierul e pe masura: numai case una si una, nici picior de bloc cu apartamente de inchiriat. Pina la urma, jos de tot, am dat de un bloc frumusel, cu apartamente care pareau destul de mari, mi-a placut ca aveau ferestre multeee si mari. Numai ca nu stiu daca acel bloc mai intra in raza scolii si nu apartine cumva de alta scoala, pe care o stiu si nu-mi place. Si daca intra, mi-e si frica sa aflu cam ce chirii are...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA