Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

si eu repede pe fuga:
1. Cuscra, nu numai ca a fost la petrecerea respectiva dar am aflat cu stupoare a doua zi cum ca s-a si "insurat" la misto cu un coleg si asta n-ar fi nimic daca nu i-ar fi filmat un al treilea si un reporter nu le-ar fi promis o intrare la povestiri!
Ines nu stiu daca a fost, se prea poate ca ea e PR-ul postului acasa. Am descoperit ca Mihai o stie de muuuulta vreme si la sfarsitul lunii pleaca cu ea la Miami sa filmeze niste studiouri de telenovele si niste staruri de genul asta, ceea ce ma conduce la problema cu nr. 2 pliiiiizzz sa-mi dati si mie un rapsuns daca stiti va rog.
2. Deci Mihai o sa plece pentru cateva zile la Miami. Mi-a promis un aparat foto digital mai mic sa pot sa-mi fac treaba cu el, numai si numai pentru mine. Ideea este ca nu va avea timp sa caute acolo magazine de specialitate si nici nu l-ar cumpara din mall. Asa ca am sapat intansiv pe net dupa vreun magazin care sa comercializeze aparate si accesorii foto. Ce am gasit erau numai magazine online. Aveti idee de vreun magazin de-asta prin miami? sau stiti cum pot sa caut pe net ca sa gasesc?
3. Nelia, am citit ce ti-a spus colega ta. PE vremea cand ma organizam intens ma gandeam ca de fapt secretul este sa faci zilnic cate putin. De fapt treaba nu se termina niciodata dar macar nu mai cazi lat. Depinde cum iti e mai bine sa faci in fiecare zi cate o ora sau la sfartit de saptamana toata ziua si ziua urmatoare sa bolesti. Dar e cat se poate de adevarat ca lenesul mai mult alearga.

Si gata pauza mea de fix 2 minute, am o mancare in cuptor, o praji cu caise care asteapta sa fie facuta si apoi mancata de catre moa si vreo 150 de intrebari la examenul de marti care isi astepta un raspuns corect.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Helloooooooooooooooo!!!!!!!!!! Anybody here????
nu s-a scris nimic de atatea ore, ce ati patit???

Andra14+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'
Io-s aici! Abia m-am trezit... dupa o noapte agitata! Patrick s-a tot foit.. si Maya la fel, a avut si un pic de febra in doua randuri. Cred ca ii mai ies masele ca simptome de raceala nu are. Am noroc ca noaptea Patrick doarme cu Dan si mi-l aduce numai sa manance ca altfel n-as rezista treaza ziua!

Monu, ma tot gandesc la tine cum te descurci, cred ca e groaznic. Eu daca dorm bine noaptea ziua pot face fata la orice provacari. Dar tu draga de tine nu mai ai odihna nicicand. Mi-ar placea sa ne mai povestesti de fete cand ai timp, poate pui si o poza - doua!

Androix, Bestbuy si Circuit City sunt magazinele cu raspandire in toata America, poate OanaC care a stat in Florida stie sa te indrume si mai bine. Eu mi-am luat un aparat digital tot cu gandul asta, sa fie numai al meu, insa mi-e groaza de el.... dupa ce il folosesc pe al lui Dan care e super rapid si face nu stiu cate poze pe secunda pe al meu imi vine sa-l arunc pe geam ca pana apuc sa trag o poza mi se misca "subiectul" si pozez numai tampenii. Sa cauti un aparat care face filmulete cu sonor. Sunt usor de descarcat in computer si sunt niste amintiri super pentru mai tarziu. Al meu nu are si ma oftic - am zis ca nu-mi trebuie ca avem camera separat... si o folosim din joi in Paste!
Sa ne spui si noua cand il da pe Mihai la TV. Eu nu mai apuc sa ma uit la nimic.. nu mai sunt deloc la curent cu strile mondene... stiam mai multe cand stateam departe de casa!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neata!
Flore daca ti-e mai aproape Plazza sau orice alta locatie mi-ar face placere sa ne intalnim, dar mai spre primavara sa nu mai car atatea dupa mine. Iti multumesc!

Adriana sper sa nu te supar cu insistenta si parerea mea legat de decalotare. Din experienta iti spun ca nu e dracul atat de negru, dar ideea circumciziei mi se pare atat de radicala si total aiurea ce zice medicul respectiv. Noua ne-a spus chirurgul ca daca pana la 3 ani nu se rezolva cu decalotarea se va face chirurgical, dar nicidecum circumcizie, stiu sigur pentru ca asta a fost primul gand si l-am intrebat.

OlgutaM sper ca lucrurile merg bine in ceea ce va priveste pe tine, Maya si Mircea, iar depresia se datoreaza suferintei din familia sorei tale. Imi pare rau! Din pacate d-zeu nu imparte proportional, la unii da cat pentru doua vieti, pe altii ii uita.

Fran mie imi place rozul...n-ai drum pe la munte si implicit la mine, ca n-ai stii ce sa alegi. Parol!

Revin...ca am plozii in baie

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix mai ai examene? Spune-ne si noua cand apare Mihai (pe Ines nici n-as recunoaste-o, nu mai apare pe-aici?), altfel n-am nici o sanasa sa-l vad, Acaasa e undeva pe la sfarsitul programelor unde n-ajung sa butonez...important e voua sa va mearga bine.

Fran aici sunt papuceii daca te tenteaza sa-i vezi.

La noi baia a devenit un chin, urla cat o tine gura "ochii", am ajuns sa ma stresez cand ii fac baie. La voi cum mai decurg lucrurile?

Azi mergem la ziua lui socru-meu, ne gatim...
Pupici!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

N-am citit nimic...sunt pe fuga...dar am reusit sa mai pun un filmulet...din ciclul orice ciara-si lauda puiul:

www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070211&ctime=014734" target="_blank">Catelus cu parul cret

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Wow, Micky, cat de bine vorbeste fetita, parca e cu 2 ani mai mare ca fi-miu. Ma chinui de azi dimineata sa-l fac sa zica "am-am"(nici macar ham ham), sa stie si el cum face catelul, se uita in gura mea, ar incerca sa scoata ceva, dar termina incercarea intr-un zambet rusinat si-si vede de ale lui. Of si e pleostit tot saracu ca a dat raceala peste el, mucii pana-n barba si parca acu ma ia si pe mine gatul

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca dintre toate animalele stie cum face doar vaca, si anume "mmmm, mmmmm" ATAT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikkky uauuuuuuuuu, ce bine spune poezia. Felicitari

Andutzy lasa ca nici a mea nu vorbeste, dar eu ma bucur ca-i bandita mica si ma intzeleg cu ea, chiar daca in vocabularul ei sint doar vreo 5 cuvinte clare . Ata ete, o sa vorbeasca si ai nostri de-o sa ne plingem ca nu tac.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si io eram pe-aici dar exersam stiluri organizatorice...si ma lupt cu o raceala care in sfarsit m-a prins...ca doar ma laudasem ca de 2 ani n-a vazut nasul meu picaturi...acuma-i dau pana se inneaca...
Am facut de crapelnita pentru saptamana viitoare,apoi m-am respectat si am tras un pui de somn cu fii-mea ca doar nu o fi foc...

Andra alte stresuri nu ai acuma decat ca Dragos nu vorbeste?!Nici Delia nu o face daca asta te linisteste cu ceva...are niste cuvinte clare si cu dedicatie,in rest o zacusca de cuvinte cat cuprinde...ea stie ce spune...si eu ma zgarii pe ochi cand o aud pe nepoata femeii care sta cu Delia...este mai mare decat a mea cu 4 luni...deci innebunesti...spune poezii,o intreaba pe Cruela "cand vii pe la mine?" Si vorbeste atat de clar ca mor...imi trece repede ca doar nu-i timpul pierdut...
Oricum Delia a luat un avans lingvistic si comportamental mare de cand cu noua femeie...

Elisor asa pateam la Bianca cu baia...ba apa in ochi ba in urechi...ma stia tot blocul cand ii faceam baie...lui Delia i-am luat si cozoroc pe pus pe cap sa nu-i intre apa in orificii ...dar nu a fost nevoie...sta fara greturi la spalat pe cap...mai nou sta sa-i fac toaleta la nas cum vreau eu....chiar se amuza cand ii scot mucisorii cu pompa...am zis sa o inregistrez ca nu poate fi adevarat...de-obicei ar trebui sa urle...

Cusca ce ma bucur ca ochiu meu de cutra batrana nu ma insala...acasa tv nu este nici pe departe postul meu preferat,am vazut emisiunea in reluare noaptea...
Da tu de ce nu te-ai dus?!Sau fac petrecerile ca astia de la barbate-miu,numa intre ei nu care cumva sa se amestece...

Monule drag cauta pe cineva cat mai repede... ai sa te descompui in ritmul asta...

Nelia la mine-i foarte clara organizarea: fiecare face ce trebuie si cand trebuie... fac manacare odata pe saptamana ca sa scap de-o grija, si mancarea chiar nu are gust aiurea daca sta in frgider 5 zile,curatenie o data pe saptamana cu tot tacamul,mai putin geamurile de la exterior si aici am menajera moca- barbate-miu, piatza o data pe saptamana,de spalat spal cand e cazul, dar de calcat se calca cand se poarta cu exceptia hainelor lui Delia,si uite asa am timp destul...si sa nu-ti inchipui ca daca fac curat odata pe saptamana e mizerie... mai e necesara o matura doua,dar atat...si har domnului ca fetele-s sanatoase deci nu-i cazul sa smotruiesc zilnic...
Mama a fost sclava casnica,ce-i drept si din voia ei personala,iar eu m-am jurat ca nu am sa fac asa ceva niciodata...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput