Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor condoleantele mele sincere...iar tie putere si alinare

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Elisor condoleante si sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Buna dimineata!

Elisor condoleante, imi pare rau pentru matusa ta, poate singura consolare este, cum a spus si Gabitza, ca nu mai sufera si e intr-un loc mai bun.

In alte cuvinte, azi am chltuit bani! maine seara, sambata spre duminica este anul nou chinezesc, trecem in anul porcului de foc. Cu aceata minunata ocazie, m-am dus in Chinatown, singura data pe an cand ma duc acolo. Ffff cald si inabuseala, lume buluc si multe multe prostioare ieftine(care tin exact cat costa, cred ca pana intr-a 15 zi de sarbatoare se strica), dar foarte multe tentatii... la care nu am putut rezista. Asa ca shopalcoholica din mine e satisfacuta azi! Am luat de pus prin casa, niste zorzonele ieftine si frumoase, si niste lucky bambusi, aia verzi si rasuciti la capete, stiu ca in romania sunt pe la niste magazine dar sunt extrem de scumpi si sunt ce raman de aici de la anul nou. A si un dragon foarte misto, de alea ca papusile pe ate, care se misca, caterinei ii place f mult dar ala l-am luat din at loc acum cateva zile. Am sa fac poze.

Nelia am vazut poze cu fetele, si cu dezastrul din camera, nu stiu de ce mi se parea deja-vu

Teddy si eu zic ca e stricat cantarul, poate sunt 13, nici 16 n ucred ca sunt! dar cat de inalta este?

Ralwka simpatica tare Iulia si dormitul din piciare...si doarme dusa! In ce am esti nascuta?(daca nu e secret?)

Nelia, Androix felicitari pentru examene date si terminate onorabil!

Monu , nu isi pierde nici o proprietate laptele, eu nu am avut prea bun laptele si am bagat completare din a doua saptamna ca slabea fata in loc sa se ingrase, si am alaptat-o asa pana la 8 luni cand i-au iesit dintii de jos si nu se mai putea. Iar o prietena de a mea( aici e doar 2 luni concediul de maternitate), a alpatat-o pe fata ei pana la 7 luni, se mulgea noapte si dimineata si ingheta laptele , si cand avea nevoie bona dezgheta laptele, e o cutie speciala de la avent care il face exact la temperatura ideala. Si fata e bine si grasuta. Si nu cred ca bebe renuntza la tzata, caterina chiar daca era satula tot ii palcea sa suga putin sa se alinte si sa fie confort food (adormea in 3 minute cand ii bagam tzata in gura, bune vremuri de mult apuse).

NewMami foarte buna ideea cu intalnirea! Desi n ustiu cum ajung eu acolo, ca am de multumit bunici din bucuresti si din iasi! Eu am s afiu sigur in bucuresti si am sa vreau s ama vad cu mamicile de pe acolo, si sigur am sa vin la vara, deci mai discutam in apropierea evenimentului, caci nu am date exacte. sigur este iulie-septembrie candva.

Am uitat ce mai vroiam sa zic, stiu ca cineva a facut papa buna, Daniela parca.
si cineva are masna noua foarte frumoasa!
si cineva filmulete cu copilasi care numara!

Am uitat sa va zic ca in sfarsit am facut si vaccinul de 18 luni la aproape 20, ca acum am fost sanatoase, si ca ne ies 2 maselute dodata. dar astea le mai are si gata, am scapat. Despre vaccinul de hepatita A ce stiti? nu e obligatoriu, dar aici il recomanda, fiind foarte multa mancare pe baza de peste si fructe de mare crude.

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mynicegirl, eu l-am dus pe Andrei la cabinet de i-am facut vaccinul de Hepatita A, chiar daca nu este obligatoriu. In martie mergem sa-i faca rapelul de la 6 luni.

Cred si eu ca ai cumparat zdranganele frumusele si ieftine, si eu as fi tentata sa iau toate prostiutele. Am si eu un Lucky Bamboo din acela rasucit la capat, este chiar aici la mine pe birou intr-o vaza mica.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, stiu ca nu-ti arde de asta acum, dar m-am uitat pe pozele tale de la webshots si am vazut o poza absolut de mi-li-oa-ne!!!! Asta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Elisor, condoleante

Androix, felicitari pentru sesiunea terminata cu bine

gabitza, nelia, androix, am vazut "dezastrul" lasat in urma de pitici in camera ! Si la noi e la fel, numai ca's doua...deci cam de 2 ori mai multe jucari . mai nou le adun cu bratul si le trantesc in cosul de jucari, si-0am rezolvat curatenia, chit ca sunt amestecate jucarii cu sosete, pungi, sticle si alte cestii pe care fetele le considera mult mai haioase decat orice alta jucarie cumparata.

NewMami, faina ideea cu intalnirea, ar fi super sa si reusim s-o punem in practica. De principiu ma bag si eu, numai sa nu se suprapuna cu concediul nostru, care nu stiu cand va fi.

Tora, bine-ai revenit, te-asteptam la taclale dupa 1 martie!

Am vazut multe poze si filmulete, nu le insir acum de teama sa nu uit pe careva, oricum avem copii mari si isteti cu totii .

Voiam sa scriu mai multe,....dar cand citesc 5-6 pagini odata....deja uit ce voiam sa zic .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, condoleante sincere.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elisor, condoleante! nu ma pricep la consolat ca dau cu batzul in balta, pot sa ma gandesc doar ca nu mai sufera, cum au zis si fetele.

Olga M, filmuletzul cu Aly nu are sonor...oricum nu zice nimic, doar gimnastica.
Nelia, vazut filmuletzul cu fetele si pozele de la zapada...super!
Loreen, cum mai e Delia, tot acolo dermatita? dar buza?
Ioana, bine ca ai mai dat un semn de viata, chiar ne gandeam la tine! cu plecatul in week-enduri sa stii ca n-o sa ai niciodata toate premisele pentru a o face, tre sa iei tauru de coarne cum se zice si sa te duci, restul sunt detalii.
Alyssa nu a avut herpes pana la urma, a gresit doctorul ala, era stomatita virala da tot nasol a fost, a facut febra si era rana in gat.
Mi-am amintit azi noapte ca mai demult a intrebat cineva de remedii pentru hemoroizi, eu v-am mai recomandat crema de galbenele (pentru arsuri, iritatii, eczeme si alte probleme de piele), este foarte buna si pentru hemoroizi, au incercat-o prieteni si neamuri care aveau aceasta problema veche, cu sangerari si tot tacamul si au zis ca e miraculoasa...cand merg in Ro golesc stocul la farmacie ca toti imi cer sa le aduc. repet, Crema de Galbenele de la Fares Orastie.
Revin mai tarziu ca plange pitik sa mearga afara.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Azi ma doare un cap de crap...apropo de dureri Tdi...oare nu o fi buna si crema si pentru cap?!

M-am uitat la pozele...la filme...cred ca nu va dati seama ce copchii reusiti avem...cand fac doi ani mai facem un colaj cu ei?!Sau de 8 Martie o felicitare pentru mamicile care au suferit si s-au bucurat pentru fiecare clipa alaturi de ei...tare mi-s dragi...sa mor de nu am senzatia de multe ori ca ar fi ai mei toti...unde poate si stam impreuna de atatia ani...

Aseara le spuneam fetelor de pe ciat ca am fost cu draga de ea la urgenta sa-i coasa buza ca i-ar si-o franjurase in cadere libera sub atenta si riguroasa observatie a lui tac-su...era la botu ei o mare de sange si ceva umflat atarnand...numa bine ca acolo nu a mai fost nevoie ca era mai mare umflatura si ni s-a spus ca dupa ce trece tumefierea nu va mai parea asa oribil...dar ne-am ales cu un cantarit ca tot venise vorba si am ramas muta...16kg...cu marja de eroare si tot are 15 jumate...nu-mi venea a crede....copilul ala mofturos care -mi manca nervii cu grevele ei de foame...adevarul e ca de la o vreme mi se parea cam grea dar e...mi se pare...da de unde...

Aseara cat am stat eu la gargara se tot foia pe langa mine si maraia ca nu o bagam in seama...asa ca in semn de protest si-a bagat degetu in gura...am lasat-o desi a renuntat la acest obicei...insa pentru cateva minute am lasat laptopul si am luat-o in brate...mai da daca nu m-a mai iubit si daca nu m-a mai pupat...a adormit cu mine de gat si cu gurita lipita de obrazul meu...cei drept in cateva minute insa felul ei m-a lesinat...

Tdi de eczema nu stiu cum mai este ca de dimineatza nu m-am uitat ca dormea...buza tot asa habar n-am ...femeia zica ca bine dar ea nu a vazut-o aseara...vedem acuma cand ajung

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

Draga ELISOR imi pare rau pt pierderea suferita. Dumnezeu sa te intareasca.
Mi-am notat "crema de galbenele de la Fares". Ieri am fost la medicul de familie si i-am facut lui Kim vaccin. N-a fost prea suparat. Are o curiozitate mare acum: scurgerea de la chiuveta sau vana... Zice ca e "bum" adica masina. L-am dus repede sa ii arat chiuveta din cabitetul doctoritei si i-a trecut plansul instantaneu. Interesanti mai sunt princhideii astia, ce-i fascineaza uneori .

Mergi la inceput