Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 30
ralwka spune:
Elisor, condoleante! Nu am cuvinte de consolare, cred ca orice cuvant e de prisos, insa cred ca "dincolo" si-a gasit linistea si a scapat de suferinta.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Tdi spune:
Ne-am intors din parc dotati cu o minune de cucui in frunte si jumate de fatza zgariata la sange...deh, trotuarul de ciment nu e tocmai locul ideal sa dai cu capul...

ma duc sa stau cu okii pe ea ca pe butelie ca cine stie ce mai combina...
Album Alyssa
Cloreta spune:
Ei,
sa nu ma dati disparuta
Elisor, condoleante, sa va intareasca Dumnezeu!
Mamici cu pitici, am citit, nu zic nu, de retinut mai subtire ca dupa atat timp in care nu am mai scris e balamuc in capul meu.
Poate ma adun diseara!
Va pup
Pozele mele
omustata spune:
Eli-condoleante! In pare tare rau pentru pierderea ta. Dar uita-te la ochisorii Biancai si-ti trece supararea. M-am mai uitat azi pe pozele tale si ai niste copii tare reusiti.
kg-pai sa inteleg ca Maya la cele 13 kg ale ei este manechin? 
fran-eu ziceam de Iepu ca seamana cu tati.
nelia-am vazut pozele si filmuletul. Cred ca acelasi dezastru este la noi toti de cand avem copii. Mereu ma minunez cat de bine seamana Agata cu tine.
Newmami-noi, din pacate, in Romania suntem in iunie-iulie. In august vom fi toata luna aici.
Teddy-sa stapanesti sanatoasa masina si vrem poze.
Laura-ce frumos este cand sunt tandrii!! Eu am asa un copil tandru si ma bucur atat de tare. Ne pupa si ne mangaie in continuu si pe mine, si pe Mircea. Imi imaginez ce scumpa era Delia. Sa-i treaca cat mai repde buza! Stiu de la soacra mea ca la varsta asta copii isi ranesc buza foarte usor, dar rar raman cu semn. Este foarte puternic vascularizata si din cauza asta curge atat de mult sange.
Eu am reusit sa racesc a nu stiu cata oara in ultimele doua luni. Voua vi s-a intamplat asa ceva? Sa faceti raceala, dupa raceala? Nu a trecut decat o saptamana de la ultima.

Maya a devenit fascinata de aspirator. Cum il vede ne pune sa dam cu el si daca refuzam se supara. Ea era speriata de el de-a dreptul si acum vad ca nu mai poate dupa el
. Mai, si are niste obsesii. Ne pune sa-i reptam la nesfarsit tot felul de chestii. Este de o curiozitate nebuna. Ea trebuie sa stie tot ce se intampla in orice moment, mai rau ca o tata. Observa orice schimbare in tinuta mea vestimentara sau in casa. Dar asta cu repetatul ma aduce in pragul disperarii. De ex. ne roaga de nu stiu cate ori pe zi sa o luam in brate si sa-i aratam ce este pe bufetul de la bucatarie. Dar vrea sa stie bucata cu bucata ce-i acolo. Si ne pune sa facem asta de nu stiu cate ori pe zi. A devenit indragostita de tati. Cand vine el de la servici sta numai dupa fundul lui, il urmareste pretutindeni.
Hai ca inchei aici ca mi-e teama ca treceti la capitolul urmator.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Aurasa spune:
Apropo de cazaturi, al meu tocmai a cazut peste un camion in timp de calca peste o alta masinuta. Am vrut sa il bibilesc, sa vad unde s-a lovit (am reusit cu chiu cu vai, doar la o pulpita e rosu, sa il mangai... pe cine oare.... ca el e "babat"(Niuuuuu, eo babat
). Nici o lacrima, nimic, mi-a zis ca a facut Buf si mi-a intors fundul. Ca urmare, acum e la administrativ, ca i-am zis ca el strica daca nu isi pune masinutele cu care nu se joaca la locul lor. Sa vedeti ce "vrenic" este...de fapt, nu suporta sa ii fac observatie. Vad ca mai are doar una de pus la "gaga" (garaj). Il rog sa deschida tv ca e si cu telecomanda in mana si mi l-a inchis de la buton. Iar vorbesc la stele, dar a vazut ca m-a suparat (fac si eu pe suparata), in curand vine la mine s ama pupe (lingusitorul pamantului, deja a inceput cu Miiiimiiiiii)
Aurasa 
Alexandru 35 si
Catalin (3.06.2005)
Catalin