Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Teddysi eu cred ca-i defect cantarul.Maya este destul de grasuna si are 13 kg. am vazut pe Aly si nu-i asa grasuna.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, un chat pe la ora 21 ora Ro?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gabitza, eu incerc, dar in general pana la cel putin 22.30 sunt cu Dragos cu trebile de seara...Nu e cam devreme pt chat? Fetele asa devreme termina ritualurile de seara?

Andra15+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Eu le-am decalat putin, deja copilul e imbaiat si mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OanaC, Teddy-am vazut filmuletele voastre, dar din pacate la desktop-ul meu nu merge sonorul, asa ca ilastept pe sot sa vina cu laptopul.

monu-si eu zic ca nu se modifica calitatile laptelui si eu te-as sfatui sa incerci macar odata pe zi sa-i dai biberon, daca crezi ca vei avea nevoi in viitor, pentru ca eu nu prea i-am dat Mayei si cand am avut nevoie sa o las cu sotul meu nu a vrut sub nici o forma biberon si, defapt nu l-a acceptat niciodata.

Androix-felicitari pentru sfarsitul sesiunii.

Va las ca s-a sculat copilul.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara, fete dragi! Multumesc celor care au intrebat de mine, mai traiesc, dar cu greu. Iar am intrat in focuri la serviciu si iar sunt deprimata si vreau sa stau acasa sa nu mai muncesc. Plodul il vad o data la 3 zile cate jumate de ora, asa ca mare lucru nu pot sa zic despre el. Ne-am speriat ca luni a tot stranutat, dar se pare ca de data asta a scapat de raceala. In rest mancacioasa ca de obicei, doarme snur o noapte din 3 si in rest vine peste noi si parca a mai inceput sa indruge cateva cuvinte.

Cu chiu cu vai am citit tot in seara asta (ati avut ceva limbarita), dar sa vad ce-mi mai amintesc:

Andoix - bravo pentru sesiune. Inca mi se face parul maciuca cand pronunt cuvantul invatat.

Monu - nici eu nu cred ca isi pierde neaparat laptele de mama dat la biberon, dar cred ca ai toate sansele sa pierzi laptele. Prietena mea asa a patit, tot ii baga completare la fetita la masa de seara, pana cand la 4 luni bobocul nu mai vrut sa suga. Ea a fost optimista pentru ca avea lapte din belsug si s-a gandit ca o mai tine cateva luni bune cu mulsul, dar din pacate mai mult de 1 luna n-a reusit. Acuma daca tu esti multumita cu 2-3 luni de alaptat, asta cred ca poti reusi chiar si cu mulsul.

Ralwka - recomandare pentru continuarea denumirii filmuletului (sunt atat de obosita)... si am atata treaba

OanaC/Elisor - felicitari pentru micutele intelectuale!

Beatrice - nu te lasa, eu cum crezi ca ma simt cand vad zi de zi colegii ca sunt spirt, iar eu o martoaga lesinata. Dar o scoatem noi la capat cumva, nu-i asa?

Teddy - sa stapanesti sanatoasa masina si fara evenimente! Si eu am avut rau de masina pana pe la 20 de ani, exact cum zice Nelia (si al naibii, nu mergeam des cu masina, dar si cand mergeam aveam de parcurs intre 300 si 400 km, la bunici - mi se parea o viata de om pana ajungeam). Dupa ce am inceput sa si conduc nu mai am chiar nici o problema, iar sarcina pentru mine nu a avut influente asupra subiectului.
Dar cati cm mai are Aly, ca avea acum ceva vreme 90? Oricum grasa nu pare.

Mercedes (parca?) - si barbatul a ramas fara carnet; dupa ce termina sesiunea se apuca de invatat pentru examen (da, Elisor, acuma dai examen daca iti iau astia carnetul - ce cretini!). Inca nu s-a interesat daca au aparut grile pe piata, oricum vorba merge ca sunt foarte grele.

Daniela - esti o gospodina desavarsita. Las-o mai incet cu supararea ca stii ca ai probleme.

OlgaM - si Ana adora sa se dezbrace, nu reuseste mereu si mai adora sa-si traga peste cap, pe post de fular, chilotii mei cand ii prinde stransi de pe sfoara

Mamica de Kim - bine ai venit!

NewMami- buna ideea cu intalinirea, din pacate eu nu stiu nici ce facem week-end-ul viitor, d'apoi peste 6 luni. Dar voi fi la curent cu ce hotarati si cine stie, poate venim si noi. Am si zis ca dupa ce mai iesim un pic din datorii o sa mergem in fiecare week-end pe undeva ca prea trece viata asta pe langa noi fara sa facem nimic interesant.
Elisor - de ce sa fii ultima care sa fii luata in calcul pentru intalnirea de la munte? Tu stai la munte!
SI capul sus pentru problema cu matusa, stiati ca asa va fi, dar mereu e loc de optimism in viata.

Cat despre impins copiii, Ana cand vede copiii mai mari ca se alearga intre ei are impresia ca se joaca cu ea si are tendinta sa se bage in sufletul lor; astept cu interes ziua cand va fi ea impinsa de vreunul mai impulsiv si fara chef sa fie deranjat de plozisori. Alta solutie decat sa oii explici nici eu nu cred ca ai (ca si explicatul asta, mari roade da: de nu i-am zis de un milion de ori si eu si tac'su si bona ca nu are voie sa tipa, dar n-ai cu cine). Asa ca rabdare si tutun!

Valentine's day - am primit niste lalele frumoase si m-am simtit obligata sa dau ceva in schimb (desi nu aveam nici chef nici putere)..

Culori/numarat- Ana nu are habar de culori, iar cifre stie doar una: trei. Ia tot felul de obiecte si le numara, dar la ea toate sunt: tei, tei, tei.

Ralwka - apropo de nemancat, mi-am amintit ca parca Aly a lui Teddy a avut un fel de herpes (nu mai stiu cum se numea) si la fel nu putea manca mititica ca o durea rau. Ea poate arata ca o doare in gat si tu te gandesti la masele; poate ar fi bine sa mergi la dr ca nu pot sa-mi inchipui chin mai mare decat sa ai bube in gat.

Cred ca mai erau si alte raspunsuri de dat, dar tocmai s-au terminat rufele de spalat, ma duc sa le intind si apoi la nani: visez de nu stiu cand sa dorm si eu mai mult de 8 ore si nu imi iese treaba asta deloc. Pupici si sa speram ca voi reusi sa intru mai des.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata! Am terminat si ultimul examen de mijloc de sesiune. Si l-am terminat bine zic eu, adica eu am facut foarte bine, dar nu-mi da mina sa fiu chiar atit de optimista. Ar fi culmea sa iau la ambele nota maxima, ca nu m-am rupt chiar de maxim la invatat.

Am citit ce ati mai scris, am mai vazut si niste poze si vreo doua filmulete, dar de scris nu scriu, ca am capul si ochii cit o banita. Si trage si Octav de mine sa punem un film. Ar fi si cazul...

Ah! Am pus niste www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze noi, ca sa vedeti cum e la mine dimineata, dupa nici doua ore de joaca... Va imaginati cum e seara, la culcare? Daca apuc sa string, ca aseara, e in regula, dar daca nu apuc, imaginati-va cum e a doua si dimineata la prima ora si apoi mai departe. Nu stiu de ce la noi e asa, si la altii altfel, dar nu-mi mai bat capul. Sper sa se auda si sonorul, ca eu am probleme cu boxele si nu am putut sa-l aud, desi in mod normal, aparatul face cu sonor filmuletele. Daca e singura, fara vreun partener de joaca de virsta ei, Agata se joaca numai in engleza, de fiecare data... Daca nu, atunci depinde de partener: in romaneste, in engleza sau in franceza. Dar e interesant de ce se joaca singura numai in engleza, trag cu urechea la usa ei, cind se inchide in camera si o aud tot in engleza jucindu-se.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta, nu spun buna ca la mine a inceput...cu un deces, dar sper sa fie ale voastre bune!
Ieri am ajuns la spital, cumva sa-mi iau adio, stiam ca timpul e limitat, am avut o presimtire dimineata inainte sa ma sune unchiu-meu sa-mi dea vestea, pentru ca o visasem pe bunica-mea care e moarta, si pe matusa-mea fericita ca se simtea bine, chiar ii uimise si pe doctori, probabil i se deschisesera portile spre lumea fara dureri.
Asta e, suntem trecatori. Am vorbit si cu mami de dimineata, azi mai e si ziua tatalui meu vitreg, saraca, a doborat-o vestea. Pentru ea era matusa dupa mama, mie dupa bunica dar ne era foarte apropiata fiindu-ne si nasa, nu avea copii, doar pe noi nepotii.
Eu nici nu stiu ce sa fac.

D-zeu s-o odihneasca!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Imi pare tare rau Elisor pentru pierderea ta. Nici nu stiu cum sa te consolez. Poate doar ca matusa ta nu mai sufera atit. O sa ramana in amintirile voastre frumoase. Condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Elisor - Condoleante! Chiar nu stiu daca se poate spune ceva in asemenea momente.

Aurasa Alexandru 35 si Catalin (3.06.2005)

Catalin

Mergi la inceput