Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu, Gabitza. Am facut upload la programel (desi am constatat ca-l aveam) dar tot numai poza cu poza pot pune, iar la sfarsit constat senina ca nu-i nici o poza . O las balta ca oricum am o stare de tot rahatul. Ma suna unchiu-meu sa-mi spuna ca a intrat in coma, Bianca a reusit sa-si rascheteze nasul ca a ajuns sa fie invidioasa pe propriile papusi si le da fain frumusel jos din carut si se pune ea ditai calul in aschimodea de carucior. Si a venit cu bornaul in osia caruciorului.

Sa scrieti frumos si mult poate am sanse sa ies din butoiul cu suparari.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, fa-ti alt cont. Asa am patit si eu si mi-am facut alt cont si a mers.

Am terminat sesiunea!!! Si am terminat-o chiar onorabil...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

doar atat pentru tine, elisor.
Imi pare rau ...
nasucul frumos al Biancai.

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

V-am promis o poza cu www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070215&ctime=120421" target="_blank">sufrageria dupa bombardament

Si mai urmeaza doua poze shoking facute in prezenta parintilor denaturati. Deci www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070211&ctime=220426" target="_blank">aici Nu aveti vedenii, iar poza nu este deloc trucata, dumnealui s-a servit singur din paketul de pe masa.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Danelutza m-ai spart cu prajiturile ....mi-e poftaaaaaa .
Teddy mamaaaaa ce grasana de fetitza. Iulia avea 12 kg ultima data cand am cantarit-o.
Eu sunt un pic pe fuga dar sper sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Androix bravooooooooo. Nota 10 si de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, ce ai facut la examen? Sau ai scris si nu am vazut eu. In schimb, am vazut sufrageria... mai pune citeva haine, un brat de carti, cursuri, foi si carti de colorat, creioane, litere magnetice, rochii si papuci de printesa, rochii de scena s.a.m.d.... si vei obtine casa mea in zilele in care nu apuc sa string decit cel mult jumatate dintre ele. Ma mai ajuta si Agata... dar incepe sa stringa si pe parcurs intra in lumea jocului si uita scopul initial.

La mine s-a intimplat ceva foarte ciudat in timpul si dupa sarcini si nu cred sa fie o coincidenta. Toata viata am avut un rau de masina ingrozitor, eram singura din familie care venea cu trenul sau, daca ma urcam in masina, trebuia sa opreasca cam la fiecare jumatate de ora, ca mai mult nu rezistam fara aer curat. De la 22 pina la 32 de ani, aproape in fiecare an, am facut pietre sau nisip la rinichi. Pentru amindoua problemele am avut griji mari in timpul sarcinilor, tot ma gindeam ca raul se va dubla. Si ce credeti!?! Din momentul in care am ramas insarcinata sau imediat dupa si pina acum, nu am mai avut nici una dintre cele doua probleme. Daca merg mult cu masina, simt ca mi se face un pic rau si cind ma dau jos sint usor ametita, dar nici urma de vomitat sau alte chestii grave. Sotul imi spune ca nu mai produc nimic in ultimii ani, nici macar o piatra acolo, de saminta...

Gata pauza... ma duc la invatat, abia astept sa scap si de examenul asta. M-am inselat, din pacate, saptamina de lectura sau de relache va fi nu saptamina viitoare, ci cealalta. Si sper sa ma insel si sa nu fie in saptamina de vacanta a Agatei, ca s-a dus undeva relache-ul meu.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, Androix, acum am vazut ca ai scris ca ai terminat sesiunea onorabil. Felicitari!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix a mea cind gaseste tigarile lu'tatsu, le rupe bucatzele mici, cred ca ii transmit eu

Crissu daca vrei itzi dau link-ul unde gasesti retzetele, sint pentru toate nivelurile de bucatarese, acum am ochit vreo citeva la incepatoare, ochioase rau de tot si ushor de facut.

Teddy sigur nu-i defect cintarul, ca ploada mea are vreo 11 kile. Seamana cu mine, cind am terminat clasa a 8-a si am dat examen la liceul agricol, m-au respins la vizita medicala, ca aveam doar 38 de kg si nu 40, parca m-ar fi dat la contract

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va asigur ca nu-i stricat cantarul!

Elisor,imi pare rau pentru vestile proaste...sanatate unchiului si pupici blondinei pe nasuc. si a mea face la fel cu papusile, carutul e al ei si gata! cat despre bb2, chiar crezi ca as ascunde asa ceva de voi...no, nici o sansa!
Androix, felicitari pentru sesiune! stiam ca poti...brava! Filip e scump foc! tu fumezi???
Ralwka, am vazut-o si eu pe Iulia ta dormind in picioare, e tare! cat despre nemancat pot sa-ti spun din proprie experienta si par alb in cap cat de nasol poate fi, a mea refuza mancarea cu lunile, laptele era baza. daca o dor dintii si nu papa din cauza lor o sa-si revina cand trece durerea, stai linistita. faza e ca cu cat insisti cu atat faci mai rau, chiar daca a slabit o sa recupereze ulterior, nu te mai stresa. Lovituri a avut si pitika mea destule, din fericire fara urmari, oricat de atenti am fi este inevitabil, fiecare isi face experienta lui din care invata.
Un copil de 3 ani, vecin cu bunica-mea la tzara, a cazut din pod (!) si s-a lovit la cap, au fugit cu el la spital si pe drum a lesinat si vomitat de cateva ori, l-au tinut cateva zile sub observatie + examene si pana la urma s-a dovedit ca n-are urmari, cel putin nimic evident deocamdata.
Danelutza, multumim de retete! si zici ca soatza tau a fost impresionat de corazon! cat despre masina, jur ca n-am pus gherutza pe nimic, Alfa mea e "sabbia", culoarea nisipului metalizat!
Fran, multumesc de link, am bagat un oki, interesant! cu greutatea ta m-am socat, in creierasul meu obosit s-au facut niste conexiuni ciudate si pricepui ca atata ai avut la liceu!
Gabitza, mi-l imaginez pe Costi al tau conducand masina ca pe oua!

Album Alyssa

Mergi la inceput