Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
loreen spune:
Elisor sa nu fie intr-un ceas rau da sa mor de nu s-a potolit Delia...cu nasul e pisu lumii...ii trag niste sprayuri cu Sterimarul in fiecare nara si ea rade...apoi ii zic hai sa scoate ce aveam si sta frate nemiscata...sa-ti mai zic ca sta si la taiat unghiile?!Se aseaza in poala la mine si imi intinde tacticoasa manutza...sa moara ala care te minte cand o vad cat e de galesa ma cutremur de ras...in soapta sa nu care cumva sa se prinda...si la pedichiura e foarte docila si sta sa-i tzopartzesc copitele...
Poate o fi asa cum se zice...cresc si devin mai intelegatori
...
A devenit tare cooperanta,mai prin gesturi mai prin silabe cuvinte ce-o balmaji ea acolo,dar ne intelegem ...si asta conteaza cel putin pentru mine...restul e literatura
Fran si Delia a inceput de curand sa zica "cau"...ne uitam la animalplanet si dintr-o data a inceput cu cau-cau di-di...erau zebre ce-i drept,dar prin zona...
Stii ca-ti spuneam de dermatita fiica-mii si cu eventualele teste de alergie...am observat ca i se declanseaza de la transpiratie...cum sta cu sudoarea pe ea cum ii apar simptomele...stateam si ma gandeam acuma ce naiba faceam daca ma luam dupa doctorul ala...nici asa nu sunt convinsa ca asta-i cauza,dar pare mai plauzibila decat ce-mi indruga el acolo
Olgutza din Canada nu te lasa mama draga de servici...e greu,stiu atat de bine,insa pentru tine si psihicul tau e si mai bine...restul stii tu cum imi spuneai ca fiecare duce cat poate...
Mercedes hai la noi sa vezi ce trai neneaca e aici...![]()
...daca ma vedea azi dupa 3 ore de munca te speriai...nu maipune la suflet...ori pleci de-acolo,ori te impaci cu gandul si ideea ca lumea-i prost facuta...unii vor sa ...si asa mai departe....
Cris_mik bine ai poposit pe la noi...
Olgutza din America tu nu mai zici nica ?!Tot cufundata esti in butoiul cu depresii?!
Lili e bine...am mai vorbit cu ea...
Io acuma am realizat ca voi vorbiti de contul comun in care efectiv nu am mai avut timp sa casc ochii...mi-am notat parola si sper sa reusesc cat mai curand sa studiez problema de-acolo...ca spre rusinea mea nici pe-aici nu mai reusesc sa ma achit de datorii...

Azi a fost marti 13...wow si am scapat intreaga...restul nu mai comentez
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
caminik spune:
Spre rusinea mea,dar nu am trimis niciodata un e-mail si nu stiu cum sa fac

.Dar voi cum reusiti sa le afisati cu fiecare postare?
nelia spune:
La multi ani, Kitty!
Am venit! Am terminat! Am facut! Bineee! Vorbeam despre examen... mai an unul joi si apoi o saptamina de pauza... adica lectura cica. La testul de saptamina trecuta am luat nota maxima, ma asteptam, dar imi era teama sa nu fi uitat acolo vreun accent sau vreo litera, cum imi este obiceiul.
Am citit fuguta, am vazut si niste poze...
Tdi, ai grija cu durerile astea de cap. Si pe mine m-a durut in toamna, dar se vede treaba ca era de la efort intelectual prea mare... dupa atitia ani de pauza, tot totala, dar pe-aproape, mai citeam carti de psihologia copilului si presa pe net... Dar sora mea era sa moara din cauza asta, pentru ca vreo doi ani a durut-o capul, avea ziua si migrena, unele mai urite ca altele. Si nu s-a dus la doctor, se indopa cu calmante. Pina cind durerile au devenit insuportabile, a inceput sa lesine, sa vomite... s-a speriat si s-a dus totusi la tomografia pe care tot o amina ori din lipsa de bani, ori de frica. Avea sinuzita, dar crunta, nu asa. I-a dat antibiotic puternic, a facut si niste trantemente cu aerosol si inca ceva si abia dupa vreo 8 luni de tratament, s-a curatat de puroi. I-a spus doctorul ca daca mai statea, putea sa moara linistita in citeva luni, fara sa stie de ce... pungile de puroi ii apasau pe creier, de aceea lesina, vomita si avea dureri atit de mari. Gogaluieste un pic si cauta sinuzita, vezi de cite feluri e si unde te doare la fiecare si vezi daca nu cumva e si cazul tau.
Aurasa, tot ce mi-a ramas mai neplacut in minte din cele doua sarcini, este aceasta ultima perioda, cu umflat de miini si de picioare si tot restul... Hai, curaj, ca mai ai atit de putin!
Monu, saracuta de tine! Dar sa stii, ca la un moment dat, vei ajunge cu ceva eforturi sa aduci programul fetelor la unison si atunci iti va fi mai usor. Succes cu bona!
Cris kim, bine ai venit!
Fran, am vazut pozele de la zoo... Ma omoriti, voi va plingeti ca nu aveti zapada, iar eu de zapada si ger. Atit de cald e la voi? La noi sint -17 grade acum. Iepu e neschimbata!
OlgaT, inceputul e greu in orice! Eu nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi sa lucrez cu copii la serviciu si sa vin apoi la ale mele, calma, rabdatoare si cu zimbetul pe buze! Esti tare daca poti sa o faci si sint sigura ca o faci foarte bine.
Elisor, in filmulet au fost rezonabile amindoua. Stii cum e la mine in casa!?! Mai ales seara... Imi vine sa ma tot duc! Se cearta pe orice, si pe un capac de carioca daca se poate. Si eu care ma laudam acum citeva luni cit de bine se inteleg fetele mele! Am pus din nou mina pe studiat diverse, sa gasesc solutii, sa le fac sa imparta. Problema principala este ca cea mica vrea tot! Agata e buna, dar nu mai e dispusa sa renunte chiar la tot... Si de aici incepe show-ul! Daca nu sint de fata si nu vad faza, trebuie sa intuiesc cine e vinovatul, ca dau vina una pe alta (sa o vezi pe Tudora ce serios gesticuleaza, imi arata cu lux de amanunte ce a facut Agata, care nu mai poate de indignare, ca nici macar nu o atinsese, darminte sa-i mai faca ceva. Si, de cele mai multe ori, are dreptate Agata, ca le urmaresc pe ascuns, ca sa vad cum sta treaba si Tudora baga la greu din burtica minciunele. Am vazut poza cu palaria! La multi ani pentru ai parintii tai!
Gabitzam, vazut si al tau dragalas palarios!
OanaC, spre rusinea mea, eu nu am vazut filmuletul si acum m-am uitat un pic in urma, recitind mesajele pe care numai le-am rasfoit un ultima vreme si tot nu am dat de mesajul in care te refereai la el. Nu-l sterge, te rog, ca eu cind am timp, recuperez si cu cititul si cu vazutul pozelor si filmuletelor. Si sa stii, ca poate nu spun intotdeauna, dar de uitat ma uit la fiecare in parte, ca imi place sa ma uit la poze.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Nelia esti tare cu scoala...cred ca ma bag si eu anu asta mai ales ca am auzitca se face 3 ani in loc de 5...ma fac licentiata
Apai balamuc cu fetele e garla si la mine...numa ca aici e invers...la mine aia mare o imbarlig ape aia mica,Delia fiind prostuta pune botu si cand da de gust la chestie vine sor-sa si io taie...si dai tipete...urlete... ma dau la ele,aia mica incepe sa boceasca si capra mare pune botu...5 minute am liniste....dupa care alineat si de la capat...pana se culca...
Caminik accesezi yahoo mail
apoi te logezi si in stanga ecranului ai sa vezi scris "compose"...apesi si iti va aparea alta fereastra unde ai de bagat adresa ,subiectul mailu-lui si apoi continutul lui...greu nu este ...iti trebuie doar exercitiu...
Iar cum apar la fiecare mesaj la noi...trebuie sa-ti modifici semnatura din profilul forumului...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
La Multi Ani, Kitty! IMi pare rau ca nu apari mai des sa te cunosc mai bine. Te stiu mai mult din "barfeel" cu OlgaT, dar am auzit numai cuvinte bune.
Eli, Laura, IOana-multumesc mult ca va interesati de mine. Citesc ce scrieti, dar sunt asa intr-o stare de depresie incat efectiv nu am chef sa scriu. Acum m-ati urnit voi
Spun si eu bun-venit fetelor noi! Ne inmultim pe zi ce trece.
OanaC-felicitari pentru Eva si nu te supara pe noi. Si eu m-am suparat odata, recunosc. Este drept ca exista copii mai laudati decat altii si poze mai vazute decat decat altele, dar suntem asa de multe incat este imposibil sa tinem pasul. Apoi, cum spunea si Eli, parca, sunt multe fete aici care se cunosc de mult mai mult timp, care s-au vazut si la fata, s-au imprietenit, este poate normal sa fie asa. Eu am luat hotarerea ca nu mai supar pe nimeni, dar nici nu mai spun cand pun poze noi. Tocmai ca sa nu am tendinta sa ma supar. Stiu ca daca anunt ca am pus poze am tendinta, omeneasca fireste, de a urmari reactia si daca nu o primesc, la fel de omeneste ma doare. Asa ca am rezolvat si problema asta.
Vad ca vorbesti de day-care. pai nu va mutati inapoi in Florida, parca asa ziceai? Ma bucur ca ai gasit ceva distractii si acolo unde sunteti.
Am mai vazut si eu ceva poze, dar este atat de mult de cand nu am mai scris incat nu-mi aduc aminte daca am pomenit sau nu de ele. Ultimile pe care mi le amintesc sunt cele cu palariile bunicilor ale Biancai si Andrei. Foarte frumoase. Se pare ca este o moda, ca asi Maya are niste poze cu palaria bunicului.
Ralwca-mortala Iulia. Nu mi s-a intamplat niciodata ca Maya sa adoarma asa. Si mie imi place sa o privesc pe Maya cum doarme si de unde abia astept sa adoarma, cum inchid usa la ea in camera mi se face un dor imens de ea.
Mickyyy-bravo pentru recitatoare!
Mercedes-si tu ai apucat-o pe calea depresiei? Vezi ca nu se iese usor din ea.
spalat pe cap-eu nu am probleme deloc cu Maya. Sta foarte cuminte la spalat si la clatit desi ii intra saraca sampon in ochi. Dar indura cu stoicism. De cand am descoperit si spuma de baie, nu o mai scot prea usor din cada.
mers in magazin-este un chin. Vrea numai pe jos si cotrobaie prin toate rafturile, de numai cumparaturi nu pot sa fac. Dar cred ca asa va fi de acum incolo. O mai pierd si eu, dar daca o strig, apare
.
vorbit-Maya tot nu vorbeste. Intelege atat de mult de ma mira si pe mine, dar in afara de mama si tata nu spune nimic inteligibil. De cateva zile o tot tine cu Google, google. Poate au platit-o astia sa le faca reclama, ca numai asta zice.
progresele copiilor-sincera sa fiu am impresia ca perioada asta este atat de plina de progrese pentru fiecare copilas in parte (mai putin Maya
), incat este foarte greu sa-i lauzi pe toti, sau sa tii minte. Suntem peste 80 de persoane si tot atatia copii, iar numai daca cititi o pagina, sunt cel putin 3-4 mamici care povestesc de ce au mai facut nou copiii lor. Este foarte greu sa tii pasul. Propun si supun la vot sa nu ne mai suparam daca nu sunt laudate progresele copiilor nostri. Ele sunt foarte importante pentru noi, dar de acum numai asa o sa fie, ei evolueaza si haideti sa le luam ca pe ceva firesc si sa nu ne mai suparam sau sa tinem evidenta cine a spus ceva sau nu a spus despre ei.
fran-am vazut pozele voastre. Seamana bine Iepu cu tati, asa-i? Cand vad cat de cald este la voi ma apuca invidia. Noi avem in minus cate grade aveti voi cu plus.
Danelutza-felicitari pentru coboratul treptelor.
Aurasa-ce baiat de ajutor ai. cat despre minciuni, acum este abia inceputul.
Monu-am vazut pozele Iuliei si parca are figura de copil mai maricel, nu de nou-nascut. Adica de pe acum poti sa-ti dai seama cum va arata mai tarziu, pentru ca majoritatea bebelusilor arata destul de asemanator. Mi-e mila de tine cand aud cum te chinui. Poate bona va rezolva problema.
OlgaT-bine ca ti-ai mai revenit. MIe la inceput mi se parea ca in mod clar iti prieste serviciul, dar vad ca nu-i asa. Ai grija de tine si daca te chinui asa, mai bine renunti.
Cam atat imi amintesc acum. Nu stiu cand mai intru ca, v-am zis, chef nu am de nimic.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
onixone spune:
buna seara...stiu ca nu am mai intrat de mult.am citit din urma pana cum.Am vazut si eu multe poze si multe filmulete.
Am vazut copii numarand(Oana C) si mor de dragul copiilor care adorm pe unde apuca.
Alex e bine...l-am pus sa zica si el catelus cu parul cretz...si am ras bine ca el nu repeta dupa mine ci doar zicea HAM de catre ori ziceam versul catelus cu parul cret.
face tot felul de nazbatii...intr-una din diminetti, duminca mai precis l-am dat jos din pat, i-am dat pampersii jos ca eru super plini si i-am dat drumul prin casa.Noi doi inca am rams in pat sa lenevim.Vine fii-miu disperat de pe unde e fost si imi zice:"jhjjshdall(limba lui) CACA hjhkf OH NOOOO!!! si repeta el de vreo 2 ori.m-am ridicat sa ma uit in hol sa vad despre ce e vorba.Ce facuse? Facuse caca pe hol in fatza WC-ului si il acoperise cu hartie igienica(o parte din el).
Poze nu va arat ca....dehhh vorba aia.
Am ras bine de tot de saracul copil cum incerca sa imi zica el ca facuse caca in hol
in rest toate bune si frumose.
Copilul bea noaptea asa: 240ml lapte seara la culcare,220 ml ceai noaptea(nici nu il aud cand isi ia sticla de pe noptiera) si 240lapte dimineata care poate sa fie ora4, 5 sau chiar 6 cate o data.
ce credeti nu bea cam mult noaptea?
El mananca bine ziua...nu stiu de ce face asta.
va pup si promit ca mai scriu.
P.S am vazut copilasi mici, mici, mici si dragutzi foc.felicitari, monu!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Danelutza spune:
Gabitza asha ar trebui sa ma mai si odihnesc, dar... cind o creste printzesa ma apuc si fac altul ca sa nu uit cum se cresc
Am vazut palariosul tau, mey, mey, mumos baiat are mama. ![]()
Aurasa felicitari daca stie sa numere si pina la patru, a mea a spus astazi in sfirsit "alio", m-a innebunit cu telefonul, alio, alio, dar am inceput sa ma obisnuiesc si sa astept, o sa vorbeasca cind o vrea.
Mercedes
-ici sa-ti treaca supararea. Daca simtzi nevoia si potzi, scrie ca nu se stie niciodata de unde vine un sfat bun.
Raluca frumos doarme in picioare, nu cred c-o vad si eu pe a mea sa adoarma asha vreodata, ca prea sta cu ochii in tavan, daca nu e in patutzul ei, nu doarme de nici o culoare.
Oana sa intzeleg ca si pe tine te mai apuca durerile de inimioara ? Ufff, dar sint asha de zvapaiatzi copilashii noshtri, ca nu mai conteaza ca oboseste inimioara.
Mult succes joi, sa gasitzi ce va doritzi, iar Eva sa fie multzumita.
Elisor motzata mea coboara scarile, e mai ceva ca o capritza, deh, daca am lasat-o de cind a inceput sa mearga in patru labe prin gradina si cum gradina e in panta, a trebuit sa se obisnuiasca fortzat, mai cadea se ridica, bineintzeles singurica, nu prea am ajutat-o, am lasat-o independenta si sa stii ca nu s-a lovit rau niciodata, sau sa aiba semne. O urmaresc sa vad ce face, dar ea sa nu ma vada. Imi pare rau de matusa ta, macar sa nu sufere prea mult, ca-i mai rau sa stea la pat si sufera ea, dar mai mult cei de linga dinsa.
Laura da-mi si mie retzeta de taiat unghii fara urlete, ca nu reusesc deloc. Daca nu vrea, nu vrea, incepe niuuuuuuuu, niuuuuuuuuuuu, ridica ochii in sus, cauta stelele pe cer si se face ca nu ma aude 
Aaa, vreau si eu parola de la album sa ma uit la poze, ca am prapadit-o prin memoria mea uzata 

omustata spune:
Laura-eu te cred, ca Maya iubeste solutia aia salina de pus in nas de cand s-a nascut. Iar cu taiatul unghiilor, la fel, sta cuminte. Nu-i operatia ei favorita, dar nici nu protesteaza. Apropos de picaturi in nas. Mayei nu i-a trecut nici acum raceala si sunt 2 saptamani. Eu tot ii alternez seara la culcare doua feluri de picaturi, dar azi m-am suparat si m-am dus la doctor cu ea. Si mi-au spus ca sa o las sa se chinuie o noapte, doua, ca poate picaturile astea ii fac mai mult rau decat bine. Eu nu ma vad facand nopti albe, de fapt nu cred ca pot sa rezist o noapte intreaga sa o vad cum se chinuie ca nu poate dormi si eu sa nu-i fac nimic.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Olga M dar macar aia de la Google, dau ceva Mayei pentru reclama ? ![]()
... sa te simtzi mai bine

ralwka spune:
N-am citit nimic, deci nu pot sa raspund nimanui, iertati-ma si de data asta
.
Iulia a topait in seara asta in pat si a cazut de acolo direct in cap. A plans o gramada.... Mi-e teama ca s-a lovit foarte rau... Stiti cumva cam in cat timp ar trebui sa aiba ceva simptome (si ce fel de simptome) in cazul in care lovitura a fost foarte puternica?
Tot azi(ca doar a fost marti, 13), Costin a ramas fara permis de conducere. Aveti idee daca se gasesc chestionare cu ceea ce se da pentru examinarea in vederea redobandirii permisului?
Maine sper sa am o zi mai usoara... simt cum raman fara putere cu fiecare zi ce trece.
Va pup pe toate!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)