Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, esti suparata din cauza copiilor, din cauza cuiva, a ceva? Te putem ajuta cu ceva?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Raluca,

Mercedes, daca te putem ajuta cu ceva ...
Vrem si noi, va rugam, niste Baby Einstein: Shakespeare, Van Gogh, MacDonald.

Danelutza, noi, astea de la Iesi, avem probleme cu inima din cauza monstruletelor zvapaiate

Gabitza, nasol la iesitul caninilor. La Eva a coincis cu perioada de frica de separare si sa fi vazut urlete la fiecare 20 minute noapte de noapte (vreo 2 saptamini!).

Eu am inceput sa ma uit dupa daycare pentru Eva. Joi dimineata mergem (eu si Eva) sa o vizitam pe prima. Daca ne place, isi ia si tati liber si mergem toti inca o data.
Sper sa fie mai usor decit pare si sa ii placa Evei. Mai avem inca una pe lista; ambele au fost selectate si preselectate de 10 ori, pina ne-am hotarit. Nu stim preturile, dar daca e ceea ce vrem noi pentru Eva, nu conteaza cit de mult costa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by elisor

CrisKim bine ai venit! Am avut si noi ceva la fundulet, nu sunt sigura daca hemoroizi au fost, un fel de carnita crescuta, mi-a fost teama sa nu ajungem la bisturiu, dar Tdi mi-a indicat uleiul de catina (ii multumesc inca o data) si s-a mai retras, inca e acolo dar nu mai e asa proeminenta.
Cand e nascut baietelul tau?

Cris_Kim cred ca ti-a scapat!

Daniela ai grija cu corazonul!!! Felicitari pentru coborat, Bianca e departe de asta pentru ca ii e frica, urca fara probleme scari, scaune, dar de coborat scari nu indrazneste.
Pentru mine esti o prezenta placuta asa ca fa bine si stai pe-aproape .

Monu nu-i bai ca-i raman mici Alexiei, banuiesc ca Iulia nu se va supara.

Gabitza e bine daca e doar ciufutzel Andreiutu', se putea si mai rau. La noi a tinut balamucul o luna.

OanaC multumesc de aprecieri.

Ralwka tare de tot e Iulia! Inca n-am vazut copil sa adoarma-n picioare.

Mercedes esti optimista daca spui ca se rezolva, dar de ce esti suparata, sunt probleme cu piciorusul Biei?

Laura, Delia ajunge sa fie model de cumintenie si intelegere, spuneai ca sta sa-i cureti nasucul, felicitari pentru toate reusitele (degetel) eu n-am reusit cu nici unul din copii, urla, frate de parca ii bag vidanja in nas, ce pompita, ce stat, numai "au-au" imi fredoneaza.

I-a ca ma supar si strig catalogul, ce numa' Gabitza s-o faca? Incepusem lista dar e atat de lunga incat am zis ca am mari sanse sa omit mamici, asa ca veniti de bunavoie...

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

OanaC sa fie ce va doriti, astept impresiile. Mi-ai "trezit" emotiile, si eu tot imi spun ca maine merg sa vad cresa (de fapt la noi merg sa vad nu conditiile ci daca gasesc un loc din toamna), dar din motive necunoscute tot aman.

Am o stare nasoala, matusa de care va spuneam in toamna ca a stat cateva zile in vana a fost dusa azi la spital si medicii ne-au spus sa ne asteptam la ce e mai rau...ma imaginez in locul ei, cat de groaznic trebuie sa fie sa-ti sufle moartea-n ceafa...

Mergi la inceput

Fetele, mi se pare ca joi incepe sezonul de meciuri. Asadar, va convoc joi seara la un ....tadaaa....chat Hai sa refacem traditia chaturilor de fiecare saptamana ca tare imi mai placeau!!!

Beatrice, cum merge cu cursul de instructori? Iti ia timp mult? Hai sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Gabita ajuta-ma si pe mine cu pozele.Am urmat tot ce ai zis dar cum tre sa fac sa le vedeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by caminik

Gabita ajuta-ma si pe mine cu pozele.Am urmat tot ce ai zis dar cum tre sa fac sa le vedeti?

mamica de Andra si Mariusica

unde e titlul la albumul tau, vezi ca apare un omuletz galben, apeshi pe el si dai click sa apara albumul public, nu privat, asta daca vrei sa-l vada toata lumea, daca nu, cine are parola intra si-l vede
sper ca-i intzeles ceva din ce-am scris, ca sta calare ploada pe mine

gata, dispar, revin, dupa ce adoarme

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Cami, intru imediat si ma uit.

Mergi la inceput

I-am mufat un biberon cu 240 ml lapte, mare eveniment, nu s-a mai intamplat sa bea lapte seara, cred ca de pe la 10 luni. Cred ca acusi mai gaseste ceva ce vrea, urla c-o doare "ceva" cum o pun in pat.

Da, mi-a tras clapa...n-a baut mai mult de 60 ml.

Mergi la inceput

Cami, nu reusesc sa vad nici o poza de-a ta pe contul nostru comun.
Uite cum facem, trimite-le pe mail la copiluti_mai_iunie@yahoo.com si eu maine dimineata iti fac un album cu poze acolo. E bine asa?

Mergi la inceput