Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
bolgiumiki spune:
Mersi mult Gabitza l-am vazut.Am sa incerc sa pun si eu niste poze.Daca nu reusesc am sa va cer ajutorul.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by elisor
Daniela unde ai disparut?
... in bucatarie, in gradina cu treaba, in rest cu ploada care ma omoara si ma face sa urlu mai mult decit in alte zile si... mai am si o durere in piept, cred ca de la tzipat, de ma supara si inimioara, acum am trecut pe medicamentele prescrise ultima oara de medic

Multzumesc

esti o dragutza ca m-ai strigat 
Aaa, sa ma laud si eu cu cioara mea, coboara scarile in picioare singura, ca de urcat le urca de mult timp

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Hmmmmm, se pare ca numaratul lui fiica-mea nu impresioneaza pe nimeni, asa ca o sa sterg mesajuk respectiv.
Oana siEva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

eu am vazut filmuletzul, dar sint prea aeriana si n-am mai raspuns, am vazut cum era pe scari si numara. Bravos, ca sa vorbesc si eu in limbi straine 
gabitzam spune:
Danelutza, ia-o mamico mai incet ca nu se termina lumea daca nu robotesti atat. Si ce te faci cand o mai creste principesa si o sa ai si mai mult de alergat si alte griji?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cris_kim spune:
buna ChrisDun. Multumesc pt urari si lui gabitzam
Da, i-a recomandat hemorzon, cu care il si ung de cateva saptamani. Dar poate trebuie sa mai astept pana sa vad imbunatatiri.
Si nu, nu am auzit de supozitoarele cu propolis. Pot folosi si la el daca e asa mic (un an si 8 luni).
Si noi ne-am gandit initial sa-l cheme Luca iar daca era fetita Sara, dar apoi au fost unele evenimente frumoase legate de Sf.Parinti Ioachim si Ana si deci .... de acolo i se trage numele; iar el se prezinta singur fara sa-i fi spus noi Kim!
Aurasa spune:
Buna seara!
S-a culcat Catalin, finalmente (se trezeste peste cateva ore ca sa il calareasca pe tati
). Azi m-a obosit ceva de speriat (poate si burtica are partea ei sau cea mai mare parte). M-a "ajutat" sa pun in masina hainutele pt. bb mic (diuss nia-nia-nia), s-a minunat cat sunt de mici(mooaaaaaaaamaaaa), apoi s-a gandit ca nu ar strica sa arunce cam tot ce a avut la indemana in cada, asa ca am cada jumatate de mingiute, masinute, 2 farase si nu mai stiu, ca nu am intrat inca in programul administrativ de seara (mi-e leeeneee si somn, dar bine ca nu mai am contractii).
Am vazut copiluti (ute) care numara, canta, spun poezioare. Ii pupam si pe ei si pe mamici.
Catalin vorbeste destul de inteligibil, numara pana la 4, recunoaste o multime de chestii, raspunde la toate comenzile. Ii place enorm sa mearga pe jos si facem asta zilnic si pe distante destul de mari (cam 2 statii de autobuz). Ultimele cuvinte: Dema (reclama la margarina Delma), gangania (ganganie,nu am stiut cum sa ii spun, era o gaza in parc) - astea sunt spuse azi si sunt noi.
Cam atat, ma duc sa termin administrativul ca maine dimineata poate iar sunt ciufu si sar pe tati ca nu-mi convine nimic pe lume.
Pupici si o seara minunata
Aurasa 
Alexandru 35 si
Catalin (3.06.2005)
Poze Catalin 2007
bolgiumiki spune:
Va rog ajutor!!!Cum imi fac album de poze in contul comun?Daca se poate pas cu pas sa inteleaga si mandea.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
gabitzam spune:
Miki, folosesti Yahoo Messenger? Pe mine ma gasesti cu ID-ul gabitza67.
Daca nu, hai sa-ti zic asa in mare.
Du-te pe pagina http://new.photos.yahoo.com/copiluti_mai_iunie/albums
Sus de tot pe pagina o sa vezi "Sign In". Te loghezi cu userul si parola.
Dupa ce intri te duci la "Upload photos"(undeva stanga sus) si ar trebui sa-ti dai seama acolo ce trebuie sa faci.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Fetele aveti nevoie de vreun desen animat sau altcerva ceva filmulet pentru copii? daca da si daca il am il voi pune in mailul comun. Baby enstein nu am nici eu toata colectia, imi lipsesc printre altele si astea World Animals - 12 months +
Baby's Favorite Places - 12 months
Fran daca vrei pot ajuta si eu nu mai sa mi spui...
In alta ordine de idei sunt foarte suparata dar.. sper sa mi treaca ca nu se mai poate asa.
ralwka spune:
Fetelor, uitati pozitie de dormit la Iulia. Dupa o zi intreaga in care iar n-a mancat si de dormit n-a vrut, in timp ce eu valsam cu aspiratorul, uitati-va cum a luat-o somnul.
Nu ma intrebati la ce ora se va culca in noaptea asta 

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)