Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ha, Eli, am si eu un palarios , tot cu palaria lui tataie. Dar e mai vechiuta poza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza, hai sa le facem cunostinta ca sunt prezentabili amandoi

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Elisor-da, spre pranz e cald cat sa stea fara caciulitza, mai ales daca e soare. Felicitari pentru ai tai si lasa-i incolo de bani, probabil daca i-ai avea nu ai mai avea timp...si tot asa. Nu insinuez ca acum te-ar da timpul liber afara din casa
Oana-vazut filmuletzul. Pe mine m-a uimit ca-i vorbesti in engleza, nu cred ca mai stiu vreo mamica care sa nu-i vorbeasca copilului in limba materna. Felicitari fetitzei tale.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Nefertari.

La multi ani Kitty.

Oana nu te supara ca eu am vazut filmu da nu scriu.

Fran eu vorbesc cu Ruti in olandeza cand sunt si cu tati acasa.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eli, eu citesc in fiecare seara tot ce s-a postat in ziua respectiva, ma uit la filmulete si poze, ba chiar daca imi plac merg si la alte poze ale persoanei respective. Ca atare, am vazut multe din pozele voastre, ca imi plac fff mult ochisorii Biancai.
Super poza cu palaria bunicului, cum se incalta singurica si cum maninca ea cabanosul.
La mesaje raspund cind cred ca am ceva de spus, de felicitat incerc sa nu scap pe nimeni, aniversarile si realizarile copilasilor. Am vazut ca multe fete raspund cu felicitari si aprecieri pentru realizarile celorlalti copilasi ... de-asta mi s-a parut putin nedrept pentru Eva.
Daca era un filmulet normal, joaca, nu conta asa de mult. Dar pina am facut filmuletul Eva numara numai pina la 6; in ziua respectiva, coborind scarile, a numarat prima data pina la 10. De asta a fost o bucurie pentru mine, chiar daca in filmulet nu spune tot.

Fran, nu am spus ca nu ii vorbesc in romana, dar, asa cum spunea si gusta, cind e sotul acasa ii vorbesc numai in engleza, iar cind sintem doar noi 2 ii vorbesc in ambele limbi, mai ales ca toate carticelele pe care le avem sint in engleza, la plimbare ne intilnim cu vorbitori de engleza, prietenii tot americani sint, filmuletele la tv tot in engleza, deci e inconjurata numai de engleza. Toate alintaturile sint in romana, treburile casnice i le explic tot in romana, stie sa numere pina la 5 in romana, foloseste cuvinte romanesti si unele sunete ale animalelor le spune in romana (chitz-chitz, cotcodac ...)

Gabitza, vazut si palariosul tau; tu stii ca imi place la nebunie de Andrei, de fiecare data ti-am spus-o

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Merg sa ma joc cu Eva, ca tot trage de mine de dimineata, iar eu pe DC

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mamicilor ce ziceti sterg din contul comun arhivele cu filmuletzul ca sa fac loc pentru altul?

Apropo, ati invatat kinderii sa foloseasca mouse-ul?
Uite un site pt. asa ceva:
http://www.poissonrouge.com/

Orice jucarie si litera din pagina duce la un joculet.

Oana-nu are rost sa-ti faci probleme degeaba, nu are nimeni nimic cu Eva, doar ca timpul tuturor e limitat de ingrijirea propriilor copii. Poate ca unii primesc mai multe felicitari decat altii, dar tine cont ca sunt mamici care isi cunosc una alteia copiii din faza de embrion. Si oricum nu cred ca bucuria ta pentru realizarile Evei e mai mica sau mai mare in functie de laudele pe care le primeste.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Fran, eu cred ca poti sterge filmul, probabil cine si l-a dorit l-a luat deja.

La Andrei stau sa plesneasca niste canini, cei de sus, si e cam ciufutzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna fetelor!
Am avut o zi absolut normala cu obisnuitele nazdravanii ale lui Luca.Pe zi ce trece ma uimeste cu cate ceva nou.Numai ca nu vrea sa vorbeasca!!!Intelege tot ce vorbim cu el dar bolboroseste numai pe chineza lui,rar cand mai zice cate ceva.
Bun venit lui Kim si mamicei Cristina!
Cine imi spune si mie cum sta treaba cu contul comun?Album nu am putut sa imi fac ca nu mi s-a dat inca cont ,desi am cerut.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Miki, ti-am trimis mesaj pe privat si ti-am zis cum e cu contul comun.

Mergi la inceput