Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
ChrisDun spune:
Gabitza, noi suntem amatori de intalniri (dimineata) la Zoo, pentru ca mergem in fiecare duminica (daca nu ploua sau nu e bolnava Emi).
Am uitat sa ii zic LA MULTI ANI lui Kitty_b ! Multa sanatate si fericire! Mai treci si pe la noi...
Bine ai venit Cristina! Nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar vroiam sa te intreb daca i-a recomandat pediatra Hemorzon. Supozitoare cu propolis ati incercat? (nu stiu daca exista speciale, pentru copii, dar cica sunt foarte eficiente) 
Ce nume frumoase au baieteii nou-veniti
Luca si Kim... Luca era primul pe lista mea, in caz ca as fi avut baiat...
Fran mai sunt leaganele alea ?! Wow... ce ne mai placea sa ne dam in ele cand eram mici... O sa dam si noi o raita, neaparat!
elisor spune:
Buna!
Nelia am vazut 3 filmulete cu fetele tale, si ai mei copii fac baie impreuna si mi-e atat de cunoscuta faza cu monopolizarea jucariilor de catre cea mica...dar Agata e cuminte avand in vedere circumstantele. Am zis ca nu-i mai las sa faca baie impreuna ca m-am saturat sa fac pe politaiul, dar o luam de la capat, mereu si mereu...
Am uitat complet de stresul cu motricitatea (in poze ce-mi aduc aminte), la cum e de zgaiba acum, numai sa se catere, sa fuga...sa experimenteze, iar cu Andreas in preajma nici n-ar avea cum sa fie linistita, o caleste ![]()
Andra ia-le incet pe toate, daca esti obosita nu e nici o problema daca te odihnesti si tu. Cum a fost la stomatolog?
Cum mai este la fizioterapie?
OlgaT privind in urma realizezi cat de puternica esti.
OlgutaM cum mai esti? ce mai faceti?
Mai stie cineva de Lili ceva?
Fran, da melania sunt.
Mickyyy felicitari pentru poezii, cred ca la voi e serbare in fiecare zi.
Teddy unde-s pozele promise cu tunsulicea? Migrenele eu le combat cu pastile speciale pentru asta: efimigrin, in principiu, dar merge si algocalmin.
Daniela unde ai disparut?
Clara iarasi invatati?
Androix bafta in continuare! daca Filipete stie ce-i ala program nu-ti va fi prea greu la un moment dat sa-i faci si tu acasa, dar el "simte" ca acasa e altfel. Miami....wauw ce bine suna!
Gabitza te astept!
Mynicegirl multumesc de complimente! Incearca sa-i schimbi ora de somn, mai devreme, se pare ca ii prieste.
Miki multumesc de urari, se simte mai bine Andreas sper ca maine sa inceapa scoala.
Aurasa ce putin mai ai!!! Atentie la betisoarele de urechi, sa nu umble cu ele prin casa, se poate impiedica si accidenta la timpan.
Si mie mi-e dor sa crosetez, dar nu cred ca mai stiu nici sa-ncep...nu dai lectii on-line
?
OanaC mersi ca mi-ai aimnitit de covorasul cu numere, s-ar putea sa mearga si la noi ideea.
Cami si eu zic, ca si Gabitza, sa nu-ti faci probleme cu vorbitul, am citit ca pana in jur de 4 ani e pragul cand ar trebui sa-si dea drumul. I-a vezi marii destepti ai lumii ce tarziu au vorbit.
CrisKim bine ai venit! Am avut si noi ceva la fundulet, nu sunt sigura daca hemoroizi au fost, un fel de carnita crescuta, mi-a fost teama sa nu ajungem la bisturiu, dar Tdi mi-a indicat uleiul de catina (ii multumesc inca o data) si s-a mai retras, inca e acolo dar nu mai e asa proeminenta.
Cand e nascut baietelul tau?
Monu sa fie intr-un ceas bun alegerea bonei si sa-ti fie de folos!
Ma duc sa vizionez pozele lui Fran.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Fetele, faceti cunostinta cu Cristina si Kim, a facut album de poze pe contul nostru comun. E un baietel tare frumos si cred ca seamana cu mamica lui
Cu ocazia asta am mai dat cu nasul prin albumele de acolo si am vazut
niste poze cu Carina zisa si Emi
Superrrr!
Si am mai pus si eu 2-3 poze in albumul lui Andrei ca sa continuam succesiunea lunilor!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:

La multi ani KITTY! Ce mai face Paul, e tot in Ro la bunici?
Fran ce leagane prapadite, sunt sigura ca celor mici nu le prea pasa cat sunt de aspectoase, important e sa fie functionale. Si am vazut ca sunt
. Am vazut un Iepu fara caciulita, asa cald e la voi?
Anca mulutmesc de urari!
elisor spune:
Daniela multumesc de mesajele de pe Webshots, le-am primit
Pe unde esti? Dar cuscra ta?
Ma enerveaza multe in viata asta, pe moment lipsa banilor...astazi mi-as fi dorit sa iau un avion si sa le fac o surpriza alor mei, e ziua casatoriei lor si mi-ar fi placut sa le fiu alaturi.
gabitzam spune:
Multi ani sanatosi inainte impreuna alor tai, Eli! 
Sunt sigura ca mami stie ca tu te gandesti mult la ea acum si simte tot ce ai fi vrut tu sa-i urezi personal.
Oana C spune:
Hmmmmm, se pare ca numaratul lui fiica-mea nu impresioneaza pe nimeni, asa ca o sa sterg mesajuk respectiv. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
gabitzam spune:
Haide mai Oana nu fi suparacioasa! Lasa mesajul acolo si da-le timp fetelor sa-l vada.
elisor spune:
Gabitza wuau, multumesc mult, nici n-ai idee ce bine mi-a picat mesajul tau!
OanaC am vazut filmuletul, dar in afara de felicitari zau, ca n-am fost inspirata sa spun nimic. Imi place cum numara, dar ma amuza ca are si alte preocupari in acelasi timp (la portita). Si am spus ceva in mesajul anterior referitor la numere, poate ti-a scapat, cum probabil ti-au scapat si postarile mele sau ale altor mamici cu poze si filmulete, nu te supara, se intampla fiecareia, e de inteles lipsa timpului sau a...interesului, uneori. Eu nu ma supar, uite o
sa treaca, da?
Si apropo de poze, am vazut de ceva timp pozele Sarytei, de fetite ce sa mai spun, 3 floricele, dar tu, Saryta arati atat de sexi, parca n-ai fi avut 3 nasteri si una atat de curand, nu mi-a venit sa cred, bravo!!!
elisor spune:
Si daca tot am limbarnita vreau sa va arat o poza cu palaria bunicului