Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.
Multuimim frumos de complimente , dar din pacate meritul pentru prestatia artistica a Dariei nu-mi apartie.....mi-ar place sa spun ca eu am invatat-o, dar adevarul e ca Malina si bona sunt adevaratii responsabili. Bona le pune toata ziua cantecele si le spune povesti, iar Malina ii explica Dariei orice pe intelesul ei, si o corecteaza de fiecare data cand nu face ceva bine. E asa de dulcica Malina atunci cand o ia pe Daria de maunta si-i arata "nu asaaaa....uite-asa dariuta" sau o pune sa repete dupa ea tot felul de cuvinte. Si Daria repeta ca papagalul orice o pune Malina sa zica.
Prin urmare, avem in repertoriu pe langa ghita si catelus cu parul cret: tica-tica, ceata lui pitigoi, trei iezi cucuieti, alunelu alunelu, mos craciun, iepuras coconas....si cred ca lista ar putea continua (descoper pe zi ce trece ca mai stie cate-un cantecel sau o poezioara, pe care eu nu i-am spus-o niciodata!).
In schimb, cu alte lucruri nu prea ne putem lauda....la greutate stam prost (undeva in jur de 10kg), de mancat mancam cu muuulte mofturi si multa alergatura, de ascultat ....doar cand avem chef...prostioare cat cuprinde....

Ca de obicei....n-am apucat decat sa rasfoiesc ce-ati scris....la serviciu parca au innebunit cu totii, iar acasa pic rupta de oboseala......

Poate voi reusi la un momentdat sa citesc si eu ce mai faceti..........

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare!
Multumim de urari Eli si Ralwca. Sanatate multa puisorilor bolnavi!

Am reusit sa trimit pozele (restante) direct lui Monu, si lui Fran, iar Corneliei i-am trimis pozele de asta vara cu Stefan pe contul comun... Mai am de incarcat pozele de la Zoo ... si o sa pun link.
Eli, poze cu zgatia mea o sa pun zilele astea, azi mi-am propus sa bag numai poze cu animalele din zoo

Bafta la examene Androix si Nelia ...si cui mai are !
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
De doua zile ma apuc sa scriu si pana sa dau send imi pierd mesajul

La Multi Ani Nefe ! Te mai asteptam pe aici...

Chris-multumim de poze, dupa ce ati plecat voi ne-am prins ca avem si noi aparatul foto la noi...Ghetute am luat in toamna de la belireclama - reclama mascata -tot hokide-probate in magazin...Le-a purtat de doua ori si de fiecare data a cazut nasol cu ele, se impiedica in varfuri...Cred ca tine de calapod, Iepu' merge bine cu bebetom...sau mai bine zis mergea, cu astea noi vad ca are tendintza sa mearga pe varfuri...asa ca sunt in continuare in cautari. Eli, ghetutele din poza sunt de la Melania? In cazul asta poate aduc si in Bucuresti, macar la targ...

Noi am fost duminica la zoo si ne-am intalnit cu Chris si Emi dupa cum ati aflat. Dimineata e tare bine, in schimb pe la 12-13 incepe inghesuiala, tipete etc...Cand am plecat noi chiar era coada mare la intrare...Iepu' s-a lipit de Chris si o tragea de mana pe unde i se nazarea ei sa mearga, ceea ce nu cred ca i-a picat prea bine lui Emi...pe buna dreptate. Dealtfel si a mea se supara instant daca vede ca vorbesc cu alt copil. Are Emi niste ochi maaari si albastri...te pierzi in ei...
Apoi am experimentat parcul de langa camping, sunt cele mai vechi si mai scorojite leagane pe care le-am vazut pana acum, dar Iepu' a fost absolut fericita in ele. O sa pun poze sa vedeti ce vechituri zac pe acolo...cred ca au pe putin 40-50 de ani...
Si am avut si o realizare mareata, Iepu' a zis CAL la animalul cu pricina...de fapt niste ponei. Ea vede zilnic cai si ponei (si capritze!) in spatele circului, cred ca s-a mirat ca exista cai si in alta parte decat la circ...

Timit mesajul pana nu dispare si asta...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna fetelor!Nu am mai intrat de mult pe aici ca nu aveam timp.Am gasit putin acum.LA MULTI ANI celor care isi serbeaza ziua!Am sa va dau o veste;Mariusica nu mai vrea suzi!Sunt tare fericita mai ales ca acum imi doarme toata noaptea.Mamicutelor,oare sa imi fac griji ca Mariusica nu vorbeste,decat vreo 5 cuvinte iar in rest bodogane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cami, stai linistita, ca nu esti singura, nici Andrei nu zice prea multe, dar nu-mi fac grija. Daca vorbeste pe limba lui, intelege si raspunde la comenzi cand vorbesti cu el, este bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola,
pitica are program de colici pe la 2-3 noaptea cate 2 ore de imi vine sa urlu de somn iar dimineata intru la program normal.
De sapt viitoare avem bona o dna care nu e casatorita si nici nu a avut copii dar pe care ii iubeste. Sper sa fie ok. Pare super de viata si deschisa. programul zilnic este crunt. Una se scoala alta se culca, una termina de mancat alta incepe sa urle de foame (pitica e fomistaaaa si face urat cand nu e hranita la timp).

Alexia e super ciufu si bazaie din orice. Poate sunt si masele pt ca se tine cu mana de ureche, nu mai mananca, se trezeste plangand, e super ciufu. A inceput sa pupe bb si sa il mangaie pe mana. DAr in rest a devenit f dificila si e cu NU in brate.

Chris, merci mult pt poze.
Gusta, ce ai visat cu mine? unde ai fugit?
Loreen, sa te faci repede bine.
Mickyyy, felicitari pt vorbareata.
Babygirl, unde ai fugit?
Andutzy, sanatate multa.
Androix, felicitari pt examene si bafta in continuare.
Fran, pana la urma unde se gasesc ghetute, ca Alexia a crescut si vad ca o strang ghetitele pe care le are acum. Ca mi-am adus aminte. La ultimul bb expo am imbracat fata pt iarna grea. I-am luat pantaloni grosi pt iarna cu zapada mareeeee! Sa mor de ciuda ca nu i-a imbracat decat o data!
Gabitza, ce baietel frumos! ii sta bine tuns.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

buna tuturor
N-am scris nicioadata aici desi citesc ce se scrie!
Am si eu un baietel din iunie 2005 si de aceea intru in acest club. Multe lucruri practice si actuale.....
O intrebare: bebe a facut hemorizi la fundic si nu stiu cum si daca scapam de el. Il ung cu hemorzon. Ma puteti ajuta cu vreun sfat? Merci.
Cristina mama lui Kim (cum se prezinta el).

Mergi la inceput

Buna, Cristina, mamica de Kim Bine ca ti-ai facut curaj

Singura pe care am auzit-o cu probleme uratele la funduletul baiatului este Denise73, poate vine ea pe aici si iti zice cum se descurca cu Cristian al ei.
Pediatra ce sfat ti-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Hai ca am pus poze de la zoo si cu leaganele paraginite
Poze
Monu-ghetutele sunt cele din poze, bebetom luate din Obor de la magazinul Andy. Andy are magazin si in Unirea, dar cel din Obor-de obicei- e mai bine aprovizionat. Au mai multe modele-preturi intre 900 si 1,1 mil-dar pe la marimile 22-23...cam bate vantul. Vanzatoarea zicea ca nu mai primesc alte ghetute, asteapta pantofi, sandale...Avantajul e ca poti sa-i iei acasa, probezi si ii schimba fara probleme daca nu-i vin bine. La Crido Kids de pe Mosilor- nu au nici un fel de ghete mar.22-23, la Piciul de pe Mihai Bravu tot asa...eu cred insa ca vor apare peste tot in 2-3 saptamani.
Bine ai venit Cristina ! De hemoroizi nu stiu ce sa-ti spun, dar ca sa nu faca se zice ca e bine sa nu stea pe olitza mai mult de 5-10 minute odata.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

A fost si Adina sambata la Zoo cu Ema. Daca stiam ca sunt mai multe amatoare in weekendul asta puneam de o intalnire de pitici acolo. Poate intr-unul din weekendurile viitoare.

Mergi la inceput