Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
bolgiumiki spune:
Salutare fetelor!Am intrat cam tarziu azi pentru ca m-am supus la munci grele toata ziua.Am fost plecati in week end si azi a trebuit sa muncesc si pentru zilele de rasfat.Sambata am fost la Breaza,iar ieri la socrul meu la tara.S-a distrat puiul meu de minune,mai ales la tara unde a vazut atatea pasari si animale.
Am mai citit si eu din urma ca sa prind firul,mi-e greu dar fac fata.
Mickyyy:super filmuletul...e o scumpica domnisorica ta
Ralwka:si Luca vorbeste in somn(adica bolboroseste pe limba lui ca de vorbit cred ca o sa mai astept mult si bine).Cateodata plange sau rade in hohote,se cearta,gesticuleaza.Noi ne distram pe seama lui ca e un scump cand viseaza.
Nefertari:LA MULTI ANI!Sanatate multa si viata lunga plina de impliniri!
Elisor:Multa sanatate lui Andreas!Mai face febra?
Pup toate mamicile si pe puiuti.Mai am pana incep sa va cunosc pe toate,asa ca nu va suparati daca va mai incurc.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
crissu spune:
Gabitza sa stii ca m-a apucat cu adevarat starea aia, stii tu care, de dinainte de nastere, ca nu stiu ce sa fac mai repede. De zugravit nu ma apuc dar gasesc eu altele de facut ![]()
Declar si eu data nasterii ca doar nu e secret 10 august 1981.
Nelia iti tinem pumnii.
Loreen sanatate maxima.
andutzy spune:
BUna seara! pe viteza, ca ma striga patul, sunt franta de oboseala, Dragos are amigdalita+bronsita,tot ce e mai frumos pe lumea asta! febra, muci, maraiala, nesomn!A venit doctorita azi, l-a bagat pe antibiotic, nu stiu cum se numeste ca nu am auzit de el pana acum+ Eurespal(de tuse),picaturi de nas+ rabdare si tiutiun pt noi....Eu bag tinctura de propolis si vit C pt intarirea imunitatii, gripa imi trebuie si mie acum la starile mele de rau si oboseala!
In viteza am vazut cateva poze ELi si am incercat sa ma tin la curent cu ce mai ziceti. Sunt asa de obosita si extenuata de cateva zile ca am impresia ca pe bb Horia nici nu l-am mai simtit ca misca si pana la urmatorul consult mai sunt 5 saptamani...
.
va las, va pup!
OlgaTarziu spune:
Noi supravietuim. Tony este bine, mananca, bea si-mi toaca nervii in special noaptea ca se pare ca noaptea e ziua lui preferata. Lunea e tare greu la gradi ca plangem si urlam si o vrem pe mami.
Peste mine a trecut o viroza stomacala, o raceala crunta vai viata mea, un ciclu de era sa inund casa. Acum reincep sa functionez. Saptamana trecuta de vreo 5 ori am vrut sa-mi dau demisia si titusi inca merg ca nu am ce face. Multe compromisuri trebuie sa facem in viata asta. Am zis ca macar apare pe CV o experienta canadiana acolo. Asa ca stau deocamdata si trag. E greu sa tin in balanta copilul, familia, serviciu si am senzatia ca pe moment le fac aiurea pe toate. Dar sper sa ma acomodez la un moment dat si sa pot fi mai relaxata. Oricum inceputul in statutul de working mother e greu.
Sambata am avut musafiri, facui si eu un diplomat Apoi ieri am fost la ziua de nastere a prietenei mele (kitty B e nascuta pe 12) si ne-am simtit super.
Deci
La multi ani, Kitty!
La multi ani, nefertati!
La multi ani, Adina!
Cam atat... Azi mergem la vaccin cu Tony asa ca va las ca trebuie deja sa-l iau de bona.
Va pup pe toate.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
andutzy spune:
Auoleu, scuze multe, la multi ani, MONICA!(NEFERTARI). Sa te bucuri o viata de puii tai si de toate bucuriile vietii! Mai da si tu un semn de viata!
Andra
14+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
mynicegirl spune:
'Neatza! Aseara mi-a adormit copila la 7:30, a venit de afara cu femeia si era asa extenuata, s-a asezat in brate la mine sa ne iubim si a adormit. Am crezut ca o sa se trezeasca sa faca baie si sa manace dar nimic, azi la 8 s-a trezit.
M-am culcat si eu mai devreme de ora 11:30, uitasem ce bine este(ea adorme pe la 10 jumatate ,11 de obicei).
Ralwka, nu pot sa cred, si ziua mea e tot pe 31 martie!!! oDaca e si in acelasi an suntem tari, facem party major!
Crisuu ce burticutza frumusica ai si arati foarte bine.
Olga T felicitari pt servici, si stiu cat de obosita esti, Caterina a fost la fel de bolnava ca Tony dar noroc ca eu nu am servici (vorba vine, ca eu caut de 6 luni aproape orice service, acum m-as multumi si sa lucrez la ghiseu, nu conteaza ca la incpeut aveam pretentii)si am putut sa mai dorm ziua cate o ora doua. Ia acid folic si fier daca faci inundatie cand iti vin musafirii, inseama ca ai lipsa de fier. Pupi si
de la mine .
Andutzy sanatate multa si ai grija de tine si de bebe2. Sper ca Dragos s aisi revina rapid.
Gabitzam , crisu mersi de indicatii, eu nu prea m-am uitat cu atentie niciodata pe prima pagina, am vazut lista aia colorata cu mamici si copii dar eu ce copii am prins din zbor de la cine scrie, nu ii stiu pe toti si nu am cercetat atent, ce sa mai zic sa mai citesc si pana la sfarsit...prea multa stiinta si cunostinta
.
Elisor, Bianca e mare si frumoasa si are par lung si sta sa ii faci codite!
Am scris mult, stiu ca mai aveam de scris ceva, da rintru mai tarziu cand poate mai este lume pe aici. Ma duc sa fac un dus ca miros ca un sconks (nu stiu cum se scrie, dar e animalul ala foarte mirositor)
.
si o zi buna la toate
omustata spune:
La multi ani, Monica! Multa sanatate si un an cat mai frumos! cand ne-o mai arati pe Freya, ca a trecut un an de la poza cu zambila?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
simiena spune:
Loreen,Ralwca-multumesc pentru raspunsuri .
Ma bate gandul sa-i fac si lui Elian ceva analize , ca de mancat mananca dar nu se vede pe el nimic.Multumesc!
Mamicul lui Elian
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Dupa ce ca nu am dormit si sunt ciufuta rau in dimineata asta, pot totusi sa ma bucur ca baiatul a dormit toata noaptea (a doua noapte dormita cap-coada) dupa vreo doua saptamani de adormit si trezit pe la 22, stat si jucat sau marait pana pe la 2 si trezit dis de dimineata.
In rest, toate bune si frumoase, ma enerveaza ca ma umflu la picioare si daca respir, abia astept sa scap de burta (12 martie).
Cu organizarea in casa stau destul de bine, dar si pe mine m-a apucat vopsitul (noroc ca dragul de El nu pica in plasa sa imi cumpere vopsea si stie ca nu pot sa car singura, asa ca ma lasa sa urlu la luna si prefera sa ii spun poezia cu vopsitul de n-spe mii de ori pe zi).
Ca sa imi treaca, tricotez(si Catalin pe langa mine: doi-doi-doi, mama isi invarte un fir pe degetele)
Sa va povestesc ce Pinocchio mic am? Sambata seara dupa baita, l-am lasat cu mama (venita in vizita) si cu tati sa il pregateasca de somnic si eu am profitat si m-am scufundat in cada hotarata sa nu bag pe nimeni in seama. Eiii, dupa 10 minute apare Catalin cu 2 betigase de urechi cu aparatoare (numai de-astea folosim), infipte in urechi de parca era martian. Auzeam parlamentarile din camera si ca nu voia cu nici un chip sa se lase sters in urechiuse. Il intreb: Mami, nu te-a curata nimeni in urechi? Raspuns candid: Mimi, ninenea-ninenea! insist, spune Catalin nic tati , nici mamaia? El la fel de gingas, ridicand din umeri si batandu-si palmutele: "mimi, ninenea, ninenea". Asa ca am stat agatata pe cada cu ditamai burta sa curat urechi de mincinos mic. Apare mama si il intreaba de ce minte. Raspunsul baiatului: Eeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii si incepe sa rada.
Bine ca te tati il joaca pe degete.... Seara trebuie sa il ia in brate si sa il plimbe pe la cartile din biblioteca sa le spuna el"nana", pe la jucarii, pe la baie sa ureze noapte buna tuturor obiectelor din baie si cand se termina turul casei si vrea sa il puna in pat, incepe "Nanaaaa" si fac iar turul de 2-3 ori. Fara asta, smiorcaiiiit....
Hai ca acum va las ca vrea sa ii faca "mamiiii, papaaaa", nu tati, tati trebuie sa ii faca masaj la talpite, ca le-arifdicat in sus si bataie ca o maimutica
Pupici si o zi buna tuturor
Aurasa 
Alexandru 35 si
Catalin (3.06.2005)
Poze Catalin 2007
Androix spune:
Scuze pentru intarzierea cu care apar si eu la urari ![]()
La multi ani, Nefertari si Adina! Multa sanatate si fericire!
Sunt varza de somn, aseara am adormit la 10 cu Filip si a picat si Mihai lat pe langa noi. Azi am penultimul examen. (Cuscra, o fi marti 13 dar nu-mi fac probleme
de cand l-am nascut pe Filip intr-o zi de vineri 13 nu ma mai sperie nimic!) Abia astept sa scap. Tocmai am realizat ca nu inteleg de ce sunt asa inversunata sa le iau pe toate. Deja nu mai pot sa ma misc, Filip ma alearga toata ziua, ma pocneste cu picioarele in burta si aseara i-am dat una peste picior, nu tare dar atata mi-a trebuit: sa ma omoare barbatu si mai multe nu. Ca cica ce intelege el sa nu-mi dea cu picioarele in burta. Eu sunt de parere ca asa cum intelege atatea alte lucruri asa trebuie sa inteleaga si asta.
In rest, vorbeste non stop, in fiecare zi mai invata cate un cuvant. Are deja cuvinte care pentru el au o anumita insemnatate, ceea ce pana acum nu se intampla: banu' - balonul, ani sau ana - da-mi, vreau, si mai zice nanu dar inca nu ne-am prins ce vrea sa insemne.
Evident odata cu intoarcerea acasa a revenit la vechile obiceiuri, adik mancat din trei in paispe dar nu-mi fac probleme. Nu mai vreau sa ma agit si cu asta pentru a nu stiu cata oara. E drept la soacra-mea deja are un program fix si foarte frumos exact asa cum ar trebui, papat, mers afara, jucat, venit in casa , papat iar, somn etc. program pe care eu nu prea reusesc sa il respect. Dar am remarcat ca daca ies cu el in parc o ora doua mananca mai bine.
Saptamana viitoare am vacanta si faecm planuri de mers la munte. Credeti ca mai gasim si noi o farama de zapada?
Abia astept!
Gata, ma duc ca ma asteapta o masina de rufe de pus pe sarma pana plec 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2