Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mynicegirl vezi ca e o lista pe prima pagina cu sarbatoritele fiecarei luni dar nu cred ca e completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cristinuca, ai inceput si tu ca barza, sa-ti pregatesti cuibul pentru pui. Sa nu-mi zici ca te apuci acum si de zugravit, schimbat mobile, perdele, etc Stai mamico bland, nu te stresa ca nu ramane curtea neingrijita!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mynicegirl, lista e pe prima pagina, si am facut-o dupa cum a dorit fiecare sa-si declare ziua de nastere sau nu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI NEFERTARI!

Ciao fetele!
tare greu ma urnesc la scris dupa cateva zile de pauza...nici nu stiu de unde sa incep.
Am vazut si eu catelus cu parul cretz, felicitari Miky pentru vorbareatza, e absolut superba! Noi la nivelul asta cred ca o sa ajungem pe la 3 ani...ah, cand a vazut-o Alyssa s-a enervat! ce reactie de prost crescuta!
Am vazut-o si pe BB Antonia, e o scumpa! i-ati pus deja cercei?
Mai sunt fete care ati pus poze noi...vreau sa le vad mai tarziu cu calm, mi-a cam expirat timpul la PC, cred ca va imaginati de ce...
Hai sa ma plang putin: aseara am avut o criza de migrena, niste dureri de cap infioratoare cum n-am mai avut niciodata, m-am abtinut cu greu sa nu vomit de durere ca de la plans n-am reusit sa ma abtin...am mai patit si alta data dar vad ca e din ce in ce mai rau. ati mai avut careva migrene? cum v-ati "reparat"?...mie mi-a trecut grosul dupa vreo 2 ore cu codamin (contine codeina) si complet dupa vreo 5.
Sa va zic noutati: Alyssa e tunsa! i-am taiat breton si zulufii de pe laterale deasupra urechilor pentru ca-i veneau tot in oki si o deranjau, de legat nu poate fi vorba ca nu suporta nimic in par asa ca a ramas foarfeca...arata mai baietzoi asa, o sa va pun poze. De cateva zile a inceput sa hraneasca pelusii, in special pisica si ursuletzul, laptele care ramane in biberon seara il da lor de-i mazgaleste in ultimul hal!
Va las ca de dimineata scriu la mesajul asta...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Hello!
Mickyyy, micuta Daria! E dulce foc, cum recita ea poezia si cum gesticuleaza... S-a uitat Iulia de nu stiu cate ori la filmulet, tare mult ne-a placut.
Aurasa, GabitzaM, Crissu - multumesc de raspuns. Ma simt normala acum si m-am si linistit in ceea ce priveste vorbitul Iuliei in somn.
ChrisDun - sanatate lui Emi!
Monu - ai niste ingerasi de copii, superbi! Cred ca esti tare fericita cu asa minunatii, pacat ca nu te poti odihnii cum trebuie.
GabitzaM - declar: sunt nascuta pe 31 martie (na, ca tot nu era nimeni trecut in luna martie).
Doarme Iulia, fug sa beau si eu un ness cu lapte si sa trag si eu vreo 2 pipe .

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu ca si TDI, mai rarut la calculator, ca e mai dragut... Am intrat doar sa va salut, sa vad ca faceti bine, ma intreba Ralwca (parca) daca am calcat, da, tot si am facut si ordine, am fost si in parc, am si invatat. Am si gatit... mult, pentru citeva zile. Dar de invatat mai am si inca mult, ca am doua examene de mijloc de sesiune, miine si joi. Stiu ca nu ma tine mult, dar e moment de criza din cauza acestor examene si eu in aceste momente functionez la cote maxime. Gata, s-a terminat pauza, va pup si sa fiti sanatosi!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara,

Io-s varza ...muta chiauna,ma simt ca un rahat pe autostrada...
Sper sa tin numa pentru mine virusii si sa nu fac circuitul lor in natura...

Ralwca ma bucur ca-i bine unghiuta Iuliei...eu trebuia sa-i scot ambele unghii de la picioruse,cum a patit Ericozaurul,numa ca mi-a fost teama de consecinte...si am incercat de una singura cum ti-am spus si tie...la un picior am scos unghia la suprafatza, la celalalt inca mai este incarcanata,dar nu mai supureaza...si vad ca-i rasare o unghie noua...
Cat priveste vorbitul in somn habar nu am ca eu nu dorm cu Delia...si din camera ei nu am auzit zgomote suspecte...

Monule am admirat pozele vostre...sa mor de-mi dau seama cu cine seamana Iulia...Alexia zic ca-i a ta,insa junioara nu-mi dau seama...dar mi-a placut poza aia cand dormea cu manutele langa capsor...Sa dea Domnu sa gasesti si tu un ajutor ca sa te poti bucura de minunile astea micute...

Simiena eu am facut la Medicover coproparazitologic si testul Elisa pentru giardia...in paralele am facut si o analiza la sange pentru nivelul eozinofilelor...a durat o saptamana totul...

Tdi nu-mi spune de migrene ca mor... saptamana trecuta am avut una de 3 zile de-am zis ca ma duc naibii...zi noapte...am luat tot tacamul: auline, ketoroale, fasconale,antinevralgice,algocalmine...canci...cu ciocanul in cap nu mi-am dat ca sa incerc si varianta cui pe cui se scoate...

Chrisdun sanatate Carinei...aerius sau ketof...

Aurasa, Crissu ce putin mai aveti...nici nu-mi vine a crede...ce fericite tre sa fiti sa puteti sa o luati iar de la capat...
Io mi-am mancat malaiu'...

Cuscra bafta la examen maine...haoleu e marti si 13 ...

Raluca tu nu mai zici nika?!In Bulgaria tu unde ai fost?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Andreas e cu febra, nu l-am lasat la scoala, sper in 2-3 zile sa-l pun pe picioare.
Bianca e tot mai maraita, nimeni nu-i intra-n voie si vrea atentia noastra 100%.
Sunt bucuroasa ca mi-au venit hainutele de la Quelle si sunt perfecte, adik n-am ratat nici o marime (e drept ca ne-am masurat si rasmasurat, deci corespund). Acum astept partea a 2-a.

Multumesc fetelor care mi-ati raspuns cu baia. Au fost vremuri mai bune si la noi.

Gabitza daca vorbesti serios cu ghetutele nu-i nici o problema. V-astept cu placere sa veniti. E un mall langa mine si au o multime de modele de la melania, iar oferta lor suna 2+1.

Adriana ai dreptate. Nu e nici o tragedie cu sau fara circumizie, se obisnuieste copilul cu orice. Cat priveste igiena te rog sa crezi ca e o falsa problema necircumcizia, nu tine decat de parinte si mai apoi de copil.

Cristina vreau si eu sa vad poze cu Emi. Unde mai gasesc? Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa le vezi pe ale noastre.

Laura sanatate!

Mamicilor! Nu e nici un motiv sa va ingrijorati ca nu vorbesc corect copilasii. Atata timp cat vorbesc in limba lor, deci nu e suspiciunea problemelor de auz, au timp sa-si dea drumul.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Monica (Nefertari)! Sa ai parte de tot ce-i bun si frumos in viata! Cred ca-mi fac curaj si te apelez pe skype...nu de alta, dar nu mai zici nimic.

Cristina sanatate lui Emi! La Baneasa mergeti la zoo? Cum reactioneaza la animale?

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, am vazut si eu frumusete de Bianca, Ce mare e! Si ce codite frumoase are!

Vazind-o pe Bianca, mi-am dat seama cit de panicoase sintem noi mamicile! Noroc cu copilasii nostri, care isi vad nestingheriti de cresterea si dezvoltarea lor, in ritmul lor propriu... Mi-am adus aminte de stresul lui Elisor si al OlgaiM legat de activitatea motorie a Biancai si a Mayei... si acum uita-le pe amindoua mergind ca toti ceilalti, ba se mai dau si pe tobogan. Acum a intrat pe rol stresul legat de vorbit, mi-am adus aminte de mine, cit de stresata eram pe la doi ani si ceva ca Agata inca nu vorbea bine si acum nu mai pot sa o opresc, o rog sa taca si ii turuie gurita in trei limbi, 18 din 24, ca mai vorbeste si prin somn. Nici Tudora nu vorbeste bine comparativ cu alti copilasi, dar nu mai sint atit de stresata, stiu ca va veni atunci cind trebuie, tot ce trebuie sa fac este sa o stimulez cite putin in fiecare zi. Dar asta e meseria de mama, sa-ti faci griji pentru fiecare lucru grav, dar si pentru fiecare intirziere, gest, comportament care nu ti se pare in regula.

Ar trebui sa ni se dea un premiu pentru acest lucru, macar cite o zi libera acolo... in care sa iesim si noi ca fetele si sa discutam tot despre copii, despre ce au facut, ce mai fac si ce vor mai face sau sa inrosim firele telefoanelor ca sa aflam daca sint bine acolo unde sint.
Nu ma bagati in seama, de la invatat mi se trage...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput