Copiluti de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
omustata spune:
Ralwca-vezi ca au mai fost fete care au avut problema asta, legata de cazut si lovitul la cap.
Iuliei si eu nu cred ca are ceva. Din pacate nu te pot ajuta cu intrebarile legate de permis. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Asa este cate o zi mai proasta.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Fetelor, miine e ziua indragostitilor. Cum o sarbatoriti!?!
Eu am luat o sticla de vin rosu, romanesc si un CD frantuzesc cu muzica de cafenea pariziana, nu stiu cum e ca e inca in tipla. Abia astept sa vin de la curs miine seara, sa culcam ploadele si sa ne simtim si noi... cumva.
Asa ca, am intrat sa va urez:
o sarbatoare a indragostitilor calda si fericita, oricum o veti numi, Dragobete sau Valentin. Sa aveti iubire in suflet si putere sa o impartasiti dragilor sau dragelor vostri parteneri de viata!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
omustata spune:
Nelia-multumim de urari. Sotul meu uraste sarbatoarea asta, asa ca nu o serbam nicicum. El zice ca este o sarbatoare pur comerciala, inventata pentru a stoarce banii oamenilor. Il enerveaza toata chestia cu inimioarele care se vad peste tot, etc. Noi serbam 1 martie, ca in Romania. Sincera sa fiu, nici eu nu am adoptat sarbatoarea asta de cand am venit aici. Poate m-a influentat si el, dar si mie mi se pare ceva cam neserios, nu stiu de ce. Dar este frumoasa, pe de alta parte, ca iti da ocazia sa sarbatoresti si sa te simti bine. Distractie placuta maine, la rendez-vous.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Eu am sarbatorit intotdeauna Dragobetele de pe 24 februarie, adica la noi in familie si apoi, in adolescenta si tinerete. Nici noua nu ne place comercializarea acestei sarbatori, dar ne-am obisnuit cu magazinele si ofertele lor, care seamana cu cele de la Craciun sau de Halloween. Pina anul trecut ne felicitam asa, la misto, dar acum a crescut Agata, a descoperit-o si o sarbatorim prin ea (am desenat toata seara inimioare si am scris cu ea mesaje de prietenie pentru colegii de scoala). Tinerii de aici percep aceasta sarbatoare in afara magazinelor, anul trecut i-am vazut cu cite o floare in mina, e o sarbatoare a iubirii, dar si a prieteniei si bunei intelegeri. Pentru noi este o ocazie in plus de a ne aminti ca sintem inca tineri si avem multe in suflet unul pentru altul si daca tot e, am zis ca nu strica sa ne mai oferim si noua cite ceva. Asa ca eu v-am urat si acum cite ceva si o voi face si pe 24 februaire si daca as sti toate sarbatorile iubirii din fiecare tara si cultura, as face urari pentru fiecare in parte. Asa sint eu, mai iubareata...
nelia spune:
De fapt, intrasem sa intreb pe Ralwca de Iulia... Sper ca e bine!
gabitzam spune:
Fetele care intrebati de Ikea, se deschide in 21 martie in Baneasa linga Feeria. Uitati aici un www.hotnews.ro/articol_65394-IKEA-isi-deschide-primul-magazin-din-Romania-in-data-de-21-martie-in-Baneasa.htm" target="_blank">articol
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Neatza!
OlgutaM eu chiar vreau s-o vad pe Maya cu palarie, chiar de nu ma uit intotdeauna la linkul postat, revin, stiu eu ca am lasat ceva pentru delelctare atunci cand am dispozitie, asa faceam si cu mailurile de la sora-mea, mi le listam dar nu le citeam imediat, le pastram pentru momentul cand ma puteam dedica complet, acum ne scriem din ce in ce mai rar, dar vorbim mai mult pe alte cai.
Si mie mi se intampla la fel cu somnul, de abia astept sa adoarma, iar apoi nu mai ma satur privind-o, mi s-a intamplat s-o iau in brate in timpul somnului si s-o pup, ca treaza nu mai pare asa dornica de dragalasenii.
Laura asa e, sunt 3 ani acum, no, depinde si de facultate, ca daca dumneata vrei medicina nu ai rabat.
Dan ma tot tachineaza daca mai vreau sa fiu inginer, dupa ce-am terminat facultatea vroiam imediat s-o fac p-a doua, si vad ca nu sunt in stare nici un master sa fac, bine mai e si problema banilor si s-au facut si 2 ani, acum ce sa zic si eu
, nu?
Nelia multumesc de urari! Aseara era aproape 11 si intrasem in panica ca nu reuseam sa dau de ai mei, credeam ca sunt cu bunica vitrega, care si ea e foarte rau, cand colo ii scosese sora-mea la restaurant. Asa m-am bucurat ca nu era ce-mi imagineasem eu.
Sa aveti parte de seara mult visata, ingredientele vad ca sunt pregatite 
Ralwka nu stiu cat se aseamana loviturile, dar Bianca a incasat cateva dintre care si cu semne vizibile in frunte, mi-a cazut din scaunul de masa pe gresie; a cazut de pe capaculde wc pe spate, cu picioarele-n sus si capul de greise, cred ca asta m-a speriat cel mai tare. In afara de un planset la intensitate maxima n-am observat sa aiba ceva. Stiam ca probleme sunt daca vomita, isi pierde echilibrul, cunostinta, am urmarit-o cateva zile si slava domnului ca nu am remarcat nimic schimbat, sa nu fie nici cazul vostru. Un
sa treaca.
Cu permisul suspendat e cazul unui nou examen? Nu stiam.
Daniela
! Exact la fel spune si Bianca "niuuu".
Nelia multumim de urari, dar la fel ca si OlgutaM, nu sarbatorim de nici o culoare valentin's day, e o sarbatoare importata si pur comerciala, care nu ne reprezinta...astept 8 martie.
Onixone 
imi imaginez scena si nu ma pot abtine.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Nici pe mine nu ma frisoneaza prea tare acest Valentine, ca prea ni-l baga pe gat cu forta. Probabil ca o sa-mi aduca Costi vreun mutzunache de plus si o floricica, o sa se bucure mai mult Andrei ![]()
Oricum, eu mi-am capatat deja cadoul, ca am primit saptamana trecuta telefon nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Neata la fete.
Vad ca discutati de ziua de azi ,eu ccred ca am sa imi astept zambilutele
care sper ca anu asta sa fie inflrite sa numai astepte omul pana se infloreste.Sigur nu voi primi nimic ca asa l-am anuntat ca nu am nevoie de nimic .
As vea sa raspund la toate fetele da sunt asa intr-o pasa proasta ,asa ca stau aici ascunsa si va citesc pe voi.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
elisor spune:
OlgutaM nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de raceala Mayei, eventual fara picaturi dar sa-i pui pe perna Karvol (sau ce aveti voi acolo) sa poate respira.
sa scapati cat mai repede!
Gabitza mi-a placut foarte mult sa "calatoresc" prin pozele tale, am vazut multe locuri frumoase, locsorul unde te relaxezi dupa o zi de office, in linii mari pot spune ca te-am cunoscut...de fapt cum esti acum te stiam, eram curioasa sa vad cum erai...atunci, inainte de a fi Mami de puf. Ce par lung aveai, de unde asa schimbare radicala?
Am inceput sa intampin probleme cu dropshotul, nu pot pune mai mult de 2-3 poze si nici pe ale altora nu pot sa le vad, mai mult decat cateva cadre.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"