Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

We placut, linistit si spor la prajiturit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Medica eu dorm iepureste de cand ma stiu . Cat despre poze uite aici.

Mimsi . Poate gasesti totusi pin casa buletinul. Pe al meu l-a gasit bona dupa 2 saptamni de cautari

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi mersi pt reteta de placinta .....dar spunemi si mie cum sint "folile moralitza" sint din acelea subtiri subtiri

mimsi,dar in gunoi te-ai uitat???????????!!!!!!!ti_o spun din propria experientaca si lui piticu meu ii plac posetele si ce este in interior

medicaintra pe adreasa comuna si vezi ca acolo gasesti explicatia cum se pun pozele,ai adresa si parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Habar nu am cum sunt foile astea, dar sunt subtiri!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi mersi cred ca stiu de care sint,maine cred o sa execut placinta

ma duc sa ii dau piticului gustarica si dupā accea sa ma prepar ca ma duc la doctor la control,vorbim diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am inteles cum e cu placinta, dar cine imi face si mie niste brownies din alea??? Nimeni? tz, tz, tz...si mai zic astia ca doctorii primesc spaga .

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR- am citit in viteza, ca printre retete de prajituri, meniuri apetisante si brownies...sa nu uit de cura mea de slabire

MIMSI-faina faza cu politia romana...Sigur nu e banc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Irina- unde a gasit bona buletinul? Noi dupa 2 sapt am gasit telecomanda de la tv din dormitor. Intr-un sertar, pusa de copila.
dana - cu gunoiul faptul e consumat. Adica gunoiul compostat. Ma rog, putrezit. Nu mai am ce face, in tura asta de gunoi sigur nu e
diplodocus - vrei sa-ti dau nr de la sectia 17 sa incerci si tu? Sigur iti vor da acelasi raspuns, ca-s consecventi (mi-a explicat ca daca il pierdeam la piata Rahova tb sa sun la sectia 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

L-am gasiiit!
Era in dulapiorul ei cu umerase. Oare cine l-o fi pus acolo?

Sa-l sun pe baiatul ala sa-i spun ca-l pierdusem pe raza sectiei 17?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Fetelor,ce mai faceti,dar puisorii vostri?al meu a fost tare obraznic azi,eu de cand sunt insarcinata imi pierd rabdarea,si-mi pare rau acum dar i-am dat cateva la fundulet...
Apoi a cazut pentru prima data cu capul de gresie,si m-i s-a rupt inima de mila,caci el nu prea cade...
nu vrea sa ia medicamentele,ne chinuim...tati il tine si eu
dar stie ca i-am dat ceva cu gust rau si nu vrea ,il mai pacalim cu ceva...si cu greu reusim...
voi cum dati siropurile?
sanatate bebeilor bolnavi.
va pupic pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput