Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Asa, Jadi, baga spaima in Irina!

Azi dimineata sotul filozofic: "eu nu merg in state! dupa o noapte ca asta sa mai raman si singur cu teroristul in timp ce tu te duci la munca? no way." Si cam aici s-au oprit discutiile noastre despre plecare.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

He he he... nu ma sperii eu asa cu una cu doua .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutare la fete

anya

vad ca vorbiti de papica i_a sa ma duc si eu sa papa ceva ca daca nu am sa stig ca voi "mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fomaeeeeeeeeeee

jadi dar reteta de placinta unde este????????????,eu o astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce mancaruri de regim diareic mai stiti ?

Paine prajita, banana, mar copt, orez cu morcovi, morcovi cu orez, carnita de pui fiarta, branza dulce, covrigi, grisine.
Paste cu branza dulce o fi bine sa ii dau lui Victor ?

Mercic,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Reteta placinta mama

Compozitie:
1 kg branza proaspata (dulce) de vaca
300 gr branza sarata oaie
9 oua
2 pliculete vanilie
Zahar la ochi (cum puii mei vine asta) circa 1 cana si un pic (super masura!)

Toate acestea se amesteca si obtineti un maclavais care se va intinde ulterior pe foi.

2 pachete de foi placinta Moraritza (de fapt aveti voie doar de un pachet dar e posibil sa aveti foi rupte care nu se pot folosi). De asemenea foile nu trebuiesc tinute afara, la frigider peste noapte sau cu cel putin 4 ore inainte de placinta tinand cont ca la achizitia lor sunt congelate).

Se aseaza cate 2 foi odata, cu varful cutitul se taie unt si se umple foaia din loc in loc si maclavais din belsug (atentie sa va ajunga pentru 6 suluri). Se ruleaza, tava se unge cu ulei si se aseaza sulurile care si ele se ung din belsug cu ulei atat pe deasupra cat si intre ele si se coc.
Pofta buna!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai cam astea ar fi, Cristina. Poti sa-i faci carnea la gratar, ma gandesc ca e mai gustos asa.
De paste habar n-am.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Nanadana te pup dulce,la fel si pt Antoine .
Multumesc ca nu mai uitat, intreadevar am conversat pe chat.
Cge, ma bucur sa aud de Victor ca este mai bine. Am vazut pozele de la cresa, poti sa-i spui lui Ancuta "Micuta Picasso".
Sanatate la toti copilasii bolnaviori.
Jadi, poti sa bagi niste oscilococinum, parca ti-a zis si Cge.
Eu acum am ajuns de la serviciu si am citit despre mancare.....pofta].
In legatura cu somnul de noapte, pot sa spun ca am avut noroc cu cei doi baieti ai mei care de la 2 luni nu s-au mai sculat noaptea.
Referitor la odihna noastra, adica la un somn adanc, puteti sa visati in continuare.In momentul in care apar copii somnul adevarat devine un tel greu de atins, cel putin pt mine asa este. De aproape 7 ani dorm iepureste (aud tot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Fetelor, cum pot sa pun si eu niste poze la semnatura ?
Help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna!
Am perdelit un pic dar am intrat sa va relatez o intamplare adevarata cu locotenent Tuzgureanu.

Preambul:
Copila stie sa-mi desfaca sacul (geanta) cu care umblu de obicei. Cum o prinde mai scoate cate ceva interesant din ea. Azi am constatat ca nu-mi gasesc portmoneul (nu aveam bani, doar acte - adica cartea de identitate, permisul de conducere, legitimatia de servici si niste carduri neimportante). Inca mai sper sa gasesc portmoneul cu pricina dar deja cand ma gandesc ca daca nu-l gasesc trebuie sa alerg dupa buletin ma ia cu fiori. Pt ca eram in pana de idei cu cautatul sun la politie in eventualitatea in care va trebui sa-mi fac alt buletin, sa vad de ce am nevoie.

Eu - buna ziua. Cred ca mi-am pierdut cartea de identitate. In caz ca nu o gasesc, ce pot face ca sa obtin alta?
Tuzgureanu: Unde atzi pierdut-o?
Eu: Nu stiu
Tuzgureanu: Pai doamna, e foarte important unde ati pierdut-o, ca daca ati pierdut-o la piata Rahova trebuie sa va duceti la alta sectie de politie

E, v-a placut?
Mi-a stat pe limba sa-l intreb ca daca am pierdut-o prin casa trimit ei pe cineva sa mi-o caute.
Oricum, discutia asa absurda cum a fost ea a fost constructiva (pt mine) ca m-a facut sa-mi aduc aminte ca am o prietena care ma poate ajuta sa-mi fac buletin repede, fara sa mai trec pe la meseriasii de la sectia de politie de care apartin.

Pumpici la toti.
Nanadana, multumesc mult ca ai facut lobby pentru reteta minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am recitit reteta si fac completari pentru care m-a sunat mama expres dar cum sunt toanta in exprimari, nu s-a inteles nimic.
Foile trebuiesc musai sa stea la frigider, nu se scot decat cand e maclavaisul gata!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput