Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 22
RalucaN spune:
Da asa o culc si eu pe cata, langa mine in pat. Numai ca eu nu o mai pun in patut la ea. daca o las langa mine nu se mai trezeste pana dimineata, dar daca o pun la ea in patut se scoala urland. asa ca dorm cu ea si cu asta basta. sper cand o sa mai creasca putin sa reusesc sa o reobisnuiesc sa doarma singura. nu stiu cum, dar eu sper.![]()
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
b_irina_c spune:
Miflore dar ziua cum adorme Ana? Tot asa de greu?
Vladut ziua adoarjme singur. Cand il va ca da semne de oboseala il pun in pat. Il schimb si-i zic ca plec sa arunc pampersul la gunoi. In maxim 15 min doarme dus. Seara in schimb figura tine cam 1 data pe sptamana. Asa ca stam amandoi in balansoar si citim povesti. Il pun in patut si sper sa nu se trezesca noaptea
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Felicitari noii mamici! Ancris, sa ai parte numai de bucurii!
Codruta, doarme cu tine toata noaptea sau dupa ce adoarme o muti la ea in pat?
Mimsi, ma bucur ca e bine mandra si ca stati pe-afara mult. Recuperati ![]()
Mifloricico, si al meu plange cu sughituri si cu noduri, de zici ca cine stie ce rau i s-a intamplat. Si eu cedez. Ma dau doar mare ca sunt zbir, ma face rapid cand baga plansete din astea seara. Asa ca stau cuminte langa el sau cu el in brate pana adoarme, uneori ne ia si mai mult de jumatate de ora. Noaptea insa, daca nu il chinuie rau dintii, il pun in pat, il mangai usor si ii zic "gata, culca-te" si ma car din camera. Protesteaza un pic de forma, dar adoarme singur.
La capitolul baie, Matei nu mai e disperat dupa baie si mor de ciuda, ba uneori chiar uraste procesul. Ii place daca se baga si taica-su in cada. La parte cu spalatul parului e jale mare de tot.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Si nu stiu daca v-am zis ca l-a obisnuit bona ca ziua, inainte de somn, sa i se faca masaj la picioare
. Si eu nu pricepeam de ce intinde picioarele si protesteaza in weekenduri cand il puneam in pat si dadeam sa ies din camera.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
mimsi spune:
Locca, uau, ce crestere are baiatul
!
Ha-ha, din ce citex aflu ca toata lumea are probleme cu somnul de noapte! Hop si noi in club! Si copila noastra s-a stricat (mai degraba s-a spurcat la dormit cu mine). Sa va povestesc cum se doarme pe canapeaua mea? GROAZ-NIC! Noaptea face prezenta. Daca nu-i raspund incepe sa miorlaie. Daca-i raspund se intoarce pe partea cealalta si doarme mai departe
.
Off, avea dreptate mama cand imi spunea ca pe masura ce ma maresc ma prostesc...
b_irina_c spune:
In noptile in care sunt foarte obosita si Vlad are treziri dese il iau cu mine in pat, dar tot se trezeste, asa ca nu rezolv nimic... La nopti multe insirata dormite klumea nu ma mai gandesc.
Am o prietene in francia care are un baiat de aproape 6 ani si care se trezeste noaptea sa merga la baie. Desi are baia langa camera lui, face turul casei pana la maica-sa in dormitor... doar asa ca sa o anute ca el se duce la baie
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
simonique spune:
Multumim Miflore pt complimente si vizionarea pozelor noastre
Felicitari Ancris pt bb 2, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
diplodocus spune:
Salutare, salutare!
Noi am prestat plimbarea de dimineata printre picaturi discrete de ploaie( sa creasca odorul si mai mare )
EGE- Doamna, prin ce ati trecut...
MARINELA- pupic ptIaris si pofta de mincare...
DIANA- si eu am citit despre metoda semnelo, dar nu sunt consecventa la aplicat, asa k Luca stie destul de putine...
DANA- ti-ai mai revenit dupa noaptea zbuciumata?
OLGUTA-mersi...
FETELOR- fiindca e vorba despre somn, eu am o MARE INTREBARELuca nu adoarme decit mufat la tzitzi...Am incercat sa-l pacalesc, dar nu-mi iese nicicum...Ce ma fac cu el, mai ales ca vreau sa-l intzarc???Oare daca nu o sa mai am lapte si nu mai simte mirosul/gustul, o sa renunte? Sunt chiar ingrijorata caci nu-mi inchipui nici un happy end 
Tonnia spune:
BiuMil, nu-i faci niste teste din alea de alergie? Din sange. Ige si altele. Citisem o discutie la Parintii...si o tipa povestea ca baietelul a avut mai multe episoade din astea de bronsite sau bronsiolite, i-a facut analize si a iesit ca e alergic la lapte (proteina), i-a scos toate produsele si n-a mai facut de atunci nici o banala raceala.
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Waw, Tonia, iti inteleg ingrijorarea si stresul. Si eu ma tem de asa ceva cu Victor. Tantita de la cresa are o nepotica de 3 luni si mi-a zis ca atunci cand a fost cea mica acolo, Victor venea mereu la tantita sa-l mangaie si sa-l alinte. Din aprilie nepotica ei va fi zilnic acolo, deci sper sa se obisnuiasca putin piticul meu cu asta.
Sper ca pentru Dinu sa fie ceva temporar, sa se adapteze la situatie si sa inteleaga ca nu-l iubesti mai putin. Iti urez multa putere si rabdare, sa treaca repede aceasta perioada dificila. Iar cu Sa nu-ti face griji, e inca f mic si in mod cert nu se simte neglijat. Multa bafta si curaj.
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)