Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ancris, felicitari. iti dorim un bebe sanatos, mancacios si cuminte.
Scrie-ne cand ai timp.

Si la noi e cu cantec adormitul. De cand eu sunt la pat sotul se ocupa exclusiv de adormitul lui Victor si cum el a fost intotdeauna mai pemisiv decat mine, Juniorul profita la sange, si inainte sa adoarma si noaptea cand se trezeste. Daca incercam sa-l lasam singur plange, cum zice si Miflore, cu sughituri, inecaturi, suspine, urlete, are un volum mama-mama, e maestru la impresie artistica. Iar sotul considera ca-l face sa sufere daca-l lasa sa urle, nu suporta asta. Pana la urma asta e, mai mult nu putem face in situatia actuala. Speram ca se va regla cu timpul.

Anto 19 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, naspa rau cu masina si permisul, chiar ati avut o zi cu ghinion. Bafta la scoala de soferi.

Simonique, i-am admirat si eu pe Mario si pisica cea alba, super.

Olgutza, e uimitor cata energie are Galushka ta, mai ales ca sunteti multi adulti in jurul ei, va dovedeste pe toti. Petrecere frumoasa de Sf Valentin.

Diplodocus, e dificila treaba, si cu trecerea timpului devine mai greu. Nu are cine sa te ajute, sa-l culce altcineva sau sa chemi o ruda sa te inlocuiasca cateva zile? Am citit despre mamici care asa au rezolvat intarcatul.

Bianca, multa sanatate lui Milan, insanatosire grabnica. Merita incercata treaba cu testatul pt alergii, am o colega care tot asa, dupa multe raceli si probleme a facut testele si fetita era alergica la peste, lapte, capsuni si inca vreo cateva alimente.

Pup fetele dragi si scumpe, sanatate multa tuturor,

Anto 19 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ancris, felicitari!
Codru, mercic pentru sfat, exct asa am facut si eu aseara pentru prima data si cam in juma de ora a adormit. Asa voi face de-acum ca nu ma mai tin nervii si in plus cred ca ne vor da si vecinii afara din bloc.
Mimsi, deci de-acum o sa ne scrii muuult mai des!
Irina, cu somnul de zi e mai bine in general; nu perfect dar oricum, adoarme dupa un sfert de ora, max. o juma de ora. Si fara crize nasoale. Uneori insa imi sare peste somnul de pranz si se culca direct la 11 noaptea sculata fiind de la 7-8 dimineatza.
Ralucutza, bine-ai revenit! Mi-a fost dor de tine.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, cat ii da Matei bonei pentru masaj?
Deci si Matei plange asa...ofofof...mai vino in vizita prin Meletauri sa ne consolam reciproc.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, eu o adorm in pat langa mine (dar pe canapeaua de la ea din camera), dupa care o mut in patutul ei (tot in camera ei) si pe la 11-12 cand ne culcam o iau in patul nostru (pe atunci incepe sa se foiasca si intinde mana in sus, prin somn). Peste zi la fel.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto . Ce mai face bb2?

Miflore si cat mai multe seri linistite! Chestia asta n-o inteleg nici eu... cum ziua poate adormi singur linistit si seara ba?
Vladut n-a rezistat in viata lui fara somn ziua. La Sinaia era sa adoarma in carca la ta-su, noroc ca l-am vazut si l-am dat jos de acolo .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonia,Anto, merci pt sfatul cu alergiile. O sa intreb la dr. Chestia e ca nu face des...pana la episoadele astea repetate numai racise din vara, iulie parca. Toata vara, toamna a fost foarte bine...eu am ramas asa speriata pt ca prima data a avut bronsiolita cand era f mic si mi s-a parut infiorator!!! acum cred ca nu a apucat sa se vindece dupa prima raceala si a a avut imunitatea scazuta...

Miflore, noi stateam cu Milan atarnati de patutz si cate o ora, faceam cu schimbul...il mangaiam cat urla pana se potolea si incet incet il lua somnul....nici nu mai stiu de cate ori ii cantam "bate vantul frunzele"...apoi, cand nu mai urla, tot comenta daca ieseam, dar plecam si reveneam des...pana la urma ajunsese sa comenteze si apoi sa adoarma. si acum il punem la culcare si ne mai ducem de 2-3 ori la el ca ba arunca suzi, ba face kk...ba nu are chef de somn. dar nu mai plange....
chestia cu plecatul pt momente scurte am vazut-o la un documentar despre cainii stresati care distrug casa cand pleaca stapanul. Li s-a recomantat asta pt a da siguranta cainelui ca nu va fi abandonat...nu va suparati ca fac aceasta comparatie, mi se pare ca e cam acelasi mecanism....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mifloricica, pupici back Si mie mi-e dor de voi in fiecare zi, dar stau foarte prost cu timpul.
Ah, uitai sa va spui. Aseara am expediat-o pe bursi la mama. Ca pleaca tata in gretzili o luna si a zis mama ca ii e urat sa se mai trambaleasca pe drumuri si daca tot e singura (ma rog, cu fratimiu, dar el nu se pune ca mai mult e pe net sau nu e acasa) mai bine sa o ia pe bursi la ea, ca ii e mai usor asa.... si bla blauri deastea. intr-un cuvant m-a vrajit si i-am data fata. dar o luna nu i-o las nici sa ma pici cu ceara. aseara asa pustie mi-a parut casa... si cand ma gandesc ca plec acus de la munci si nu ma mai intampina pitica parca imi vine sa plang. deja nu mai pot de dorul ei...

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ege prin cate ati trecut, e groaznik in spitale.

Diplodokus pe Vladi il adormeam tot la tzitzi, dar uneori cand imi era mie rau il adormea tasu plimbandu-se cu el in brate prin casa, la noi a functionat, la inceput se impingea, comenta, bocea, dar cu perseverenta merge treaba, cand i-am scos tzitzi de pranz eram disperata ca eu singura acasa nu stiam sa il adorm altfel, asa ca l-am lasat sa oboseasca pana a cerut el nani, adika se smiorcaia, l-am luat in brate la verticala, exact cca tasu , muzica incet la tv , el cuminte ca era obosit si in maxim 5 min a adormit.si asa adorme de atunci la pranz, dimineata cum casca okii vroia tzitzi, ce urlete daca nu ma executam , mamama, asa ca am aplikat alta tehnika, cum face oki ii dau ceva de mancare, o felie de cozonak, o felie de paine cu cascaval etc si gata uita de tzitzi , acum suntem la tzitzi de seara, dar e comod ca il adorme sotul in brate cu conditia sa nu ma vada, asa ca eu perdelesc pe aici cat il adorme tasu. in curand scapam si de tzitzi de seara

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Salutare mamicute si copilasi! In sfarsit am si eu full internet acasa, dar cu timpul stau la fel de rau.Am reusit si eu sa mai recuperez din trecut, am vazut proaspetele mamici si gravidute. Felicitari, sa fiti sanatosi( sanatoase)!

Si mie mi-a iesit un test pozitiv ieri. Astazi am de gand sa il fac pe al doilea si va anunt rezultatuil.

Flavia si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput