Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Si asa patrulam noi prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multa sanatate pentru Ege si Milan, sa va faceti repede bine!
Tonnia, dificil tare, dar trebuie gasita o cale de mijloc.
Imediat mi-a zburat gandul la faptul ca eu cedez dupa o perioada de timp de plans de-al Anei si ea castiga batalia de multe ori. De fapt nici ea nu obtine chiar ce vrea, incerc sa-i distrag atentia... nu-mi merge deloc insa la culcatul seara, o las sa urle o perioada si pana la urma o iau in brate...pt. ca plange nasol nasol, cu sughituri, se inneaca, zici c-o strange cineva de gat si se sufoca...si atunci castiga. Voi reusiti sa nu cedati in conditiile in care copilul n-are un plans normal ci asa cum vi l-am descris? Mie mi-e frica sa nu se sufoce...ofofof.
Nici mie nu mi-e frica sa conduc; si intr-adevar am acelasi comportament scris de Ruxandra, adica sunt mult mai atenta cand e si Ana in masina.
Ia sa citesc si eu blogul Olgutei ca tare-mi place.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Pana una alta l-am vazut pe Mario! Frumos foc! Si pisica lui Simonique! Wow! Ce alba si frumoasa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare!
Ce fac fetele?
Stiti ca mai avem o proaspata mamica in grup? Sambata noaptea l-a nascut si Ancris pe feciorul no. 2, bb Alexandru Eduard. Sa-i traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatos! Ii pupam pe amandoi si ii asteptam acasica.

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Printre randuri am citit si eu ce a patit ege, mititica de ea.... ii doresc multa santate.
am mai citi de kiduletz ca s-a distrat. bravo!
de irina ca se apuca de scoala. deci ca sa ma urnesc si eu sa o fac trebuie sa ii ia carnetul lui musiu?
de milan ca e si el bolnavior. sanatate multa!
dar nu am gasit nimic despre ioana. ce mai face? mai stiti ceva de ea?
ma duc sa mai citesc.

Mergi la inceput

Olguta, am citit blogul si nu mai pot spune nimic.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ancris felicitari ! Sa fiti sanatosi, bb cuminte, sanatos si mancacios!

Miflore noi avem f. rar plansete sufocante si inecacioase (la doctor, staini care-l sperie) si e drept ca ma dau peste cap sa-l linistesc.

Raluca poate tu te urnesti de buna voie, ca noua ni s-au stricat ceva planuri de plimbari lunile astea

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

naspa irina....dar mai bine ca s-a intamplat acum decat mai spre vara incolo, cand iti vine dor de duca in fiecare weekend.
am citit si eu blogul olgutzei. doamne, frumos mai scrii fata! pe bune daca nu ai putea sa scrii o catre cu toate intamplarile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Suntem bine sanatosi (de vineri incepand a fost OK) asa ca in casa suntem mai mult musafiri. N-am apucat sa citex din urma, dar de joi merg la servici asa ca voi recupera atunci. Savurez ultimele 2 zile de CIC si ma apuca nostalgia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ancris felicitari
Mifloricico, eu atata m-am chinuit cu adormitul cu Petra incat credeam ca veci nu va dormi singura si linistita, fara plansaturi. De vreo luna amluat-o langa mine in pat si ma fac ca dorm, in maxim 20 minute doarme si ea. Daca o pun in patutul ei de la inceput, face exact ca Ana. Asa ca am renuntat sa o mai adorm in patutul ei. De atunci suntem asa bune prietene si imi pare rau ca n-am facut treaba asta de mai demult.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput