Piticodromul de sept-oct 2005 (167)
Raspunsuri - Pagina 20
simonique spune:
Irina, imi pare tare rau de carnetul sotului, dar vezi asa te mobilizezi si tu mai repede![]()
locca spune:
Ege, acum am citit de voi. Of of, sper sa va faceti bine rapid. Nu stiu ce sa iti zic de dr. in Bucuresti, si mie mi-e cam frica de fazele de la urgente. Si cum pe copii ii apuca toate ori in w.e ori noaptea ...
Acum am recuperat din urma, deci scuzati mesajele defazate.
Bianca, bine ca ati scapat ok. Brrrr.
Ce nasol cu bronsitele astea. Sanatate multa!
Mie nu mi-e frica sa conduc desi traficul e tot mai haotic in ultimul timp. Totusi am constatat ca sunt mult mai cuminte cand il am si pe matei in masina si acum incerc sa ma educ si sa nu mai injur ![]()
Simo, inca nu am luat decizia finala, dar tindem spre a ramane aici.
Tonnia, dragul de Dinu, cred ca iti e tare greu. Recunosc cinstit ca m-a cam speriat postarea ta despre comportamentul lui Dinu. Sigur o sa-si revina, e bine ca ii acorzi toata atentia acum si nu te gandi ca Sa e privat de afectiune.
Apropos de ursulet ... si al meu se plimba mai nou si ziua cu paturica dupa el. Una doua e cu rica in gura, o molfaie si o iubeste de m-a disperat.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
simonique spune:
Mai fetelor, cum sunt copii vostrii la baie, ca Mario e obsedat. Toata ziua zbiara "baieeeee, baieeee", nici la Wc nu pot sa ma duc sau sa ma spal pe maini ca incepe circul. Cand il scot din baie nu mai zic. Rau e sa nu ii placa dar nici asa parca...
BiuMil spune:
Alina, ne-a spus sa facem aerosoli cu Ventolin si Flixotide (mai am eu ceva fiole ramase) sau dexa....ceva, 4 zile. plus claritine 3 seri la rand. si nurofen pt febra...
am intrebat si eu ce e cu bronsita si mi-a spus ca nu prea fac, dar dupa cum i-am explicat ca respira...inspira repede/normal si expira greu, cu un fel de pauza si are miscari ample ale toracelui, a zis ca e tipic pt bronsita. A inceput direct cu tuse productiva,febra si abia azi-noapte muci.
Acuma nu stiu, tratament asemanator am avut si pt bronsiolita, fara Claritine insa. Cand a facut bronsiolita prima data ne-a dat Ketof, care am inteles ca are rol anti-alergic...si fluimucil ca era infundat rau.
Merci mult si pt discutia de ieri si pt incurajari! paranoia scrie pe mine!
Multumesc si fetelor pt urarile de sanatate! Si dorim si noi la fel tuturor puiutzilor raciti!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
Bianca, eu imi pun capul ca este bronsiolita
...si dupa tratament si mai ales dupa simptome. claritine, ca si ketoful, este tot antialergic. Eu nu te contrazic pe tine, ca n-ai de unde sa stii, doar ma mir ca exista diagnosticul asta la copii de sub 2 ani(si basca are si simptome identice cu bronsiolita
).
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
locca spune:
Olguto, tu cand dormi? Am citit blogul si am ramas fara grai. Sunteti tari! 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Simonique asa e
.
Si eu am citit blog-ul Olgutei si m-am smiorcait nitel pe furis la birou
.
Eu perdelesc prin multe locuri, dar de scris... scriu doar aici ![]()
Acum am de scris o documentatie si as face orice numai sa trag chiulul
.
Si Vladut e disperat dupa baie, dar stie ca "doar seara dupa ce vine tati acasa".
In schimb al meu rade de se'mprastie la unele cuvinte noi. Aseara a desfacut fermoarul unei jucarii de plus si a scos din ea "umplutura" (ca nu mai stiu cum se numeste). Eu i-am zis ca i-a scos matzele
si de aici sa vezi distractie. Cum ziceam "matze" cum incepea sa rada in hohote si zicea si el "mame, mame"... Si nu e primul cuvant la care se strica de ras cupilul
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
BiuMil spune:
Alina, ce sa zic....fie ce-o fi numai sa treaca si sa nu mai faca
! daca auzeam azi cuvantul bronsiolita lesinam pe loc! ne-am gandit si noi aseara la asta, am citit si in caiet ce simptome a avut atunci...macar acum nu are wheezing si nici febra mare, desi stiu ca fac asa ceva cand se impute treaba...nu chiar a doua zi.Sper ca daca facem tratamentul de azi sa nu se agraveze...de aia am si presat sa ajung la dr...ca nu prea stiam ce sa ii fac si am simtit ca e goasa.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
da, bianca, important e sa treaca. cu tratamentul asta ar cam trebui, ca e bun.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana