Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta eu intentionez sa-l las pe Bogdan cu autobuzul . El nu trebuie sa plece din oras. Cu un pic de vointa rezov eu si asta .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Da Irina si mie mi-a mers asta pana acum...acum insa am ramas eu cu trenul ca sotu' si-a luat masina la Bucuresti. E bine insa ca eu stau cu ai mei si am masina la-ndemana ...chiar daca e dacie...merge

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anto, sa detaliez un pic: nu mai vorbesc de nopti nedormite si zile in care nu am 5 minute libere. Ma ingrijoreaza Dinu foarte tare, credeam ca nu e gelos pt ca se poarta foarte frumos cu Sa dar se pare ca manifestarile pot fi complexe. De unde era vesel si extrem de ascultator si de sociabil, la noi "nu" era "nu" fara niciun efort, pur si simplu asculta, acum e inapetent, umbla toata ziua cu suzeta in gura si cu ursuletul cu care doar dormea altadata, nu ma scapa nicio secunda din ochi, e disperat cand dispar, cand ma vede ocupata cu Sa face chestii periculoase, simte ca mi-e frica, se uita la mine zambind si asteapta sa reactionez, s-a schimbat si nu stiu ce sa fac. Toata atentia se indreapta asupra lui, cu Sa am ajuns sa-mi fac doar datoria, dar are el grija sa mi-o fac si noaptea. Mi-e frica ca o sa iasa Sa un carentat de afectiune. Eu citisem ca gelozia e o problema a celor de peste 2-3 ani, credeam ca astia mici trec mai usor peste hopul asta.

Ege, sanatate multa!

Karmenutza, unde tot umbli?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Neatza, fetelor!
Mai intai si mai intai, EGE, multa, multa sanatate pt puiul tau..si mult calm pt tine si sotz. Ca al meu sotz- ajutat de mine- le-ar fi darimat spitalul ,daca ne faceau una ca asta. Si se mai intreaba lumea de ce nu vreau sa ma intorc in Romania. Pai as muri cu ei de gat. Ca sa le spui MACELARI inseamna ca jignesti macelarii. Imi vin spumele numai cand ma gandesc. As fi facut un circ acolo de m-ar fi internat si pe MINE, nu numai pe cea mica. GRRRRRRRRRR. Aici nu exista asa ceva. Daca nu-si fac datoria, raman fara slujba. Ca sa nu mai vorbim de "plocoane" pe care nimeni nu le primeste. SI tot de americani spun ca-s javre,nemilosi si idioti. Macar astia nu te lasa sa mori cu zile.
Oricum..insanatosire grabnica pt EGE cea micasi pt mamisi tati.
Gata cu latratul, ca nu face bine la ten(zici ca-s la sedintza de partid).
Weekendul a trecut repegior..SLAVA DOMNULUI!
Vineri seara am stat acasa cu Galushca si babacii( taticu a fost la a doua slujba pina la 10 seara)- si tin sa va anunt ca am refuzat o invitatie de la colegi sa merg la baute cu ei- DIN NOU, ne-am pupacit, am dansat si mi-a facut "masaj" in cap (cand a terminat cu mine eram ca scoasa din etuva).
Sambata mama a gatit, eu am facut curatenie in toata casa( 3 bai, bucatarie, 4 dormitoare, 2 camere sus in pod, plus living room, dining room si family room, holuri, si alte imbecilitati. Plus ca am pus rufe la spalat in beci, toata ziulica. Cand am terminat, eram taman buna sa stau cu coliva pe piept. Nici la chinta nu-mi mai trebuia.Bombonelu a ajuns si el acasa de la munca cam pe la 3(cand deja se terminase distractia), si a furat-o pe Don'shoara Galushca, sanchi...sa ma lase sa-mi fac treaba in liniste si pace. M-am spalat, si am plecat la unghii- manichiura/pedichiura. Babacii au plecat cu aia mica si cu soatza la socrii/cuscrii, si ne-am intalnit acolo.
Duminica pe-acasa cu Pishcoata, soatza si babacii. Aseara au venit cumnatica si niste prieteni in vizita, i-am invatzat cum se fac ouale umplute ADEVARATE ( am facut 12 oua- deci 24 de jumatati...in 2 ore mai ramasesera 2 jumatati in frigider...asa ca BANUIESC ca facui treaba buna). Cumnata-mea a venit sa ma ajute sa-mi instalez noul scanner/imprimant, si uite-asa m-am culcat iar la 2:30. Ea a plecat la 2(nu inainte de a-mi spune ca fiica-mea era TARE URITA cand s-a nascut), si juma de ora am impaturit ciorapi, chiloti si tricouri, in pat linga soatza, care sforaia de tremurau perdelele la geam.
Si gata fu weekendul.
Tot ieri(pe 12) s-au implinit 9 ani de cand l-am cunoscut pe Bombonelu( soatza mea draga si scumpa).Ehe...alea vremuri, coane. Eram tinerica, frumusica, si n-aveam FIR de par alb in cap(nici macar in NAS)....Fost-ai lele cat ai fost......ca acu' sint taman buna de bagat la Antipa. Si lumea ma sfatuieste sa mai fac un bebe. Poate din COCA...ca altfel nu ma mai tin balamalele..ruginesc dreq de tot..si din baba naftalinoasa ajunga baba taman buna de reciclat.
In rest..am o surpriza mumoasa pt soatza, dar nu pot sa spun ce e pina pe 14, ca parca-l vaz ca intra pe-aici in "recunoastere" si afla ce si cum. Si se duce dreq si mama surprizei. Va spun Miercuri. Oricum...n-am cum sa-l intrec la capitolul "surprize", ca acu' 2 ani imi lua "shareta" nou-noutza- masina cu volan cu tot. Asa ca...eu i-am facut cadou una bucata Galushca, sa-l tina toata viata, si sa nu ma uite
V-as raspunde la toate in parte, dar ma incurc in nume, mesaje si deshte. Doar stiti ca va citesc ca pe "Evenimentul Zilei" si mai scot si la imprimant, ca sa aiba Maman ce citi cand iese la "fumoar"(adica in marchiza, neamule).
Galushca e in forma rara, m-am chinuit asta seara o ORA sa o filmez 3 minute, si numai mi l-a aratat. Asa ca ma lasai pagubasha, injurai in 3 limbi, si in copaie cu ea. Am imbaiat-o, a baut doar vreo 3 guri de apa cu sapun(), si apoi a inceput distractia. Mai fetelor..eu nu-sh cum stau pruncii vostri la "sters si apretat", ca a mea se lupta cu mine de zici ca sintem la Olimpiada. Lupte greco-romane, si altceva nimic. Pina o sterg, o dau cu crema, si o imbrac, sint si eu terminata. Si in CHILOTI sint shtrampirata. Mama saraca e uda din cap pina-n picioare(juma din apa din copaie aterizeaza pe noi), si cand s-a terminat balciul semanam amandoua cu doi shobolani plouati, iar don'shoara zici ca-i scoasa din cutie. Pai asta-i echitate sociala, nene? Voi la fel patzitzi? Sau sint eu tembela de la mama natura????????. O pun pe masa din bucatarie- ca pe curcan in ajun de Craciun- si ma lupt cu ea de zici ca-i lupta pe viata si pe moarte. O alerg pe toata masa(mai bine spus ma alearga EA pe MINE), cad toate de pe masa, prosoape, fatza de masa, hainutze, de zici ca-i casa de nebuni. Uoffffffffff..si cica sa ii mai fac o sora sau un frate...DAMIGEANA UNDE E???????????
Mai nou se urca pe MASA...Escaladeaza scaunele, si apoi sus pe masa..si cand ajunge acolo..e ATIT de fericita si satisfacuta..zici ca a ajuns in virful Everestului. Ridica mainile sus si zambeste LARG. Iar eu..eu am palpitatzii. De cateva zile a descoperit ca se si poate URCA in pat, nu numai cobori. Alta distractie. Tot ce n-are voie face. Dar e fericita. Asa ca o las sa faca pe exploratorul, iar eu stau linga ea- sa nu se accidenteze, si ma rog la DD sa am reflexele bune...macar sa o prind din zbor.
Pe-afara n-am mai scos-o, deoarece aici au fost numai -12, -13 grade,zapada cu carul, asa ca ne facem de joaca in casa( demolam intr-o veselie). In rest..liniste....(acum, la 4:30 dimineatza).
Cam atit pt acum. Multumesc tuturor pt mesajele de la blog si de aici, si pt pupici
Aveti grija de bebei- si de VOI, si dati-i inainte cu scrisul...ca eu citesc de zor, din culise

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

simo mersi pt cafea ,dar tot ma duc sa ma bag un pic in pat,profit a Antoine isi face somnul de 10
ege sanatate
irinate rog nu ma uita cu regimul lui sora ta ,grija mare cu
tonnia vai ce activa esti,acuma imi dau seama de ce spuneai ca iti dai demisia

gata la dodo,ca deja pierd cam mult si teroristul se trezeste pt ca doarme maxim 1.30h,pa ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna...trei cafele si la mine!!! va rog

azi noapte am patrulat pe langa pitic, care respira ca o locomotiva...iar acum tocmai ce am venit de la dr. cu diagnostic bronsita!!!! e a treia oara cand e racit, nici nu stiu de unde culege virusurile astea ca de o luna sta numai in casa...speram sa trecem repede si peste asta ca suntem toti epuizati.

Tonnia, aceeasi reactie a avut-o si verisoara lui Milan , Lilou, cand l-a cunoscut. La vremea ea avea un an si ceva iar milan era inca bb. cerea acelasi gen de atentie, vroia suzi, mergea in 4 labe (desi mergea bine de multisor), vroia in brate, il impingea sau trecea peste el, vroia bibe, desi ea bea cu cana...astea erau niste momente, alteori il pupa si era foarte dragastoasa. Si acum mai e geloasa...eram la ei o data si am vrut sa il culc pe Milan la ea in pat....a venit si a aprins lumina si imi "explica " cu suzi in gura ca si ea vrea sa doarma. Oricum insa s-a mai obisnuit...Si Milan la fel face, daca o iau pe ea in brate o trage de picior sa se dea jos, nu vrea in locul ei, vrea doar sa nu o mai tin. Cred ca au nevoie si eu de o perioada de acomodare...plus ca in curand vei putea face lucruri cu amandoi, ceea ce il va mai linisti pe Dinu ...zic eu... O sa fie bine !!!

Ege, sanatate multa! E foarte trist ca se intampla asa...bine ca ati luat fata din spital. In conditiile astea o sa fie mai bine acasa. Daca diagnosticul e incert, mai bine sa o mai vada cineva. Oricum, daca ai nevoie de ajutor, noi suntem aici!

Multumesc si pentru gandurile bune legate de incidentul nostru rutier...ca sa ii zic asa. de aia mi-e frica mie sa conduc, pai daca eram la volan vineri seara nu cred ca ajungeam de la Alba la Sibiu...in conditiile in care erau tiruri care depaseau coloane de masini pe contrasens, si tot felul de alti dementi! stiu cel putin inca 3 care aproape au albit in seara aia....
dar urez multa bafta Cristinei si Irinei!!!! pt gradi eu am gasit un traseu pa care nu trebuie sa fac decat la dreapta...pe langa mersul in linie dreapta

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Bineinteles ca am uitat ceva
Diplodocus, vezi ca ai email in legatura cu site-ul de poze. Ma poti gasi si la scarbici ai adresa de email,asa ca incearca linistita. Daca nu reusesti, promit sa ma ocup e de site in weekend. ( O facem de ne dau aia afara de pe Piczo).. Dar cumva, cumva o scoatem la capat
Marinela79- multumesc..iaca inapoi portia de mozol..si de la mine, si de la Mina...
si las' ca SIGUR mai uit ceva, si ma intorc. DIN NOU

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bianca Vineeee fataaaaaaa! Poftim si sanatate multa pestisorului de Milan

Olgutza bag seama ca si uitatul asta e bun la ceva te tot intorci pe la noi cu mozolurile si by the way blogul despre patania Minei mi-a luat maul complet... pentru un trio de dame bine, Galushca fiind bineinteles number one

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ege, ai un pm.

bianca, imi pare rau de milan. dar ce s-a captusit saracul. eu m-as gandi mai degraba la o bronsiolita la varsta lui, pentru ca astia mici nu prea fac bronsite. ce tratament i-a dat?

tonnia, cum spuneai?! mi-e frica si mie de crizele astea. si cred ca as face la fel ca tine, m-as ocupa afectiv mai mult de dinu, cel putin acum pana isi revine. daca acum se comporta asa, iti dai seama cum ar fi facut pe la 3-4 anisori.
vad ca anya e f afectuoasa deocamdata cu burta, o pupa mereu, ii face "mai, mai" lui bebe. dar asta e una si cand va vedea ca bebe papa din tzitzi ale ei si sta la mami in brate...nu-i va conveni.

scuze ca scriu numai cu litere mici, dar am constatat ca merge mai repede . si am si o lene...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana inainte sa citesc/scriu vroiam sa-ti dau PM . Am vorbit ieri cu sora mea (ca trebuie sa recunosc ca am uitat ) si a zis ca zilele astea imi face transcrierea.

Tonnia am mai auzit si la altii exact situatia descrisa de tine. Doar ca fratele mai mare are 3 ani. Parintii ii explica ceva de genul bb trebuie sa invete sa faca toate lucrurile pe care le stie deja cel mare. Dinu e mai micut acum, dar sigur va fi bine!

Bianca sanatate lui Milan! Nasol cu racelile astea...

Se pare ca ma voi apuca de scoala de soferi mai curand decat am crezut. Sotului i-au luat permisul pe 2 luni (neacordare de prioritate cu accident) si in plus trebuie sa dea din nou examenul scris.... Asa ca... il vom da amandoi .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput