Piticodromul de sept-oct 2005 (167)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ce ai zino cu marti 13? E o zi foarte buna, tot marti 13 era si cand am nascut si uite ce mandrete de nedormitor am

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Ege . multi pentru Ege, dar si pentru tine !

Da... marti 13... sotul iar a ciobit masina . E a doua oara in mai putin de 1 an cand e vina lui. E clar, daca vreau masina e musai sa fac scoala de soferi .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

fetelor ma terminat aseara Antoine tipa in somn se trezea,rascolea,dadea din mainii si picioare,cu capul in patutul auzeam poc poc se reidica in picioare isi arunca ursuletul care dorme cu el si bineiteles ca dupa cieva minute urla ca il vrea..... sii de dimineata la ora 7.30........FRESH ......... terorist mic si va dati seama cum sint O EPAVA ,ma duc sa imi fac o cafea ..dubla ,tripla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

'neata si de la mine!

si atat ca ma duc sa vad ce ii fac copilei care e caraita si apoi ma bag la o cafea ca azinoapte aveam criza de rinichi. chiar daca fata mea doarme noaptea toata. se trezeste o data de doua ori, cere sticla de lapte si apoi pana sa ajunga cu capul pe perina adoarme in cadere.

pup.

of ege ce sperietura. sper sa fie bine. tinem pumnii si ne rugam la DD.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

zano eu chiar sunt superstitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Neata! [emoticon cu pisca neagra]

Mifloricico ziua cu pricina e Vineri 13...asa ca azi am scapat...sunt decat trei ceasuri rele

Ege of, imi pare tare rau de micutza Ege. Tine-ne la curent cu starea ei si daca e cazul, ne descurcam noi de un dr bun aici in Bucuresti, poate ne ajuta si Alina

Marinela multa sanatate lui Iaris . Bolnavior, bolnavior...da' tot iti mananca urechile

Dana Frantzuzoaica o cafea mare, neagra si strong de la mine

Ruxi am vazut la un moment dat asa din zbor...sa inteleg ca ati renuntat la ideea cu plecatul in State?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim .
Medi, ai dreptate, a mai fost pe podium
Ege, sanatate multa
Irina, nasol de voi cu masina. Eu am scoala de soferi dar e musai sa luam inca o masina daca vreau sa patrulez prin oras. Cand e Pepe plecat trebuie sa iau masina parintilor si pana ajung acolo....si nu am scaun de masina in ea... Asa ca trebuie ceva personal.

Si eu sunt superstitioasa, dar incerc sa o iau mai moale, ca altfel n-as mai iesi pe strada

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

De ieri dimineata Noelia are doua muscaturi pe obrazul stang si una sub barbita. Nu am nici cea mai mica idee de la ce ar putea fi. Sau ce ar putea fi. Mie muscaturi mi se par. I s-au facut mai mari si mai rosii de ieri. Nu stiu ce sa ii fac. I-am dat cu alcool mentolat si degeaba. Azi de dimineata nu stiu cum facu si le rupse(nu stiu cum sa explic, ca nu aveau zgaiba dar cred ca o mancau si se scarpina). Nu stiu ce sa ii fac...daca ii pun plasture mai rau il rupe. Ii pusai peste bubita un pic de amoxicilina praf. Nu stiu ce sa ii mai fac. Voi ati patit asa ceva?

Zicea cineva zilele trecute de ceva muscaturi dar nu mai stiu cine

Mergi la inceput

Adormii copila ca uitasem sa va zic....a dormit de la ora 12...se trezi la 9 si acum o culcai din nou ca nu ma intelegeam cu ea. Deci se amana plimbarea.

Maine plecam la capitala. Nasol cu trenurile astea...avem accelerat la 8 fara 10 , apoi interciti la 13,15 ar fi perfect dar e cu schimbare in Calafat parca ...si inca un accelerat la 16,30 care ajunge destul de tarziu(in jur de ora21..) deci chiar nu stiu cu ce sa venim.

ma duc sa beau cafeaua ca nici nu ma mai exprim bine.

cand se trezeste don'soara iesim la plimbarica sa ii luam lui tati ceva de ziua indragostitilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
va invit pe toate la
pupici

Mergi la inceput