Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Emanuela, l-am inlocuit deja. A mers upload-ul f. bine. Eu vad filmele cu BSPleyer, dar Beby Bach nu mi s-a deschis decat cu Media Pleyer.
Noi ramanem la biberon. Le place foarte mult si nu vreau sa risc sa nu mai bea lapte. Avem timp sa invatam si sa bem cu canitza, nu ne insuram/maritam band din biberon
. Plus ca ai mei adorm cu biberonul. Ar trebui sa le schimb si obiciurile de somn, daca i-as pune sa bea numai cu canitza.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
pisicut spune:

Fetelor, am si eu o problema. De azi dimineata Alex are rosu in gat si stare subfebrila. Si varul lui are varicela de vineri. Bineinteles ca saptamana trecuta cat a fost in vacanta au stat bot in bot toata ziua. Intrebarile mele ar fi: are si el varicela? voi cum tratati rosu in gat?
Dupa masa ma duc la doctorita, dar parca vad ca iar imi scrie antibiotic si nu vreau sa-i dau, mai ales ca nu are temperatura, nu-i curge nasul, nu tuseste.
Dati-mi un sfat va rog.
Monica-Elena spune:
pai pisicut daca cei doi copii au stat impreuna in perioada d eincubatie eu zic ca o s afaca si al tau. mai ales ca majoritatea bolilor astea contagioase asa debuteaza cu rosu in gat. si zic sa nu ii dai antibiotic ca daca e vreo contagioasa nu il lasi s aerupa. tine-l cu antitermice si zi la dr ca a stat cu varul.
Albinutzza spune:
Problema la noi este ca nu mai vrea din
ca nici eu n-as fi renuntat la el, dar... De-asta vreau sa incerc cu cana. Emanuela ms de pont![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Maria Antonia 1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ema.nu.ela spune:
laura,
poti pastra linistita biberonul atat timp cat ti-e mai usor. si mie mi-e usor acum cu bibe. insa vreau sa privesc un pic si-n perspectiva si sincera sa fiu n-as vrea ca la 4 ani sa bea tot din bibe.
eu stiu multi copii care au renuntat singuri la bibe in jurul varstei de 2 ani si de-atunci nu mai beau lapte deloc pt ca n-au fost invatati sa bea si din altceva. sau copii care dupa ce au renuntat sa manance fructe pasate amestecate cu cereale si branza n-au mai vrut fructe pt ca nu erau obisnuiti cu gustul si consistenta lor. eu pt ca am obisnuit-o pe maria de la 6-7 luni si cu fructe bucati acum imi mananca orice fruct cu placere si cu coaja daca nu e f tare. de-aia eu recomand tuturor prietenelor sa ii obisnuiasca si cu altceva din timp ca sa se faca trecerea treptat.
eu mi-am propus sa inlocuiesc bibe cu cana pana la 2 ani. acum sa vad cum evolueaza. la inceput o sa-i dau doar seara sau o sa incerc la pranz in weekend.
iar cana asta de care vorbesc eu e ceva intre cana cu pai si bibe adica tot suge copilul pt ca are supapa.
eu de ex am probleme cu maria ca nu vrea galbenus de ou. si pt ca ea nu mananca nimic piure ca sa-l ascund in el...nu pot decat sa-i pun in mancare dar nu e suficient. a mancat intr-un timp omleta dar nu mai vrea :(
iar lactate in afara de lapte nu vrea nimic: branza, cascaval, iaurt, smantana. tot asa ce mai pun in mancare la paste in general.
in schimb ar mananca legume si carne fierte sau la gratar la toate mesele. si rosii si castraveti si fructe.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
Katink spune:
Laura si Irina, va multumesc pentru urari 

Ieri nu am mai avut timp sa va scriu si voua vestea cea mare. Asa cum probabil v-ati dat seama, ieri a nascut cumnata mea gemenii mult asteptati
Raluca Ioana si Andrei de 2500g, respectiv 2600g la 36sapt.
Sunt toti trei sanatosi, am apucat aseara de am vazut si cateva fotografii, sunt scumpi foc si seamana cu taticul lor ![]()
Emanuela, ai reusit sa faci rost de carte?
Cat despre biberon si eu sunt cam de aceeasi parere cu Emanuela. Emma mea bea lapte cu biberonul - 250ml la o masa- dimineata cand face ochi si seara inainte de culcare.
Dupa ce bea lapte o spalam pe dinti si apoi o culcam - asta seara.
Si eu ma gandesc ca are un an si 6 luni si de acuma sa o invat treptat sa bea din altceva. Dar am auzit si eu povesti cum ca daca ii scot biberonul nu mai bea asa mult lapte sau chiar renunta la lapte... deci cred ca ideea Emanuelei e buna, sa invatam cumva copiii sa bea si din altceva lapte.
Emma bea bine cu cana, paiul si bacher-ul - o sticluta cu cioc dar are supapa, deci nu curge daca nu suge din ea - apa si suc, lapte o sa incerc sa ii dau si din astea din cand in cand sa vad cum reactineaza si cam cat bea.
Oricum nu e dependenta de biberon... sper eu ca scapam de el usor.
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Albinuzza, ti-am admirat micuta comoara, e o dulcica. Si eu de abia astept sa nasc sa vad cum va reactiona Emma cu surioara ei, mai ales ca e inebunita dupa bebelusi. Cum prinde unul il pupa, il mangaie, este foarte atenta... sper sa nu avem probleme de gelozie.
Anis, tu ce mai faci? Ti-au trecut ranile de la san? Poti alapta acuma cu bine?
Laura, ma uit mereu si la piticii tai, si la poze si la filme, sa va traiasca sunt scumpi foc.
Pisicut, multa sanatate lui Alex, sa nu fie nimica grav.
Monica, va doresc sa fie asa cum vreti voi. Sa ne anunti de-s doua liniute, va tin pumnii.
Noi suntem bine, burtica mea creste, eu ma simt bine in continuare, sunt in saptamana 31, nici nu stiu cum a trecut timpul. Mai am doua luni jumate si nasc
si sunt foarte nerabdatoare.
Cateodata imi e teama ca si Emma e inca mica si eu chiar nu am pe nimeni care sa ma ajute - nu mama, soacra, vecina, cumnata, sora, nasha, matusa... - nimeni
dar nu voi fi singura mamica de pe lume cu doi prunci mici, nu?!
Acuma sunt inca optimista, mai vedem peste trei luni cum va fi.
Pupici si sa auzim de bine,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
andre_ea spune:
Katink, felicitari cumnatei pentru bebelusi! Sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti! Am vazut eu acum cateva zile mesajul de pe mess cu "vin pinguinii", dar nu stiam despre ce era vorba si am fost pe fuga asa ca n-am intrebat.
Emanuela, nu ma gandisem la treaba asta, dar ai dreptate. O sa incerc si eu sa-l fac sa bea lapte din cana cu cioc.
, am vazut albimik. E fru-moa-sa!!!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
anis spune:
Katink...nu..inca nu mi-a trecut rana la san.Am o luna deja..o s a o i-au razna, dar oricum e ceva mai bine...poate intr-o luna scap de ea..ce optimista sunt.
Tu mai ai un pic...bucura-te cat poti acum de momentele astea ca dupa e..jale..asta in cazul in care nu te ajuta nimeni.Sa ma fi vazut cu o mana ii dau sa pape lui Ingrid cu cealalta o tin pe Iarina.Si plus ca mi-am luat la carucior o chestie scaunel care se ataseaza in felul asta nu umblu cu 2 carucioare.Oricum Ingrid merge si singura, dar si oboseste si cand oboseste o pun acolo.
Apropo IArina duminica a facut 1 lunaaaa! O sa va pun poze...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."