Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata !

Vali - iti doresc sa gasesti un loc de munca care sa-ti aduca multumire si sa-ti poti creste copilul asa cum tu iti doresti

Delia - ma bucur ca puteti sa mai iesiti din casa si sa petreceti intr-un loc atat de frumos, si noi ne-am dori

Laura - Lui Sebi al nostru ii place sa se uite la Baby MacDonald. Nici nu clipeste uitandu-se la animale. Pupam shtrumpheii

Irina - Succes cu catelusa si ce sa-ti spun, nu vreau sa te dezamagesc dar tot o sa cureti dupa ea cam pana la un an, al nostru are acum 11 ani dar nu mai este la noi, este la tatal meu. Ne bucuram ca Ioana este fericita

Simona - ma bucur ca ti-ai gasit de lucru, asa mai iesi din rutina de acasa, lasa ca o sa va obisnuiti si Mario si tu .. Spun din experienta. Ce mai plangeam , eu pe la servici si Cata la cresa . Si Sebi face urat atunci cand nu este lasat sa faca ce vrea. Tipa si da din picioruse si daca vede ca nu il bag in seama se duce la Cata si plange ca sa-l impace.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Ema - eu nu i-am schimbat inca laptele lui Sebi dar cred ca o sa o facem si noi in curand. Zici ca Maria s-a obisnuit repede? Nu stiu ce a fost ieri ca si Sebi a dormit la pranz cam 3 ore jumatate. Si noi care voiam sa iesim afara ca era asa de frumos .

Pupam toate mamicile si va dorim o zi buna !

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Vad ca vb de dinti, si noi tot cu degetar ne spalam, si cu Nenedent, si accepta f bine, ne evde pe noi si e ok. Si eu vreau sa-l duk la control, am o prietena stomatolog, si cred ca voi merge la ea.

Legat de lapte noi suntem pe cel de vaca pe care acum il bea f bine, problema mea e ca nu vrea cu si treb sa i-l dau cu lingura. Vreau sa-l invat cu cana, dar deschide gura mare si n-am sanse, ca tot e pe el. Am si cu supapa, ma insist, am zis sa incerc cu ceaiul pe care il adora.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Dede, super peisaje, super cabanute, pacat ca e departe de noi.

Tare mult simt si eu nevoie de o evadare in 2, macar pt o zi, dr acum chiar nu se poate

Monica, v-ati intors?!

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetelor, am primit unda verde sa punem filme, muzica si ce mai vrem cat incape. Are pusa o limitare si cand se umple, o sa stim. Oricum, a zis ca daca avem nevoie, ne mareste spatiul. Asa ca daca aveti muzica, desene, jocuri, filmulete, ce credeti voi ca ar interesa si pe alte mamici, bagati acolo!

Emanuela Beby Sheakspear la mine in calculator merge bine. Cand am facut upload, m-a tinut o zi jumate. E posibil sa se fi intamplat ceva si s-a busit fisierul. Il dau jos si incerc sa-l mai pun odata. S-au plans cateva persoane ca On the go si inca unul nu se vad sau nu se aud. Le-am trimis niste codecuri ce am avut eu prin calculator si au zis ca e ok, merge. De asta am zis de codecuri.
Cereale le-am luat de vreo 3 feluri, dar am ajuns sa le manac eu . Lor le place mai mult operatiunea de rasturnat castron-> imprastiat prin toata casa-> adunat cateva la loc. Continui sa le iau de alea solubile, pt bebelusi si le amestec cu fructe, iaurt. Le plac asa. Din alea mai mari le-am mai dat cu lapte, dar nu se prea omoara. Fulgii de porumb le mai plac, dar se plictisesc repede de rontait si trec la imprastiat.

Albinutza teribil de frumos in stupul tau! Felicitari parintilor si crestere frumoasa in continuare puiutilor.

emaaimee ma bucur ca ati ajuns acasa si v-ati linistit. Ti-am trimis PM.

Irina sa va traiasca noul membru al familiei. Sunt convinsa ca Ioana si catelul o sa fie cei mai buni prieteni. O sa creasca impreuna si o sa fie animalul pe care o sa-l iubeasca cel mai mult in viata, o sa povesteasca nepotilor despre el!

Vali iti tin pumnii sa iti gasesti un loc de munca asa cum iti doresti si sa iti cresti puiul asa cum vrei. Daca nu te ajuti tu, nimeni nu o face. Sanatate multa si putere. Sunt sigura ca o sa razbati cu fruntea sus!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Katink trebuie sa spun si aici: Sa iti traisca nepoteii gemeni! Sa fie sanatosi, cumnatei tale refacere rapida si mult laptic. Poate ne intalnim cu totii la vara la Constanta

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da ne-am intors. A fost f frumos. ne-am incarcat bateriile si eu si tati iar Mihnea s-a comportat f bine cu bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de nepotei!!!

Monica Elena, bine ati revenit!!! Asteptam vesti peste o luna... una sau doua liniutze...????

Pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
nu-l da jos. pana la urma am reusit sa-l vad cu vlc-ul. deci totusi nu e corupt :)

albinutza,
incearca cu canita magica cu supapa de la avent cu flux rapid pt 12+. eu in de-aia vreau sa-i dau incet-incet lapte. deocamdata facem antrenamentul cu apa. oricum ea bea apa din cana avent cu flux mediu de la 6-7 luni o pun in pat si se serveste noaptea si dim daca ii e sete. sau incearca cu paiul sunt pahare cu capac si pai.

dania,
maria n-a zis nimic. oricum ea bea humana 3 am avut un pic emotii dar am zis ca poate n-o fi diferenta de ingrediente prea mare fiind aceeasi firma plus ca deja e mare nu credeam totusi s-o doara burta sau sa faca vreo alergie cumva. dar m-a surprins pt ca la gust sunt f diferite asta junior e tare bun seamana a lapte fata de ala praf care avea un miros...dar probabil la ei nu conteaza mirosul ca la noi :D

dede,
mor de ras citind cartea aia. s-o rugam pe yasmarii sa ne zica si noua daca exista cartea "imblanzirea bebelusului" ca tare as vrea-o si eu...desi al meu sef cred ca a citit-o el ca stie sa manipuleze oamenii din cuvinte de-ti distrage atentia de la toate nemultumirile pe care le ai ;)

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ar fi minunat Irina

Mergi la inceput