Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
mitub spune:
sa-ti traiasca piticii, sunt care mai de care mai frumosi. cand o vad pe Maria, parca ma uit la fetele mele cand erau mici.
Iar Luca e un cavaler adevarat!
Pupici,
Bogdana
dania.nicol spune:
irina - ne pare rau ca este bolnavior catelusul, speram sa se faca bine cat mai repede sa o bucure pe micuta Ioana
Anis - fii tare , nu stiu ce sa-ti zic, stiu ca in spital ne spunea sa nu mancam ceva care putea sa il strice pe BB la burtica cand il alaptam, asa ca mananca si tu iaurturi, fructe poate isi da drumul la burtica
Bogdana - lauda-te ca ai si cu ce
emaaimee - chiar disparuta nu ma dau ca de intrat am intrat mereu si am citit ce ati scris. Am sa mai scriu cand o sa am timp si loc la calculator, ca eu cu baietii mei...
Albinutzza - Albimik este o frumoasa, cred ca tati nu mai poate dupa micuta lui asa era de mandru cu ea in poza. Iar Bondariciul este un scump cu degetelul in gurita .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută
valcampan spune:
Buna seara mamici ! Ati fost harnicute saptamina asta , am avut ce citi.
Laura, multumesc mult pt indicatii le-am respectat intocmai si am copita citeva filme de la baby einstein dar nu merg toate nu stiu de ce. Oricum am copiat si citeva care merg David a stat pret de 10 minute cumintel l-a mine in brate si a urmarit apoi a plecat iar la plimbare. Probabil in scurt timp le va acorda mai multa atentie. Am copiat si toate melodiile de pe acolo .
Simonici bine ca ai mai dat un semn de viata caci se alarmasera fetele, nu stiau ce e cu tine. Ti-ai gasit de lucru am citit bravos tie cred ca tie greu acum l-a inceput dar ai sa te obisnuiesti iti spun eu.
Eu mi-s tare necajita pt ca firma la care lucrez e tot in pierdere , nu se ocupa nimeni de ea, avem un contyract pagubos cu Metro care nu ne lasa sa avem si alti clienti decit pe ei. Mi-am depus preavizul nu pot sa astept pin ace firma intra in faliment si acum sunt in cautare de joburi. Imi fac griji destule caci sunt singura din casa ce aduceam salariul asa ca va trebui sa ma angajez repede sa pot face fata tutror cheltuielilor. Daca m-ar fi ajutat si domnul tata al lui David as fi fost mai linistita dar dinsul nu face decit sa imi spuna sa vin la el in Portugalia ca am unde sa lucrez acolo. Nu vi se pare o timpenie fetelor ? Adica sa imi las copilul aici in tara, in grija mamei mele bolnave si sa plec unde e el sa sortez legume si fructe. Nici declaratia de parasire a tarii penrtu David nu a facut-o inca pe motiv ca nu se poate asa ca am zis adio vacantei planificata la el. Atita egoism si nesimtire nu am mai pomenit .Gata m-am racorit si eu.
David e bine, nu sta locului o clipa. Plinge in secunda doi daca nu il las sa faca ce vrea el adica zbiara si citeodata ridica mina la mine. Aveti si voi probleme de astea ? E rasfatat de mamaie si de mine dar cred ca si din cauza ca nu am stat cu el acasa face asa. Citeodata ma gindesc in fel si chip ce sa mai fac , daca fac totul bine, e tare greu sa iti cresti copilul singura.
Anis si Albinutza va felicit pentru curajul vostru si pe mamicile cu cite doi prichindei. Mie mi se pare greu cu unul singur al meu.
Inchei aici urindu-va o saptamina viitoare usoara si frumoasa tuturor !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
delia grozav spune:
Emanuela eu am citit cartea, ca prea semana cu situatia mea. Am citit-o in spital cand m-am operat si tare bine mi-a prins.
Fetelor, am fost weekend-ul acesta intr-un loc de vis. Se numeste POIANA ZANELOR, la 100 de km de Bistrita, e un complex de cabane cu o piscina acoperita si cu restaurantul deasupra, era si un bazin pt copii si un Jacuzzi. Am si schiat.
Am fost cu sotul si cu Adi si cu niste prieteni.
A fost superb.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Uite aici am fost:http://www.poianazanelor.ro/
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
irinabungau spune:
Oaaau, Dede, ce fain este!!!! si ce poveste minunata are locul, se merita sa mergi acolo!!!!
Albinutza, am vazut pozele, este o dulceatza mica Antonia!!!
Vali, multa bafta, sa-ti gasesti cat mai curand un job foarte bine platit sa puteti face fata cheltuielilor!!! Imi pare rau sa aud ca tatal lui David nu va ajuta... Cat despre ce povestesti tu despre David, asa face si Ioana, dar n-o bag in seama , pur si simplu o ignor. Dupa ce se da in spectacol, vazand ca nu obtine nimic ii trece, se ia cu altele.... iar eu ma felicit ca am rezistat tentatiei de a o lua in brate si a-i face pe plac....
Emaimee, ma bucur mult ca ati ajuns cu bine acasa la tati si Oana este fericita cu amandoi pe langa ea... Sper ca data viitoare sa ne vedem mai des
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
irinabungau spune:
Asa.... acum sa va povestesc despre noi cate ceva... Ieri am adus catelul acasa, din pacate nu l-am adus pe acelasi pentru ca era bolnav, mi-au dat in schimb o surioara de-a lui care este extrem de jucausa!!!! sa vedeti ce chiloman este la mine in casa, ce bataie pe jucarii intre cele doua mandre... m-am hlizit ieri toata ziulica!!!! Este o atmosfera tare faina la noi(lasand la o parte faptul ca am de sters dupa catzel de-mi sare basca....asta pana il voi invata sa faca la baie, caci afara nu avem voie, nu are nici macar primul vaccin facut...)
Va pupam cu mult drag,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Laura25 spune:
Bogdana nu am apucat sa ma uit pe poze, dar incerc sa o fac azi. Ai mei se uita mult la filmuletele cu animale, la Baby DaVinci, Noah, Shekspeare.
Vali trimite-mi pe PM adresa ta de mail si iti trimit niste codecuri. Ar trebui sa mearga cu alea.
delia ce frumos!!! si preturile mi se par accesibile, nu exagerat. Super arata! Ma bucur pentru voi ca reusiti sa mai schimbati peisajul de acasa.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Buna dimineata!!!
Emaaimee- multumesc mult! Adaptare rapida si sa treaca repede oboseala!
Albinutzza- multmesc mult de tot!!! Am vazut pozele cu puii tai spumpi si frumosi! Sa-ti traiasca!!!!! Esti o mamica fericita si implinia cu asemenea minuni! Felicitari pt puii frumosi!
Vali- multumesc mult. Deocamdata lucrez numai jum de norma...nu imi e f greu decat ca mi se rupe sufletul cand plec si ma vede Mario si se pune pe plans... Dar nu vreau sa plec pe ascuns ca tb sa se obisnuiasca si el ca plec si ma intorc. Imi pare rau ca tu ai probl cu serviciul, sper sa gasesti repede ceva bun si sa castigi bine. Iar despre domnul tau...ce ar mai fi de spus? Imi pare rau ca s-a anulat plecarea si ca nu isi ai vede David tatal... daca poate fi numit asa! Pupici si putere sa treci peste toate astea!!!!! Si mult succes! Iar cu ce face David...exact asa face si Mario, si nu numai ca ridica mana la mine dar daca sunt lg el ma si bate, sau plange in hohote si se lipeste de mine si se prinde de piciorul meu si se tine bine...dupa care uita si se joaca cu altceva. Eu sper sa fie doar o faza si sa treaca...si nu poate avea leg cu faptul ca nu stai mult cu el ca eu stau numai cu el si tot asa e!
Dede- felicitari pt weekendul frumos! Intradevar arata tare bine unde ai fost tu! Sa te tot duci si sa te simti bine!
Irina- ma bucur ca aveti iar jucarie vie in casa, imi pare rau ca e bolnavior primul catel Va doresc sa fie sanatoasa fetita, acum o iei cu vaccinurile si pt ea...ai 2 fete de acum! Pupici si distractie placuta si in continuare! Si succes cu educatia la baie!
Gata, am terminat de citit! Fug si eu dar poate mai intru diseara putin! O saptamana minunata va doresc!
ema.nu.ela spune:
laura,
am luat si eu shakespeare pare corupt nu-mi merge. nu e problema de codec din ce mi-am dat seama. restul ce-am mai luat a fost ok. eu am vrut sa pun ceva dar s-a intrerupt de mai multe ori pana la urma am renuntat. am incercat sa-mi configurez retea acasa si de la nu stiu ce setari nu-mi mai merge uploadul asa ca tre sa stau intr-o seara sa depanez la el.
le-ai luat cereale strumphilor? eu ultima oara i-am luat mariei tot de la Rommac (?) unele sub forma de bilute cu miere si scortisoara sunt f crocante ii place sa le rontaie intre dintii din fata.
mamini,
multumesc de ideea cu periuta degetar pana la urma am apelat si eu la ea ca mi se parea ca ea nu se spala prea bine. asa ca mai intai o frec eu bine un degeratul (ii place mult deschide ciocul mare) si apoi se mai prosteste si ea cu ai ei. la noi colgate smile 0-2 ani are 500ppm si gust de menta. la 2 ani sau cand o sa aibe toti dintii vreau s-o duc la un control caut de pe acum un cabinet bun pt bebici inca n-am reusit sa dau de unul. oricum eu vreau sa-i pun cand se face mai maricica aparat de indreptat dintii ca ii are cam rari seamana cu sotul.
simona,
bine ai revenit sa ne mai dai vesti bune. trecerea de lapte a fost brusca si maria n-a dat semne ca ar fi simtit vreo diferenta. ieri i-am dat 100ml si dupa masa de pranz ca n-am mai avut ciorbica si a dormit copilu 3 ore jumate dupa si cred c-ar mai fi dormit dar am sculat-o noi..
mamica de maria, 1 an si 6 luni