Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele va multumesc de incurajari...sper sa am putere cumva..ca ajutor nu am de unde.

Cuscra ai dreptate, Debridatul si Lass BAby nu merg la copii hraniti la san.
Am incercat n chestii nimik..acum suntem la lactulose.A facut ieri kakak..azi nu..si munceste,,urla..off

Alyceva pt cine vrea BAby einstein, le am cred ca pe toate..spuneti-mi cine ec..vi le pun si la posta..dar nu maine..cand am eu timp..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona..pupici si sa-ti fie bine sa te vad iar super activa pe aici.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la fete,

Noi suntem fericite si... nu prea, am cumparat pana la urma un Golden Retreiver ieri, l-am dus acasa, toate bune si frumoase, numai ca aseara mi-a facut kk cu sange.... Ideea este ca bietul catel este foarte mic, are numai o luna si jumatate si doar ce a fost intarcat , i-au dat mancare solida fix in ziua in care mi l-au vandut mie, adica ieri.... Si bietul catel, este si trist (avea inca un fratior si doua surioare) ca a fost luat de langa mamica lui si este si stricat la burtica ca nu i-au mai dat lapticul cel bun de la mamica lui .... Asa ca l-am dus inapoi la mamica lui pentru o perioada, sa vedem daca isi revine....
Ioana a fost foarte incantata, dar mai mult decat orice ei i-a placut foarte mult cosuletul si-l plimba pe bietul catel prin toata casa!!!!

Cami, si eu am vazut stirea aceea, mi-au dat lacrimile cand le-am vazut cum se imbratisau si se pupau.... erau tare speriate mititelele...offff....

Monica Elena, drum bun si distractie faina!! M-am amuzat cand am vazut ca toate fetele se gandesc la ce ma gandeam si eu.... la posibila aparitie a lui bb2!!! Spor oricum, nu se stie...

Simonica, ma bucur mult ca esti bine, ne era dor de mesajele tale!! Sper sa intri mai des sa ne citesti si sa ne scrii!!!

Dania.Nicoll - multi ani inainte, n-as fi zis!!!

Cin, felicitari, sa-ti traiasca nepotzica , sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!

Acusor, suuper, felicitari!!! A cerut singur olitza adica??? Ati crescut mari, bravo!!!

Boga, sunt niste minunatii fetele tale, doua frumoase, iar de mamica, ce sa mai vorbim????

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

He he Irina, as fi vrut eu sa ceara singur la olita! S-a nimerit sa faca kk. Avem program de olita cand se scoala si dimineata si dupa-amiaza. Poate poate reusesc sa-l conving cu olita. Sper sa-si revina catelusul cat mai repede. Mititelu.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor, multumesc mult de aprecieri. v-am mai spus ca am de pus pzoe de la ziua Mirunei, a avut f multi invitati in mai multe etape si in concluzie avem si poze dragute.

Irina, pupam catelul, sa se faca bine.

Laura, am inceput sa descarc si eu din filmuletele cu Baby Einstein. Cristina se uita si nu prea la ele, revine f repede la alte activitati mai importante.

anis incearca tu sa mananci paine cu secara, cate o jumate de portocala pe zi si se va rezolva problema.

Revin.

Bogdana si fetele care fac nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!

Pisicut- multumesc mult! Sa ma odihnesc...hmmm... ar tb sa il anunte cineva si pe Mario in bebelineza ca sa inteleaga.... si pe maselele lui, care nu il lasa sa doarma de ma zapaceste noaptea... Am auzit si eu ca acupunctura face minuni dar imi e cam frica... Un masaj m-ar tenta dar nu prea am cand... Multumesc mult oricum, sper sa imi treaca repede ca e tare nasol asa...

Anis- multumesc mult! Am vazut ca aveti problemute cu colicii.. De ce spui ca nu merge debridatul la copiii hraniti la san? Nu vrea sa il ia cu lingurita? Lui Mario ii placea tare mult gustul si cateodata il puneam si in papa care nu ii placea asa mult ca sa il pacalesc. Sper sa va treaca repede si sa nu mai chinuiasca inimioara mica si pe mamica ei!

Irina- sa va traiasca si sa isi revina repede ca sa il plimbe Ioana in cosulet! Dupa cum vezi am raspuns la apel si m-am conformat! Promit sa fac tot posibilul sa nu mai chiulesc asa mult!

Boga- asteptam sa vedem si pozele urmatoare! Oricum cele pe care le-am vazut sunt super! Pupam dansatoarea si surioara si pe mamica frumoasa!

Va pup si eu acum, ma duc sa imi mai odihnesc mijlocul pana se trezeste Mario iar. Noapte buna si o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele,
imi pare bine ca au aparut mamici disparute(Lia,Dana,Magda,Cati,Simona,Cristina,Dania-scuze daca am uitat pe cineva,sigur mi-a scapat),va pup pe voi si pe copilasi.ne era dor tare de voi.
am vazut si copilasi dulci foc.
noi am ajuns acasa joi seara.obosite,ne reacomodam.e f bine pana acum.
dra mea draga turuie si in engl si in ro,e tare dragastoasa si bucuroasa ca e iar cu tati acasa.deseneaza,danseaza,canta,imita orice
va pup

mor de somn.fug

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Laura, vreau si eu parola te rog.f frumos gestul tau.iar gemenii sunt nemaipomeniti,multa putere sa te descurci cu ei.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ce de activitate aici, ce-mi place ca au mai revenit fetele.

Simona un pupik mare pt tine sanatate sa te indrepti rpd

Mitub ai niste fete superbe, frumusele foc, op sa faca ravagii

Irina sanatate la catel, si eu rotrivier imi doresc dar sa am si curte

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am mai pus niste poze cu Maria, ca sa vedeti ca a mai crescut

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput