Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura ma gaandeam ca este alta parola pentru upload. Am incercat sa fac upload pentru Baby Bach dar o sa termine abia maine.
Mai am si ceva desene animate: Arthur And The Invisibles, Barnyard, Flushed Away, Noddy Builds A Rocket Ship, The Ant Bully. Spune-ti ce vrei si am sa incerc sa fac upload si la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura

multumesc mult pt username/password. Abia astept sa ne uitam si noi.

Pupici la mamici si la strumphii lor.
Bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Despre ce parola/user vorbiti? vReau si eu sa intru sa iau ce puenti pe acolo

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondaricii piticutzi

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetelor, stati putin cu uploadat-ul, sa intreb tipul cat spatiu ne da voie. pisicut termina de pus Beby Bach, nu-l opri!
Daca zice ca nu mai e mult loc, stam cateva zile sa ia toata lumea ce e pus acum, apoi mai stergem sa facem loc la altele.
Mona, Albinutza va trimit PM dupa ce adorm vizigotii.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Laura - inca o data iti multumim

Bogdana - am vazut pozele ai doua printese frumoase foc, dar si mamica la fel, in poza din pat unde sunteti toate trei parca sunteti surori am plans cand v-am vazut(eu mi-am dorit mult o fetita). Eu cu Cata am trecut de perioada serbarilor si a costumelor (acum in clasa a 4-a nu au mai facut, s-a schimbat invatatoarea)astept sa o iau cu Sebi de la capat. Va pupam

Pisicut - numai bine si

Mona - Multumesc mamica si pe micuta Sara

Noapte buna!

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Laura - acum am vazut mesajul tau sper sa mai tineti cateva zile ca noi avem calculatorul plin de jocuri,filme, poze, etc. Am luat decat un filmulet si cateva cantecele. Trebuie maine sa-mi cumpar niste CD-uri ca sa le pun.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Iata ca intru de 2 ori azi...dar cand am vazut ce "reprimire" mi-ati facut nu m-am putut abtine!!!! Va multumesc mult de tot, sunteti toate niste dragute si mi-a fost tare dor de voi! Si daca tot am fost "urecheata" sa incep sa rasp si eu la fiecare mesaj in parte.

As vrea sa incep prin a o felicita si eu pe Monicutz, abia acum am citit si despre ea si ma bucur tare mult! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc, fericire si numai bucurii alaturi de fetita voastra iubita! Monicutz, felicitari inca o data si refacere rapida!!!!

Monica-Elena- distractie placuta la munte si timp frumos!!! Sa va distrati si sa va intoarceti cu forte proaspete! Multi pupici! (si in special pt micul arheolog matematician ) Eu ...probleme nu prea am , nu asta a fost motivul pt care nu am intrat, din fericire imi merge f bine, suntem bine amandoi, ma simt tare linistita si implinita, mai ales cand ma uit la Mario care creste cu viteza luminii... Singura problema ar fi o durere ingrozitoare de spate care m-a apucat de ieri, nu pot sa stau nici in picioare, nici pe scaun, acum fac mare efort sa stau asa, cu perne la mijloc... Dar trec toate si macar astea sa fie cele mai mari probleme ale mele... Altele au fost motivele si nu le pot scrie aici...dar poate va spun eu pana la urma.... In rest...sunt fericita si sigura pe mine cum nu cred ca am mai fost de mult timp... Multumesc mult ca te-ai gandit la noi!

Albinutzza- vad ca deja esti obisnuita cu statutul de mamica de 2 pui. Ma bucur tare mult sa vad ca esti si acum la fel de activa! Multa sanatate si putere, pupam bondarasul istet si dulce si fetita cuminte si papacioasa! Si tie mult lapte si multa putere!

Dania.Nicol- Multumesc mult si promit ca de acum o sa incerc sa intru mai des. Sper sa va iasa si voua caninii repede si sa nu mai chinuiasca baiatul!

Lory- multi pupici si de la noi!

Cati-

Mergi la inceput

Nicoleta- multumim mult! Iata ca m-am conformat mai repede decat credeam! Felicitari cumnatei tale! Sa fie sanatoase si fericite si refacere rapida si mult laptic proaspetei mamici!

Pisicut- multumesc mult de tot! Si voua va doresc numai bine si iti multumesc mult ca esti asa draguta cu mine! Pupici multi!

Laura- multumesc mult si tie! Imi pare rau ca v-am lasat senzatia ca am probleme...chiar nu e asa, si sunt chiar fericita! Multumesc pt cuvintele tale, sper ca sunt o mama buna pt Mario si imi doresc asa sa fie si in continuare! Mario deocamdata nu se dezminte, este vesel si rade incontinuu, papa bine de tot dar din pacate tot numai pasat, vb mai mult pe limba lui dar nu prea ii tace gurita, alearga si face numai nazbatii, imita tot ce vede...imi umple viata in fiecare zi si nici nu as putea fi o sec trista atata timp cat este el langa mine! Multumesc mult pt gandurile tale! Pupici puilor tai frumosi si tie!!!!

Acusor- multumesc mult! Felicitari pt primul kk la olita! Si sa o tina tot asa de acum! (Sper sa invete si Mario pana la urma ca dupa ce s-a tot jucat cu olita de cateva luni acum plange cand il asez pe ea ca el vrea sa se joace... si cand il imbrac se urca pe ea ca pe motor... ) Multi pupici! Si mult succes la examene!!!!

Ema.nu.ela- tare frumos ce povestesti tu! Eu nu i-am luat inca tricicleta ca Mario nu mai vrea decat pe jos sau pt scurt timp in cosul de cumaparaturi de la supermagazine...in rest trebuie sa circule el, sa ia tot a arunce, sa caute... Are personalitate nu gluma! Succes la schimbatul laptelui, si noi tot asta bem si Mario e tare incantat, ii place f mult! Noi am inceput apa sa bem din canuta normala de sticla si e asa de fericit ca bea apa de dragul canutei! Sper sa bea si lapte la fel de usor cand o sa i-l dau cu cana, deocamdata ii mai dau cu bibe ca imi e tare drag cand il vad cum se aseaza in pozitia de papat si ma mangaie incontinuu cat papa...

Diana- multumesc mult!

Monai-Multumesc mult de tot! Asa o sa fac! Multi pupici si multumesc ca te gandesti intotdeauna la noi!

Mergi la inceput

Boga- am vazut pozele tale- ai 2 minuni de fete frumose!!! Sa fie fericite, sanatoase si norocoase si sa va umple viata de bucurii!!!

Anis- nu am citit mesajul tau insa inteleg de la fete ca esti putin suparata si obosita! Sper sa reusesti si tu sa te odihnesti putin, sa scapati de colici si sa gasesti si tu pe cineva care sa te ajute ca ai mare nevoie! Multi pupici si multa putere!

Am terminat si eu de citi dar numai capitolul asta, nu mai pot citi si din urma pt ca deja ma doare rau spatele si nu mai pot sa stau asa. Va pup pe toate, va doresc un weekend placut si incerc sa intru de acum cat de des pot! Multi pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Simona imi pare tare rau ca te doare asa rau spatele, incearca sa te odihnesti (atat cat poti) si sa faci acupunctura si masaj are cele mai bune rezultate. si sper sa nu te tina mult durerea.
Am terminat de incarcat Baby Bach, daca mai doriti si altceva spuneti.
si weekend placut tuturor.

Mergi la inceput