Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Lory2004 spune:
Katink felicitari pentru nepoteii tai! Sa creasca mari si sa fie sanatosi! Si tie iti dorim sarcina usoara in continuare si pupam burtika !
Monica-Elena asteptam vesti bune de la voi........poate o sa fie cu ochisori. 
Pisicut multa sanatate pentru iepurasul bolnavior!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Lory2004 spune:
Anis multa putere iti dorim sa treci peste neplaceri...
Esti declarata mamica eroina!
Fetele despre ce carte este vorba....ca tot vad ca discutati despre ea....???
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
mamini spune:
quote:
Originally posted by mamini
mamini,
multumesc de ideea cu periuta degetar pana la urma am apelat si eu la ea ca mi se parea ca ea nu se spala prea bine. asa ca mai intai o frec eu bine un degeratul (ii place mult deschide ciocul mare) si apoi se mai prosteste si ea cu ai ei. la noi colgate smile 0-2 ani are 500ppm si gust de menta. la 2 ani sau cand o sa aibe toti dintii vreau s-o duc la un control caut de pe acum un cabinet bun pt bebici inca n-am reusit sa dau de unul. oricum eu vreau sa-i pun cand se face mai maricica aparat de indreptat dintii ca ii are cam rari seamana cu sotul.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
Emanuela, e buna pasta daca are 500 ppm, super ca Mariei ii place spalatul pe dinti, Sofia are pase cind se spala singura si apoi ma lasa pe mine la sfirsit si zile cind se plictiseste si ne luptam sa stea la spalat...
la 2 ani e cam devreme pt dentist, 3 ani e virsta recomandata pt primul control, mai ales daca o speli si nu ii dai dulciuri. aparatele de indreptat se pun abia la dentitia permanenta, la astia de lapte nu e nimic de indreptat- se pun unele "corectoare" in jur de 6 ani, pt anomalii severe, ocluzie deschisa sau adinca. dar nu fac toata treaba, oricum tb corectat mai tirziu.
dintisorii mai rari nu sunt o problema. dintii de lapte tb sa fie suficient de mici cit sa incapa pe maxilare de 2-3 ani. apoi maxilarele cresc, dintii nu. daca intre dintii de lapte nu exista spatii, se pune aparat sa largeasca arcadele, altfel dintii permanenti, care sunt mari, nu incap. Maria poate avea dintisorii de lapte mititei si cei definitivi mari/normali. mai vezi tu, acum nu te stresa. pedodonti buni sunt in Plevnei,la facultate, banuiesc ca au si cab particulare( daca vrei, da-mi pm si iti recomand pe cineva).
Katink, sa va traiasca pinguinii si tie asteptare usoara si bebe cumintel, ca o sa fie greutz...
Anis, Albinutzza, ma bucur ca piticii sunt bine.
pupici pt toti piticii si mamicile lor
M
[/quote]
Monica-Elena spune:
Mihnea bea lapte dimineata si seara din biberon si peste zi bea apa din canbita avent dar asta de la 8 luni. Lapte mai bea si din cana cu paiul(lapte dorna cu o lingurita d emiere).
ema.nu.ela spune:
katink,
nu am inca raspuns la carte. mi-a zis ca-mi trimite email daca au gasit-o la editura sau nu dar deja au trecut vreo 3 zile lucratoare si n-am nici o veste. cand imi dau raspuns va zic pt cine mai e interesata. sarcina usoara in continuare o sa vezi ca n-o sa fie chiar asa de greu. te-ai gandit sa-ti iei un wrap pt bb2?
lory, e vorba de o carte cu exercitii pt copii pana la 6 ani care pare interesanta ne-a spus diana despre ea.
pisicut,
eu nu tratez rosu in gat cu nimic. si nici starea subfebrila. antitermice ii dau doar peste 38.5.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
Katink spune:
Andre_ea, Lory, Mamini si Ema_nu_elava multumesc mult sunteti niste dragute 

Anis, sa iti traiasca micuta inimioara! Deja are o luna, mai aveti doua si scapati de colici, apoi incepeti sa numarati dintisorii
Emanuela, noi avem o placa ce se ataseaza la carut si poate Emma sa stea in picioare pe ea, dar ma gandesc ca oboseste si am inceput sa ne interesam cum e mai bine de facut ca amandoua fetele sa stea cat mai comod la plimbare.
Asa ca am cautat si eu wrap, din pacate sau din fericire ca nu stiu cum sa o iau, sunt foarte multe modele de "carpe" dintr-aste ca nici nu stiu care o fi mai buna.
Eu sunt si mica de inaltime si nu stiu cum o sa arat cu copilul atarnat de mine, dar pe aici e plin de dintr-astea, asa ca am sa probez cumva mai multe modele si poate reusesc sa gasesc unul pentru dimensiunile mele ![]()
Avand in vedere ca vine si vara, parca nu m-as infasura cu 5m de material
Insa si pe mine m-a convins ca este mult mai comod pentru bebelus decat un portbebe clasic.
Pupici, chiar sunt curioasa daca gasesti cartea.
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
anis spune:
Katink..saru-mana de urare..
Eu sper sa fiu mai norocoasa un pic..si sa n-am regim ca la Ingrid..din colici saritura la dinti..
Da ..uite acum sunt dupa 3 ore de urlat si zvarcolit.off..sa treaca mai repede..
Cu kaka nu s-a rezolvat..si eu tin regim..pt a o ajuta..tone de iaurturi, prune uscate..plante ceaiuri...kaka de caine n-am incercat
vorba vine...
Rana de la san..convietuieste alaturi de mine..de-as scapa odata de ea..si tot asa..cand scap de ea..am zis ca beau un pahar de vin..nu mai mult ca sa nu bea si puiul meu..
Lory..mama eroina.hmm...as vrea mai mult ca bebeii sa nu aibe colici...mamicile sa nu le doara nimik si sa nu aibe probleme dupa ce nasc..adica , as vrea ca natura sa fie mai buna..si un pic mai perfectta..nu d e tot ![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Buna seara fetele. Pe la ora asta mai apuc sa intru si eu...cand Dani doarme si in casa domneste LINISTEA!!!
Simona, Ma bucur mult ca ai aparut si ca esti bine si tu si Mario. 
Albinutza,am vazut si eu noile poze cu printzesa mica. E o comoara! Si zici ca e si cuminte...papa si doarme! Chiar esti norocoasa!
Katink, tu urmezi! Si abea astept sa "aud" pareri de cum e bu bb2 si de la tine. Cat despre ajutor...nici eu nu am pe nimeni. Dar vreau sa caut totusi pe cineva. O bona. Dar una pe care sa ma pot baza!
Anis, m-am luminat la fatza cand am citit de scaunelul acela care se ataseaza la carucior. Nici nu stii zilele astea cat am cautat pe la magazinele virtuale si nu am gasit. Stiu ca vazusem la Metro si parca era Chicco. Asa e??? Eu vreau sa stiu la ce modele de carucioare se potriveste. Ca pentru asa ceva mi-asi schimba si caruciorul daca er fi nevoie![]()
La multe luni/ani Iarinei!!! si na dea Domnul sa treaca repede problemele cu kk.
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Vad ca vorbitzi de spalatul pe dintzi. Noi chiar avem probleme!!! Nu vrea deloc sa-l spal eu. Ia periutza si se "spala" singur. Va datzi seama cum. Mananca pasta si se freaca mai mult pe limba decat pe dintzi. Ce sa mai zic de masele. Ca nu apuca sa "vada" periutza. Pasta nu accepta decat Nendent si il mai spal eu cu periutza degetar dar cam cu forta.
Lapte...bea numai cu biberonul seara si dimineata si tot MIlumil 3. Nu vrem sa il schimbam inca pt ca nu-i place deloc cel de vaca integral.Asa ca mai asteptam.
Eu sunt bine...e prima zi dupa multe in care nu ma durut/intzepat burtik. Joi merg iar la echo si control sa vad cum mai e cu placenta. Daca s-a mai ridicat sau s-a mai lasat. Sper sa fie bine dar dupa durerile din ultima vreme...nu vad bine.
Nu am cum sa ma odihnesc ziua deloc. Dani doarme 2 ore si in acele 2 ore ii fac papa,strang jucarii,hainutze....Daca vreau sa ma intind in canapea 15 minute la TV si Dani e treaz trage de mine sa cobor la jucarii langa el. Si uite-asa trece ziua si seara trebuie sa iau No-Spa. Tati ne ajuta si el mult dar cat ii permite timpul.Ii face el baitza lui Dani,mai si gateste... iar de la ora 17-18 de cand vine el acasa stamai tot timpul numai pe langa pui.Se joaca tare frumos impreuna...
Offf....sper sa fie bine si sa nu ma puna sa stau numai in pat ca nu am cum sa ma descurc.
V-am pupat si sa avetzi parte de un Valentine's day minunat alaturi de iubitzii vostrii!!!
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine