Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

De ce va grabiti voi sa bagati lapte d evaca la copii? pediatru recomanda pana la 3 ani sa mearga pe formula ptr ca e imbunatatit cu toate vit pe cand laptele de vaca........Este mai scump ptr noi ca parinti dar mult mai bine ptr pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

De ce va grabiti voi sa bagati lapte d evaca la copii? pediatru recomanda pana la 3 ani sa mearga pe formula ptr ca e imbunatatit cu toate vit pe cand laptele de vaca........Este mai scump ptr noi ca parinti dar mult mai bine ptr pui.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Monica, sunt parinti care pur si simplu nu isi permit sa dea bani pe lapte formula. In situatia asta sunt eu. Ai mei beau destul de mult lapte si am calculat ca daca as lua lapte praf si pampersi (strict necesar) nu mi-ar mai ramane bani pt cereale, fructe prospete, macar o jucarie pe luna . Incerc sa compensez vitaminele lipsa printr-o dieta echilibrata, cu fructe si legume multe.
Noi avem rate la apartament, intretinerea pt 4 persoane, facturi la telefon, TV, internet. Venitul meu este indemnizatia si alocatia copiilor, al sotului, desi munceste pe rupte, nu se ridica niciodata la sume ametitoare. Ne limitam la strict necesar, nu mergem in vacante in we, eu nu mi-am cumparat ceva pentru mine personal de nu mai stiu cand ... Asta este! Facem tot ce putem si suntem fericiti asa, cu ce ne-a dat Dumnezeu.

Editez, sa precizez ca am intrebat si eu pediatra copiilor, in perioada de inceput, cand aveam mustrari de constiinta mai mari, si a zis ca pana la 1 an este obligatoriu laptele formula, dupa aia, e ok si cel de vaca, daca mananca de toate.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata mamici si un Sf.Valentin fericit !

Katink - sa-ti traiasca nepoteii sa fie sanatosi si cu mult noroc iar tu odihneste-te cat poti in astea trei luni pana vine BB2

Giana - sanatate multa

anis - putere multa in continuare si dorim sa-ti treaca rana cat mai repede

Sebi bea lapte tot de la biberon, nici nu as putea sa-i dau altfel pt ca el bea lapte numai aproape adormit in patut si seara si dimineata. Iar ziua bea apa sau ceai din canita cu cioc sau din pahar.

As vrea sa va intreb e cineva care va duce copilul la cresa?
Eu o sa il duc cand va face 2 ani pt ca nu are cine sa stea cu el cand voi merge la servici. Intrebam asta pt ca ma gandeam ca trebuie sa il inscriu mai din timp, ca sunt cereri foarte mari. Eu l-am avut si pe Cata de la 2 ani la cresa pana la 4 si i-a mers bine.

Va pup si va doresc o zi minunata !

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Pisicut - sanatate multa puiului

Laura - pupam sa-ti treaca supararea, fiecare isi creste copii cum poate si cum crede ca este mai bine pentru ei, nu toate lumea o duce pe roze si noi poate ne-am dori mai multe (case, masini, jucarii sau lucruri frumoase pt copii) dar ne limitam la atat cat putem si suntem fericiti si multumim lui Dumnezeu ca avem sanatate.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

dania shtrumphii o sa mearga la cresa din toamna. Si eu umblu zilele astea sa-i inscriu. Desi e un oras mult mai mic, si aici e cererea mare. Eu ma duc la o cresa unde am o "pila" si sper sa rezolv. As vrea acolo ca toti spun ca e cea mai buna din oras. Daca nu se poate, mai e una foarte aproape de casa mea, care tine de scoala unde lucreaza soacra si a zis ca acolo gaseste ea cu siguranta loc pt nepoti.
Idee e ca daca inca nu l-ai inscris, ar trebui sa te grabesti.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la fete,

vad ca vorbiti despre biberon.... uufff la noi biberonul face parte din Ioana, nu se dezlipeste de el , merge si bea, se joaca si bea, doarme si bea.... iar cand se enerveaza il foloseste ca arma alba, iar mai nou cand vine Reea pe la picioarele ei ca arma de autoaparare.... Am incercat sa o fac sa bea din canitza cu pai, dar nu stie cum sa traga.... musca din pai, vede ca nu vine nimic... muscand si se enerveaza, o arunca cat colo.... Am incercat si cu cana cu supapa, aceea de la Avent - foarte buna dealtfel - dar nu-i place ca n-o poate tine mereu in gura, este incomod.... Asadar... o sa mai treaca ceva timp pana ne dezvatzam de biberon... Dar, vorba Laurei, nu-i graba!!!

Pisicutz, cred ca Alex dragalasul s-a lipit de-un pui de Varicela.... ufff, noi am trecut prin asta fix acum un an.... va doresc sa se faca bine cat mai repede. Oricum, la varicela nu se dau decat antitermice si pe bubitze se da cu pudra mentolata... bafta multa!!!

Katink, ma bucur ca esti optimista,. sunt sigura ca totul va fi foarte bine!!! Cu cateva mici exceptii....

Anis, la mai multe luni inainte frumoasei Iarina!!!! Bafta multa cu sanul dureros... si eu am tinut-o cu rana deschisa fix doua luni la sanul drept... dar l-am muls in continuare!!! Apropos, mi-am adus aminte: nu mai mulge sanul ranit cu pompa de muls!!!! Si eu mulgeam cu pompa si nu mi se inchidea rana!!! Mulge-te cu mana.... este mai greu si mai dureros, dar asa ii dai o sansa ranii sa se inchida, si spala-te cu apa si sapun!! E garantat, iti spun, eu am avut exact aceeasi problema fix 2 luni!!!! Multa bafta!!

Va pup fete dragi, sper sa vad ceva activitate azi,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Giana, de ce nu incerci sa faci papa impreuna cu Dani??? Acorda-ti si tie macar 2 ore de odihna la pranz, stiu cat de bine ti-ar face!!! Eu cu Ioana gatim impreuna, strangem impreuna, deci toata treaba o facem impreuna, ea cateodata se mai plictiseste si se intoarce la jucariile ei. Iar la pranz in ziua in care stau acasa fac si eu nani cot la cot cu ea... si ce bine este!!!!!

Laura, te cred ca iti este greu, si avand in vedere ca la tine sunt doi care au nevoi... te inteleg perfect!!!!

Dania.nicol, bafta, sa gasesti o cresa buna !!!!

Va pupam cu drag,

poze

Mergi la inceput

dania nu sunt suparata. Poate a razbatut o oarecare revolta din randurile mele. Dupa cum spuneam, asta e situatia, o accept si incerc sa compensez cum pot. Am socotit ca daca ma intorc la servici, platind o bona, raman cu bani mai putini in mana. Bunicile nu ma pot ajuta, sa stea cu ei, ca au servici amandoua. Soacra e si foarte comoda, mama e la 200 km. Caut sa imi gasesc un loc de munca mai bine platit, dar in IT sunt 3 firme in Piatra. Stau cu "antenele" deschise la orice oferta mai bune si sper sa castig la loto .
Sunt fericita ca suntem sanatosi si ca am 2 copii extraordinari.

Hai sa va arat cum vorbeste Rares de cateva zile. www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070214&ctime=100249" target="_blank"> Chinezeasca
Parca a uitat si cuvintele pe care le stia, numai asa ne vorbeste! Nu inteleg absolut NIMIC!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Am intrat la apel asa cum am promis!

Ema.nu.ela- ma bucur ca ati trecut usor la lapticul nou. Nici Mario nu a dat semne la inc ca i-ar placea mai mult, mai ales ca ra mai subtire decat cel praf si se mai ineca. Si noi am trecut destul de brusc pt ca nu am mai avut praf si nu am mai luat o cutie ca sa-i fac de 3 ori... Dar acum e f incantat cand e ora de lapte si vine dupa biberon de parca ar fi teleghidat! Multi pupici si spor la spalat dintisorii!!!!

Dania.Nicol- multumesc mult. Eu nu am timp cat stau la serv sa plang de dorul lui pt ca deocamdata stau 3-4 ore pe aici si abia mai fac si eu ceva diferit... si mai ales ca sunt feriita ca el nu plange acasa... Sta cu fata care face curatenie la noi, si care venea si la mine acasa, asa ca o stie de cand s-a nascut. SI e si frumusica si il place mult iar el e topit dupa ea! Se inteleg f bine si ma gandeam sa gas pe altcineva pt curatenie si sa o las pe ea cu Mario si din toamna pt ca daca nu incepe sa manance mancare normala nu am cum sa-l dau la gradi sa ii dea acolo pasat... Si e si tanara si are rabdare cu el... Sper sa fie bine pana la urma! Multi pupici pt tine si baietii tai frumosi!
Vad ca vb de somn...Mario de cand ii ies maselele nu mai doarme dupaamiaza decat 1,45-2h... daca doarme in patul lui sau 3 ore si ceva daca doarme in pat cu mine (ceea ce s-a intamplat f rar in ultimul timp...)

Albinutzza- eu tocmai l-am invatat pe Mario sa bea apa cu cana sau paharul... La fel facea si el...deschidea gura mare si astepta sa ii torn pe gat. Si intr-o zi a muscat dintr-un deo solid si i s-a lipit de dinti si era amar rau si toate bibe erau la sterilizat..asa ca in disperare am luat un pahar si i-am dat apa cu paharul...iar el ca sa scape de amareala din gura a baut. SI acum ii pun canuta la gura si bea din cana ca oamenii mari, nu cate o gurita pe rand. Insa laptele nu i-l dau inca cu cana, ca el bea cu bibe si ii place tare mult...si mie ca se lipeste de mine si ma mangaie pe maini in timp ce bea. Inceraca sa ii tii cana mai mult la gurita poate o inchide pana la urma pe marginea canii... Noi am avut noroc... Mult succes!

Mergi la inceput

Laura Doamne cat este de simpatic Rares!!!! este clar ca vrea sa-ti comunice ceva.... si se asteapta ca tu sa-l intelegi!!!!

poze

Mergi la inceput