Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
irinabungau spune:
Simonica, noi bem cu paharul de vreo doua luni, dar tot dam pe noi... curge si din gura, si pe langa canutza... de-abea astept sa invetze si ea sa bea apa frumos din pahar.... Din pacate sunt singura care-i da din pahar, vad ca mama este mai comoda si prefera sa o lase sa-si faca de cap cu biberonul 

Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Simonaci79 spune:
Laura- eu lui Mario nu ii mai dau deloc cereale... Fructele le papa simple, mancarica cu cartof si supa cu taietei, sau ii mai pun miez de paine... Am incercat si eu cu fulgi de proumb cu lapte dar nu vrea si simpli doar ii plimba prin casa, ii pune in ghiveciul de flori dupa care mi-i aduce triumfator "cah"!!! Asa ca m-am last pagubasa...dar la cat e el de grasan nici nu imi fac probleme... Ma uit la Mario cum umple casa si ma gendesc ce tb sa fie la tine... Cred ca e super sa ai copilasii de aceeasi varsta... o placere sa ii vezi jucandu-se impreuna! Multi pupici!
Katink- felicitari! Sa iti traiasca nepoteii, sa fie sanatosi si fericiti! Refacere rapida cumnatei! Iar tie iti doresc sarcina usoara in continuare si multa putere sa te descurci cu fetele! Sa se inteleaga bine si sa nu fie geloasa Emma pe surioara ei. Poate iti da si o mana de ajutor din cand in cand! ![]()
Monica- ma bucur ca v-ati simtit bine! Cat mai multe iesiri in 2!
Pisicut- pai Mario cand avea rosu in gat fara alte simptome ii dadeam numai nurofen. Antibiotic numai daca facea febra mare si vomita. Dar cum spunea si Monica nu tb sa ii dai deloc antibiotic acum... este f probabil sa faca si el varicela..din acte stiu eu astea sunt contagioase inainte de a erupe si dupa ce au erupt 2-3 zile parca.. Multa sanatate!
Ema.nu.ela- pai si eu ce sa ma fac daca Mario nu papa nimic mare? CUm sa il invat cu fructele altfel? Am inceput sa i le dau fara nimic altceva...e drpet ca eu ii dau numai combinatie mar-banana... as putea incerca sa i le dau si separat... Dar mare tot nu vrea s apape nimic!!!! Sper sa nu ii fac si la scoala mancarea pasata si sa o pun in borcanel!

Vad ca voi mancati bine de tot!
Mario papa ou... amestecat cu pire de cartofi... masa lui preferata! Si ii mai pun si branza Almette in combinatia cartof-ou. Ir lactate mananca...si br de vaci cu fructele, si seara 4 danonino zilnic! Am incercat sa ii inlocuiesc danonino cu altceva dar nici nu a vrut sa auda! Macar papa bine chiar daca numai pasat... Vad eu ce fac pana la urma!
Anis- Multe inainte, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!! Cred ca iti e tare greu.. Iti doresc multa putere sa depasesti momentele astea si sa vezi ce frumos va fi cand vor fi putin mai maricele! Si sanatate multa, sa treaca repede rana si sa nu mai ai probleme!
Monica-Elena spune:
Laura nu am vrut sa te supar cu ceva. Am toata stima ptr tine ca iti cresti copilasii singura. Sa sti ca si la mine salariul este tot 8 mil de 2 ani plus un an inainte cand eu am stat acasa ca sa pot tine sarcina am stat in medicale la greu. Chiar daca sotul castiga binisor nu ma pot plange, sa sti ca si eu de 3 ani nu mi-am cumparat absolut nimic avand in vedere ca ratele lunare la banci sunt de 20.000.000 lei(ca doar si FIV-ul trebuie platit) asta fara sa punem cheltuielile casei si fara cheltuielile lui Mihnea care sunt pe primul loc. Repet nu am vrut sa supar sau sa intru in polemici cu cineva, doar mi-am spus parerea. Imi pare rau..... nu o sa imi mai fac publice parerile si sfaturile o s ale tin ptr mine.
Simonaci79 spune:
Mamini- Multumesc mult!
Si eu ma bucur sa te gasesc pe aici ca nu mai stiam nimic de tine! Cand ne mai pui si noua poze cu fetita ta frumoasa??
Anis- vb de colici..eu il mai linisteam pe mario cu feonul..nu stiu daca tine figura si la voi sau daca ai incercat deja.. Iar pt burtica, ai incercat sa mananci ceva cu frisca? Stiu ca asta face minuni.. Sau smantana... Imi pare tare rau ca aveti atatea problemute... Sper sa scapati repede de ele, si vb ta, sa nu semene cu surioara ei la faza cu dintisorii!!! Multi pupici!
Giana - multumesc mult! Sarcina usoara in continuare! Sper sa primesti vesti bune la eco si sa nu mai ai nici o problema! Sanatate multa!
Laura- nu fii suparata! Sunt mamici care isi permit f bine sa cumpere lapte formula si le dau lapte de vaca pt ca il considera mai sanatos si natural. Parerile sunt impartite... Este f adevarat ca e f importanta o dieta echilibrata cu fructe multe si legume. Eu am ales sa merg in cont pe lapte -formula pt ca eu nu ii dau nici un supliment..in afara de vit c si pt ca Mario a si racit f des anul trecut si sper sa il ajute vitaminele din lapte! Puii tai sunt sanatosi si frumosi si nu o sa aiba nici o problema ca beau lapte integral! Multi pupici!
Dania.Nicol- cum spuneam si mai devr, eu as fi vrut sa il duc la gradi particulara la 2 ani numai ca ma indoiesc sa mi-l primeasca atata timp cat el nu papa decat pasat si nici nu vad sa se intample vreo minune intr-un timp scurt... Daca nu o sa reusesc nimic...o sa iau pe cineva sa stea cu el acasa ca nici eu nu am alta posib... mama lucreaza si eu tb sa lucrez... Mai vad eu ce va fi pana la toamna!
Irina- stiu ca tu esti suparata dar pe mine m-a distrat tare mult povestea ta cu biberonul! Iar de rana ta de la san tin minte f bine pt ca si eu aveam in acelasi timp
Cat despre muls...mie imi facea f rau pompa chiar daca nu aveam rana... asa ca eu avand in vedere ca i-am dat lapte de la mine muls pana la 10 luni...cu mana m-am muls si mi s-a parut mult mai usor si mai eficient asa... Pupici si sper sa reusiti sa scapati si voi de bibe. Norocul meu e ca Mario nici pe ala nu il tine...decat pe unele vechi care acum sunt jucarii si pe care stie sa le fol f bine [t a hrani catelul de plus...si pe el din cand in cand...dar daca e de baut cu adevarat lasa capul pe spate si asteapta para malaiata de la mami!
Simonaci79 spune:
Laura- Tare haios Rares! Si Mario vb se pare aceeasi limba...si cum spuneai si tu ...nici mama nu mai zice...numai cateva cuvinte..ce vrea el, si tot asa ma bate si el daca nu ii convine ceva... Oricum, tare scump si frumos e... Sa va traisca si sa fie sanatosi si fericiti si voua multa putere si noroc va doresc, sa puteti sa ii cresteti asa cum va doriti!
Irina- din fericire am avut noroc si de atunci mario bea apa ca oamenii mari! Ii pun paharul la gurita si el bea gal-gal pana se satura si nici nu da pe el...face doar mustati de cat isi inmoaie boticul in apa. Dar bea bine si bea si mai multa apa decat inainte de dragul canutei! E intradevar mai dificil cand tu vrei sa o inveti sa bea din cana si stie ca are de ales ca ii da mama ta cum ii place ei mai mult...asa ca asteapta probabil partea mai usoara... Succes in continuare, sa reusiti repede!
Din pacate pe mine ma doare iarasi spatele rau de tot... imi trecuse aproape de tot si ieri m-a apucat tusea cand stateam aplecata si a revenit iar tare de tot... Cred ca pana la urma ajung la dr sau la acupunctura pt ca nu maipot nici sa ma incalt/descalt si mario vrea in brate in ultimul timp... Offff... sper sa imi treaca ca parca prea dau dintr-una in alta....
Va pup si eu acum, va doresc sa petreceti minunat alaturi de sotii vostri si sa aveti parte numai de surprize placute!!! La multi ani!
Monica-Elena spune:
Revin cu o mica precizare cand am spus "singura" m-am referit ca nu ai ajutorul unei bone sau al unei bunici. Asta ptr a nu intelege altceva si cine stie ce mai iese.
Lory2004 spune:
Buna fetele,
Noi am inceput ziua cam prost...in sensul ca am fost sa-i luam sange pentru analize lui Rares si n-a fost deloc placut. Saracutul a plans destul de rau si mie mi se rupea sufletul cand il vedeam asa...
Cred ca a fost cea mai traumatizanta zi pentru el....of of sper sincer sa nu-i mai fac analize pentru o perioada luuuuuuuuunga de timp.
Pupici
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Laura25 spune:
Monica imi cer si eu scuze daca am avut un ton aiurea. Nu sunt suparata nici pe tine, nici pe nimeni altcineva. Nu stiu ce m-a apucat sa zic de situatia noastra financiara. Incerc sa nu ma plang, pentru ca stiu ca sunt mult mai necajiti decat mine din multe puncte de vedere, nu numai financiar.
Simona
Rares e intr-adevar tare scump si insistent cu modul lui de a incerca sa zica ce are de spus, dar ma si enerveaza uneori ca insista si eu nu pricep absolut nimic. In afara de "apa" si "mama", chestii esentiale pentru el, parca intentionat nu mai spune nimic pe romaneste. Noi la bautul din canitza suntem jalnici si patetici
. Le place, dar casca gura mare si lasa sa le curga pe langa. Le-am luat o canitza cu cioc si o ridicau, o puneau la gura, luau o inghititura, apoi o luau de la gura razand, dar tot cu ea ridicata. Si nu iti spun cata apa era peste tot, schimbam la bluze de m-am saturat. Cum spunea Ioana, biberonul face parte din fiinta lor momentan
. Imi tot propun ca la vara sa ii invat sa bea cu cana, sa manance singuri si sa renunte la Pamers. Ramane de vazut cat o sa fie ei de acord. Oricum nu vreau sa-i fortez cu nimic, incerc, insist, dar in limitele bunului simtz.
Lory
pe Rares l-au spart in 3 locuri si tot nu nimerit vena care cica "fugea". Apoi am aflat ca daca scapam 20-30 RON in buzunarul asistentelor, nu mai fugea vena. Eu m-am dus in spital, la pediatrie, trimisa de pediatra lor, in speranta ca acolo gasesc asistente specializate in luat sange de la copii. 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Laura, draga mea, pe mine mereu m-ai impresionat pentru altruismul tau(indiferent cat de ne-roza ar fi situatia financiara in acest moment si cat te preocupa acest lucru, te-ai gandit si ai actionat astfel incat ai dat din ceea ce-ai avut - vezi filmuletele pe care ni le-ai pus la dispozitie
si vreau sa-ti spun ca mie, gestul in sine mi-a aratat inca o data in plus valoarea ta
).
Iti mai spun ca eu consider ca la aceasta varsta a copiilor nostri, necesarul de vitamine si alte cele, trebuie luat din alimentatia echilibrata, pentru ca eu cunosc o multime de copilasi care deja nu mai beau deloc lapte si totusi sunt ok (va amintiti ca Aidan al Adrianei a avut aceasta problema?). Si din cate am vazut din postarile tale, Rares si Bianca sunt copilasi sanatosi, rezistenti la boli, deci parerea mea e ca nu ai de ce sa-ti faci griji
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
Laura25 spune:
MonaI multumesc mult! 
Eu ma bucur acum ca shtrumphii imi mananca foarte bine. Si cantitativ, dar imi si accepta tot ce le dau. Au avut o perioada pe la sarbatori cand le-au iesit niste maselutze si au fost tare mofturosi, dar acum e super. Nu stiu cat conteaza, dar le-am dat Vi-sol o perioada, cand incepuse nebuneala cu virozele. Acum le dau un complex de B-uri pentru cateva zile, ca m-a pus pe ganduri zabalutza lui Rares. Nu stiu daca v-am povestit cum a mancat Rares mazare. M-a distrat si m-a exasperat in acelasi timp. eu le-am mai facut mazare, dar de fiecare data am trecut boabele prin sita, ca mi-ati spus voi ca asa ramane in urma coaja care ar fi responsabila de balonari. Am fost ascultatoare si am luat mazare congelata (Multumesc, Monica pentru pont
). In urma cu vreo saptamana le-am facut iar mazare cu carne de pui, dar nu am taiat decat carnea maruntel. Bianca a mancat cum i-am dat, cu linguritza, molfaind cu placere, dar Rares a vrut numai cu mana, bob cu bob
. Pescuia el boabele de mazare si le baga in guritza
. Nu m-a lasat deloc sa-i dau cu lingura. Am reusit sa-i strecor niste carnitza in gura, dar tot dat cu mana. Si i-am pus in fata o boaba de mazare, intr-un fel am pitit carnitza, ca mi-o scuipa.
Ca tot veni vorba de filmulete, am mai pus niste povesti pt copii si niste muzica acolo.
S-au trezit shtrumphii, mergem sa ne jucam. 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi