Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 30
palmyrah2002 spune:
BUNA DIMINEATA,A VENIT PRIMAVAAAAARA !
O primavara frumoasa,plina de realizari si multa sanatate!
Martisoare virtuale si pupici dulci tuturor !

Monica-Elena spune:
Fetele din Canada dati mai multe amanunte despre prevenar va rog. Aici nu este. De abia din dec anul trecut a intrat pe piata noastra si nu se comercializeaza il gasesti daca il gasesti la policlinici zic farmacistele sau il aduci de dincolo. Am inteles ca s eface pana la 5 ani dar nu stiu cate doze si care este graficul, ca noi avem deja 1 an si 8 luni. Vau facut reactii adverse la el?
cin spune:
Neata fetelor
Cate un martisor din partea lui Vlad pentru toate mamicile si fetitele Sa aveti o primavara frumoasa, cu multe flori ...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
pisicut spune:
LA MULTI ANI!!! bine ai venit primavara!!! Sa va aduca primavara sanatate, fericire si multa bucurie in suflete.
pisicut spune:
Fetelor, l-am dus pe Alex la cresa. Pentru el zic ca a fost super, are multe de explorat, de se jucat cu multe jucarii noi, de cunoscut copii.
Sa va povestesc putin: dimineata am aprins becul si i-am zis sa se trezeasca ca mergem la copii. A deschis ochii imediat si a zis "anti" (adica elefentul, a vazut ieri unul acolo si tare i-a placut). L-am pregatit si am plecat. Cand am ajuns acolo era foarte bucuros, s-a dus direct la "anti" si dupa ce l-a primit a luat-o pe o tanti de mana si s-a dus sa exploreze. A uitat de mine
. Eu am stat pe coridor si il tot spionam, pana mi-a zis directoarea sa plec. La 12 ma duc dupa el, de abia astept.
pisicut spune:
Irina
. Cand va incepe Irina sa vorbeasca va vorbi corect si va v-a uimi cu cate stie.
Mamini imi pare rau ca Veve este bolnava. Sper sa ii treaca repede si tie iti doresc multa putere sa fi alaturi de ea.
Yasmari condoleante pentru verisoara ta. Stiu ca nu-i usor sa pierzi pe cineva drag
.
Ursuletulpanda, Rosi, palmirah si dania.nicol bine ati revenit.
lulu75 spune:
Irina, Andrei intelege tot ce ii spun, iar daca nobila lui gurita de Leu vrea, spune si cate un cuvintel dar numai cand are el chef. Or sa vorbeasca ei, stai linistita.
Andrei este foarte harnic. Toata ziua aduna scame si imi aduce matura si farasul sa maturam. Isi duce ghetutele la cuier si si le aduce cand trebuie sa il incalt. E haios tare!
Duminica am fost la o petrecere la MC Donalds si a fost extrem de fericit.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
caterina71 spune:
Martisoare pentru fetele mici si frumoase si pentru toate mamicile!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
caterina71 spune:
Yasmari, condoleante pentru verisoara ta. Dumnezeu s-o odihneasca! Iar micutei ramase asa timpuriu fara mama, ii doresc tot binele din lume, desi asta nu compenseaza lipsa mamei. Va fi greu pentru cei care au grija de ea atunci cand va vrea sa stie cand vine mami, cand termina treaba si vine la ea... e dureros! Multa putere celor care au grija de ea!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
truli-luli spune:
Buna dimineata fetelor! Va doresc o primavara frumoasa cu multe bucurii!
Raspund si eu la apelul chiulangioaicelor
Scriu mai rar dar ma straduiesc sa va citesc in fiecare zi.
Pentru noi a fost si inca este o perioada de schimbari. Eu si Ana ne-am mutat deja la Sebes iar tati inca asteapta transferul asa ca face saptamanal naveta peste 600km. Asta e deocamdata,speram sa se rezolve repede. Oricum asta e un moment de intristare mai mult pt mami pt ca Ana n-are nici o treaba. II merge foarte bine aici, a devnit mult mai vesela, mai activa, chiar mai vorbareata... dar tot in coreeana veche. Ma mai linistesc cand aud ca nici alti copii nu vorbesc inca.
In schimb Ana isi dezvolta miscarile fine. M-a surprins cand am vazut-o ca reuseste sa vaca turnulete din 9-10 cuburi. Poate e normal, dar ea nu a prea fost atrasa de cubulete pana m-am trezit ca a facut un teanc cat ea de mare. De asemenea e pasionata de mancatul cu lingurita si furculita. Daca e o mancare care ii place pot sa o las singura in scaunel si ea mananca singura fara sa isi puna tot meniul pe ea. E drept ca daca nu reuseste sa implante furculita in mancare ia cu manuta, o pune in furculita si apoi baga in gurita
Mai nou bea si apa cu lingurita. Ce fata fina are mama !
Rade in hohote cand se joaca cu verisorul ei, s-ar da si peste cap sa ii intre lui in voie iar de verisoara mica , de 2 saptamni, are maaaare grija: ii spune sh sh cand plange, ii zgaltaie patutul in scop de leganat si ii duce covrigei sa o imbune
daca vreti sa ne mai vedeti vizionati albumul ian-feb 2005
Va pupam si va dorim sanatate si bucurii!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei