Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Poftiti la un nou capitol:

Inimioare de iulie-august 2005 (12)

acusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Iar am cam tras chiulul in ultima perioada...dar nu puteam sa lipsesc tocmai azi!

Am intrat si eu sa va urez o primavara minunata tuturor, sa aveti parte de multa fericire si bucurii si soarele sa va zambeasca zilnic!!!! Multi pupici de la noi pt toate doamnele si domnisoarele!!!! (mai ales de la Mario pt domnisoare! )

Va pup si eu pe toate si o sa fac tot posibilul sa mai intru zilele astea, desi imi e cam greu...tot mai am probleme cu spatele si am inceput program de fizioterapie si gimnastica...si cu serviciul si drumuri multe... mai rar pe aici dar ma voi stradui mai tare! Multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Yasmari condoleante pentru verisoara ta.
Expresia <Dumnezeu iti da atat cat poti duce!> mi-o spun si eu mereu, dar nu as vrea sa aflu exact cat pot duce. Important e sa ai pe cineva alaturi in momentele grele, si chiar daca doar pe net, noi suntem aici sa te ascultam orice ai avea sa ne spui.

Legat de vacinul antipneumococic.
Eu sunt in stagiu de boli infectioase si am fost tare uimita ca am prins intr-o luna 3 cazuri de meningite pneumococice. Sunt boli foarte grave, nu are rost sa intru in amanunte insa o sa ma interesez si eu de unde sa fac rost de vaccin si cat de eficient este.
Deocamdata vreu luna asta sa ii dau Hiberix-ul.

Mamini imi pare rau ca aveti probleme, sper insa sa va faceti repede bine.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput